kabaktatlisi1
profili

  • survivor 2017

    anıl'a yapılan terbiyesizliklerle -hadi tuğçe'nin çok fazla yoktu zaten de- ogeday'ın gözümdeki bütün kredilerini tükettiği yarışma.
    yeter be yeter.

    anıl'a bir çerçeve çekmişler, onunla hep o perdeden konuşuyorlar.
    grupların olayı budur. ben onun için grup arkadaşlıklarını sevmem. kişiler tek tek değil ama grup içindeyken o genel grup enerjiisine dahil olarak bireysel inceliklerinden uzaklaşma eğilimi gösteriyorlar. daha acımasız, daha yargılayıcı oluyorlar. gruplar daha kolay dalga geçer, birini birkaç özelliğini karikatürize ederek daha kolay kurban eder. lakapları hep gruplar takar. kişiliğinizle hiç bağdaşmayan, sizi tanımlamayan bir karakter özelliğini yansıtan bir hareketi yanlışlıkla ve tesadüfen üstüste yapın, hop! artık bu sizin gerçeğiniz. grup içindeki evrende tabi. böyle boktan tarafları vardır grupların.
    anıl'ın başına gelen de bu.
    herkes akıl veriyor, herkes azarlıyor, herkes arkasından deli, yetersiz, ezik, kolay kandırılan yaftası yapıştırıyor.
    hani çocuk gerçekten de öyle olsa, bu yapılanlara yine kızarım.
    ama bi de değil.
    çıldırıyorum.

    bu gidişle teker teker döküleceksiniz. özellikle bu yüzden hem de.
    ve bizi şer dörtlüsüyle başbaşa bırakacaksınız.
    neyse ki adem var.

    not:
    ayrıca anıl bugün 3'te iki attı, karşısındakilerin 2 de 2 atacağı tuttu. ogeday'ın volkan'ın saçmalamalarına değinmiyorum.
    hala atamıyor demeyin. en azından bugün için.
    yok 100 tane atsa birini belkiymiş de. yuh! ne biçim yorumcusunuz siz, ekstradakiler..iyi seyredin yarışmaları ve biraz objektif olun.
    ne de olsa işiniz bu.