gulferke1
profili

  • içerde

    muammaya neden olan çanta atraksiyonu konusunda senariste can simidi atacağım dizi. sevgili senarist gel şöyle yamacıma...

    1. önerim:
    sen şimdi bu kardeşleri buzhanede kavuşturmuş ol. bunlar birlik olup kedinin fareyle oynadığı gibi oynasınlar kebapçı celal ve yusuf müdürle... çünkü çantayı acele ettirerek sarp unutturdu handan'a, eğer handan mert'i aramadıysa sarp haber vermiş olmalı... sonra mert'e sen git celal'e ver, götürüp handan'a versin, gözüne girsin vs demiş olsun. yapıştırdın mı bir de buzhane flash back'i. kardeşler sarılsın ağlasın, intikam yemini etsinler falan... vay arkadaş meğer ikisi de içerde değil, birliktelermiş diyelim. bak bu herkes için bomba bir ters köşe olur, değerlendir bence.

    2. önerim:
    handan da celal'in kızı çıksın. celal'in, sarp'ın muhbirliğini test etmek için kurduğu bir başka tuzak olsun. çantayı söyleyecek mi bakalım bana falan desin. oradan da olayları bağlayarak uzatabilirsin. hem celal'in neden handan'ı öldürmek yerine gözüne girmeye çalıştığını da mantıklı bir sebebe oturtursun.

    3. önerim:
    handan'ın konuştuğu kişi mert ile sarp'ın babası çıksın. ölmemiş olsun. mafya zannederken içerdeki polislerden biri çıksın. zavallı annenin yüzü gülsün bu kez.

    4. önerim:
    eylem de celal baba'nın ekibinden birisi çıksın. mert, celal'i söyleyecek mi diye ha bre test edip dursun. celal baba bu, mert'in aşk hayatını serbest bırakacak değil ya.

    5. önerim:
    bak en bombası bu. sarp ile mert'in annesi mafya anası çıksın. celal bile buna bağlı olsun. yalandan düşmanlık yapıyor olsunlar, alyanak'la olduğu gibi.

    6. önerim:
    davut, yusuf müdürün asıl oğlu çıksın. doğumda annenin bebeğini değiştirip yerine başka bir bebek vermiş olsunlar.

    7. önerim:
    celal'in karısı beni hafife almayın dedi ya. o da taa en içeriye sızan bir polis çıksın.

    olay örgüsünde tıkanırsanız buradayız. her daim yardıma hazırız. kib.