eksisozlu4
profili

  • onlyfans hesabı olan türk kızının aylık geliri

    bir takım abaza türk erkeği sayesindedir.

    ukrayna'da, rusya'da bulundum, oralarda tarlada çalışan, yolda meyve satan kızları görseniz oturur ağlarsınız. bir tanesine dayanamayıp "çok güzelsin" dedim, kız, "gerçekten mi?" dedi. nikolsky'nin önünde oturun, oradan geçen kızları izleyin, mankenlik ajansı amk. oradaki kızların onda biri güzellikteki kız burada kendini york düşesi ilan eder.

    yemin ederim ben örnektekinin 100 katı güzellikteki kıza bile burada dönüp bakmıyorum. siz bakmazsanız onlar yok olur zaten.

    samimi olarak soruyorum, mağarada mı yaşıyorsunuz oğlum siz?

  • boris johnson'ın yoğun bakıma alınması

    üzüldüğüm olay. pandemi nedir biliyor musunuz? dünyadaki herkes iyiyse sen de iyisindir. bir kişi bile kötüyse senin de bir ayağın çukurdadır demektir. hasta olan, dahası yoğun bakımda (durumunu bilmiyoruz) yaşam savaşı veren birine iyi olmuş demek ne insanlığa, ne de vicdana sığar. birine iyi olmuş dersin, yarın sen de soluk alacağım diye yoğun bakımda ecel terleri dökersin. nefes alamamak ne kötü bir şey. allah kimsenin başına vermesin.

    edit: imla.

  • kadınına prenses muamelesi yapan erkek

    kadinina yapsin, ama bu muameleyi gotu boklu kezbanlara yapinca kendini gercekten prenses saniyorlar. dun ozel bir universiteye gittim, kizlarin yuzunde bir ton boya, havali havali gezmeler falan. sanki okumaya degil, maksimde sahne almaya gitmisler amk. bunlarin gotunu boyle kaldiran erkeklerin beynini sikim.

  • lütfen tıraş olun artık

    sakal bırakan insanlar için terörist, leş, pis, mağara adamı, geri zekalı, orta doğulu gibi aşağılayıcı, suçlayıcı, ayrımcılık, kin ve nefret söylemleri sarf eden bir hadsiz zırvası. şahsın girmiş olduğu entry terbiyesizlik olduğu kadar tck ya göre de suçtur. (bkz: 5237 sayılı kanunun 125,216. md.)

    halbuki insanları aşağılamadan, hakaret etmeden, terörle/teröristle eşleştirmeden sakaldan hoşlanmadığını dile getirse sorun olmayacak.