gulerken dusunen adam8
profili

  • hiç mutlu evli olmaması

    var ama onlar evliliklerini instagram'a yem etmedikleri için varlığını bilmezsin.

  • boşanma oranlarının artma sebepleri

    insan insanı tamamlayamadı
    insan insanı tam anlayamadı

    kibar olun ve kibar insanlarla evlenin. az konuşan çok düşünen kişileri tercih edin. o zaman boşanma olmaz.

  • bireysel silahlanma

    kürtler ve karadenizliler silahlanmış zaten. silahsız olan biziz. bu yüzden silahsızlanmayı destekliyorum. vahşiler silahlı yeterince. onların elinden silah alınsın.

  • edebiyatın bilimsel gelişmeyi engellemesi

    her şey eleştirilmeli. bu da güzel bir felsefi yaklaşım. aykırı çıkışları hep sevdim ve seveceğim. bilimsel gelişmeye ne zemin oluşturuyor? önce ona bakalım. her şey temelde felsefeye dayanır. bir felsefi düşünce bilimi ve bilimden sayılmayan üvey evlat edebiyatı şekillendirir. edebiyat bir anlatıcı olduğundan felsefi düşüncenin geniş kitlelere ulaşmasını sağlar. edebiyat aracılığıyla felsefe meyvelerinden birini yemiş ve zehirlenmiş olan bilimadamı da bu düşüncenin doğurduğu yeni ihtiyacı pozitif bilimlerle gidermeye çalışır. böylece edebiyat bilimi üretmese bile onu etkileyen şeylerden biri olur. bir anlatı olmasa bir düşünce nasıl yayılabilirdi? denizi görmemiş birine onu nasıl anlatabilirsin? veya denizin üstünde neden tahtadan yapılmış ve adına gemi denen kutuların yüzmesi gereksin ki? bunlar hep edebi bir yaklaşımın bilime ilham verdiği şeyler.

  • anne ile eş arasında kalmak

    fakirlerin pek hobisi yok. sabah çıkıp sanat galerisini gezip ardından sosyal yardımlaşma derneklerinde konuşma yaptıktan sonra akşam sporunu yapacak halleri yok. tek hobileri birbirleriyle uğraşmak.

  • kocama artık bana yetmediğini nasıl söyleyebilirim

    kendisini bir meta olarak kabul etmiş ve çalışıp piyasa değerini yükseltmiş. yerel talep arz için yetersiz ve dışa açılmak istiyor.

  • bir kahveye 8 lira vermek için sebepler

    yan masada dört barzo veya iki apaçi ile yüzyüze olmadan kahve içme keyfi için değil sekiz seksen lira da verilir. evi değil komşunu satın alırsın. kahveyi veya mekanı değil yan masada oturan diğer müşteriyi satın alırsın.

  • pendik'te mini etekli kadına saldıran kişi

    sonra da yok islamofobi varmış islam sevgi kardeşlik hoşgörü diniymiş tv'de nutuk çekerler. sen busun işte ne daha fazlası ne de daha azı. ya allah bismillah allahu ekber diyerek sağa sola saldırma işinin light bir versiyonu.