dede korkut paradoksu16
profili

  • şirinler türk olsaydı olabilecekler

    ekşiciler gargamel’i savunurlardı.

  • mültecileri göndermek için 50 milyar euro gerekli

    şu ana kadar zaten 110 milyar dolar ödedik ve her yıl 7 milyar dolar daha ödemeye devam ediyoruz. tek seferde 50 milyar euro ödeyip bu işten kurtulmak fikri daha stratejik.

    kaldı ki aihm’in bize ceza vermeye hakkı yok, verse bile itiraz edebiliriz. çünkü ululararası hukuk ve teamüller bizim arkamızda. ha ceza verdi diyelim. bu sefer de iran biz oluruz, türkiye de yunanistan.

  • 25 mayıs 2022 marmaray'da yapılan ırkçılık

    türkiye gerçekten de türkler dışındakiler yaşanmaz bir hâl aldı. bu olayı protesto etmek için tüm arapların türkiye’yi terk etmeleri gerekmektedir. abi nasıl dayanıyorsunuz, biz daha zor yaşıyoruz.

    ekleme: hem türk’ün arapça hem de arap’ın türkçe bildiği görüntülerdir.

  • 24 nisan 2022 sezgin tanrıkulu tweet'i

    (bkz: tr 705)

    sonra da diyorlar ki muhalefete muhalefet ediyorsunuz. ben ortada muhalefet filan göremiyorum şahsen.

  • kürtler ne istiyor

    “kürdistan” kurulsun ama mersin’de, istanbul’da, izmir’de, antalya’da, muğla’da, aydın’da yaşamaya devam etmek istiyorlar.

  • fırat çakıroğlu

    eskiden ölümüne üzülmüştüm, etkilenmiştim de ama sonra çıkan görüntülerde kendisinin muhatabına kesici bir aletle saldırdığı ortaya çıkmıştı. nurullah semo denen kekoluk abidesini de savunduğum anlaşılmasın. ancak, söylenildiği gibi kahraman biri olduğunu da düşünmüyorum. ülkücü kesim bu arkadaşın katledilişini istismar edip kendilerine bir belkin elvan yarattılar. olan annesine babasına oldu.

    çocuklarınızı ülkü ocaklarından ve kekoların şeylerinden uzak tutun.

  • yahudiye ölüm diye bağıran çocuklar

    türkçe slogan atan bir grup arap çocuğunu barındıran görüntülerdir.

  • tiktok'ta atatürk'e hakaret eden şahıs

    dincilerin şu selanik ve selaniklilerle alıp veremediği nedir hiç anlamıyorum. selanik dediğin yer 1392 yılında yıldırım bayezid tarafından fethedilen ve 8 kasım 1912'de tek kurşun atılmadan yunan'a terk edilene kadar da imparatorluğun en önemli ikinci büyük şehriydi. istanbul selanik'in fethinden 61 yıl, trabzon da 69 yıl sonra osmanlı'ya katılmıştı. erzurum'un, elazığ'ın, adana'nın, şanlıurfa'nın ve gaziantep'in fethi bile selanik'in fethinden 200 yıl sonrasını bulur siz düşünün artık. selanik kaybedilene kadar %44'lük türk ve müslüman nüfusuyla çorum'dan, kayseri'den, samsun'dan bile daha tescilli bir türk şehriydi. anadolu'daki bir çok yerleşim yerinin isimleri bile rumca ya da ermenice iken selanik'in mahalleleri ve köyleri bile özbeöz türkçe isimler taşıyordu.

    dincilerimizin selanik takıntısının sebebi tabii ki atatürk. atatürk niğdeli olsa bu sefer de niğdelilere takık olurlardı.

  • zaman yolcusu noah

    oha lan kehanetlere bak! özellikle mars’a gidilecek, küresel ısınma ve bitcoin ile ilgili kehanetleri şeytanın bile aklına gelmeyecek türden.

  • 3 düzine ve 2 destenin toplamı kaçtır

    geleceğin kaymakamlarının, valilerinin, hakim ve savcılarının, emniyet müdürlerinin olduğu cayırtıdır.

  • iyi parti'nin iktidar olamayacağı gerçeği

    ankara'nın ötesine geçemeyecek denen parti, startını bitlis'ten verdi. genel başkanı da doğudaki seçim çalışmalarını yürütmek için ahlat'ta bir apartman dairesi kiraladı. medya haber yapmadığı için haberiniz olmayabilir ama akşener bitlis'ten sonra muş'ta da seçim çalışmalarını sürdürüp aynı gün uçakla ankara'ya döndü.

    iyi parti iktidar olur veya olmaz, zerre umrumda değil. ancak herhangi bir yapıyı eleştirirken insanda azıcık ar olması lazım yahu.

  • 27 ekim 2017 katalonya bağımsızlık ilanı

    avrupa'da kartların yeniden karılmasına neden olacak gelişme *

  • sinem kobal'ın dövüş sahnesi

    ben kadın olsaydım ve aynı bu tarzda dövüşseydim kesin elbisemin arkası cart diye yırtılıp götüm ortaya çıkar, memelerim yerinden fırlayıp hop hop hoplardı. iyi ki erkeğim; takım elbiseyle daha rahat dövüşülüyor.

  • zafer bayramı'nda çekilen resepsiyon fotoğrafı

    bir adet necati şaşmaz içeren fotoğraftır.

    edit: yarım adet.

  • chp adalet kurultayında risale-i nur sohbetleri

    risale-i nur denen deli saçması zırvaların değil chp etkinliklerinde, başka yerlerde okunması bile cumhuriyete, laik düzene ve en önemlisi akla ihanettir.

    risale-i nur denen bu zırvalar o kadar tehlikelidir ki maruz bırakılan bünyeyi anında eblehleştirmekte üstüne yoktur. zaten kitlenin hipnotize olmuş bir vaziyette sohbeti dinlemesinden bu tehlikeyi anlayabiliyoruz.

    böyle giderse chp'nin de akp'lileştirilmesi yakındır.

    hipnoz olmuş kitleden diyen kimse çıkmamış ama ben haykırıyorum:

    yallah arabistan'a...

  • 1 temmuz 2017 izmir orman yangını

    habitatın fazlaca zarar görmeden bir an önce söndürülmesini dilemekten başka yapacak bir şeyimin olmadığı yangın. aşırı kentleşme ve nüfus artışı sonucu canlıların yaşam alanlarına daralttığımız yetmezmiş gibi bir de insan eliyle çıktığı kuşku götürmez bu yangınlar sebebiyle canlılığın ölmesi her uygar insanın içini acıtan en büyük felaket olmalıdır.