halkla kaynasmis bir elit8
profili

  • 1 temmuz 2022 covid-19 yükselişi

    geçmiş olsun. bi şey olmaz. bol dinlenme, bol su içme, çinko, c ve d vitamini takviyesi tavsiye ediyorum.

    virüstür bulaşır, griptir geçer, hayat böyle bir şey.

  • disney+

    burada 70 lira fark için şikayet edenleri o para için değer mi diyen arkadaşlar, sizi daha çok sikerler. ortada beyan edilen ama uygulanmayan bir indirim var, bu bir anlaşma ve bu anlaşmanın gereklerini taraflar yerine getirmek zorunda. ve siz bu hak aramayı aşağılayarak her alanda sikilmeyi kendinize hak saydığınızı da beyan ediyorsunuz. ülkenin bu haline şaşmamalı. sikilmeye bu kadar teşne olan bir millet yoktur çünkü. bırakın insanlar hakkını arasın ve alsın, ne kadar yarak kürek insanlarsınız siz ya.

  • babaya borç verilen para istenir mi sorunsalı

    sadece alacak verecek ilişkisi bazında bakılmayacak soru. bi sürü değişken var. evlat bekar mı, çalışıyor mu, bakmakla yükümlü olduğu bir ailesi var mı, işsiz mi, borçlandı mı, parayı istemek zorunda mı kaldı, yüklü bir miktar mı? babanın geliri var mı, borç ne için verildi, baba ile ilişki ne boyutta, sürekli para almalı vermeli, para açısından güven veren rahat bir ilişki mi vs vs. yani cevabı bir sürü değişkene göre değişen bir soru bu. herkes hangi değişkenin içinde yaşıyorsa ona göre cevap vermiş. istenir de, istenmez de yani.

  • açık göbek olmayan giysi bulmanın imkansızlaşması

    ulan şurada iki satır kıyafetten bahseden kadından da mı azıyorsunuz, bu nasıl bir sapıklıktır arkadaş allah belanızı versin hakikaten ya. ne kadar kokuşmuş bir toplum olduğumuzu şu başlığa yazanlardan bile anlıyoruz.

    gerçekten biraz uygun fiyata kıyafet bulmak için pespaye kıyafetlere mecbur olduğumuz zamanlardayız. istediğini bulduğunda bir bakıyorsun fiyat üçe katlamış.

  • dizel arabası olanlar şimdi ne düşünüyor

    hep beraber batıyoruz, milletin sidik yarıştırdığı konuya bak. tamam benzinli daha iyi, dizel daha az yakıyor. herkes götünde açılan şemsiyeye bakmadan kendi kullandığı şeyin fanatikliğini yapıyor. komple belamızı bulmuşuz da haberimiz yok.

  • ahmet altan

    vatan haini ifadesinin tam olarak karşılığıdır.

  • giresun'da vefat eden 11 yaşındaki kız

    bu tweet'ler sonrası tekrar hortlatılması gereken konu. https://twitter.com/…han/status/1099737447351635968

  • sigara içmeyen kadın

    sigara içmek kerizliktir. parayla içine duman çekip sağlığını piç etmek, leş gibi kokmak, pasif içiciliğe sebep olmak bi de üstüne para vermek kerizliktir. o kerizlerden olmayan kadındır.