the man from swansea3
profili

  • 4 aralık 2021 galatasaray aleyhine verilen penaltı

    https://streamable.com/swiqa2

    su videoya gore penalti diyen arkadaslar, iyi niyetinizden suphem yok ama yanlis yorumluyorsunuz. tercuman bir kere eksik ceviriyor.

    top vucudundan geliyor ve kollarin zaten havadaysa yani yanlis bir pozisyondaysa, iste o zaman handball olur diyor.

    berkan'in pozisyonunda kolu, havada degil. uhlenberg'in gosterme bicimine dikkat edin. kolu acik ve havada. oysa berkan'in kolu havada ve acik degil, kolu yere paralel. gayet normal ve dogal bir pozisyonda. cunku topa oyle gittiginizde bir kolunuzu kaparken, bir kolunuzu ister istemez o pozisyonda tutarsiniz. nasil bir pozisyon? dikkat edin, berkan'in acik kolu da vucuduna yapisik. adamin topu kesme derdi yok. elinden gelen azami cabayi gosterip kollarini kapatmaya, vucudunu kucultmeye calismis. allah'in askina uhlenberg'in gosterdigi pozisyonda dikkat edin, vucudunu kapatmiyor.

    bu pozisyon penalti degildir. avrupa'daki bu sene var'in uygulanma protokolune de aykiri. hakemin hersey gozunun onundeyse, var karismiyor. hakemin takdiridir. zaten kabak gibi goruyor diyor. bence boyle olmamali ama bu sene protokol bu. bizde ise var istedigine karisiyor, istedigine karismiyor. altayli futbolcu kollari acik handball yapiyor, var karismiyor. galatasaray'in yedigi ilk golde itme var ama var karismiyor. gecen sene genclerbirligi macinda babel'in omuzundan seken topu, handball deyip, golumuuz iptal ettiler.

    ayiptir, gunahtir. ya bu ulke erdogan bey'in keyfine sampiyon atamalarini mi izleyecek? yazik ya.

  • ihtiyacı olan öğrencilere yardım kampanyası

    yardim edebilecek maddi durumda olan insanlarin ilgisini cekmek icin gundemde tutulmasi gereken kampanyadir.

  • uefa kupasını teröristlerin yardımıyla alabilmek