cingen diyojen3
profili

  • yılbaşı adı altında hristiyanlaşmak istemiyoruz

    tamamen katıldığım, altına imzamı atacağım söylemdir.

    2017'ye girerken arkadaşlarımın ısrarıyla yılbaşı kutlamasına katıldım. ertesi gün uyandığımda kendimi bir garip hissediyordum, bedenim bana aitti ama ruhum başkaydı adeta.

    yüzümü yıkamak için banyoya gittiğimde dilime "dies irae" ilahisi takılmıştı, nereden duydum nereden dilime takıldı bilmiyorum.
    bu garipliği pek önemsemedim.
    olayın vehametini sıçtıktan sonra anladım. evet, yüzümü yıkadıktan sonra sıçtım ve inanmazsınız ama gtümü yıkamadım, öyle ya gavurlar gtünü yıkamaz... işte o zaman anladım tüm değerlerimin aşındığını.

    kahvaltıya patıl yapan anamı azarlayıp, "lanet olsun patıl da ne? mısır gevreğimle sütümü getir, akşama da ahududu özü şerbetiyle hazırlanmış ev yapımı tart istiyorum anlıyor musun beni!" dedim.

    aylar boyunca her pazar kiliseye gittim, müslümanların arasını bozmak için gece gündüz hain planlar kurdum, ayasofya cami olmasın diye çalıştım...

    son aylarda birkaç kola şişesi kırdım, yerlere fanta döktüm, kilise kapılarına boya falan attım da özüme dönmeye başladım. yarın da el ele yürüyen birkaç çifti hedef gösterip, kısa etek giyen birkaç kadından da tahrik olursam özüme dönüşü tamamlamış olacağım.

    aman diyim kardeşlerim, yılbaşı kutlamayın kutlatmayın,adamı ayaküstü firistiyan yapıyor bu gavurun adeti.

  • bir yıl içinde tanışıp nişanlanıp evlenen insanlar

    bu olay genellikle; 20 li yaşlarda yemediği bok kalmayan ve bu yaşlardayken şu anda evlendiği erkeğe sümüğünü bile atmayacak 30lu yaşlara yaklaşmış ya da başında olan hatun kişisinin temiz kalpli, iyi eğitimli, kariyeri ve geliri düzgün fakat kadınlar konusunda acemi-bilgisiz bir erkeği avlaması şeklinde gerçekleşir.

  • asena atalay'ın caner erkin'i icraya vermesi

    (bkz: türk kızı)

    allah'ı = para

    45 bin tl kayak masrafı ne lan? kayak merkezine gitmiş olamaz, kayak merkezini istinye park'a getirtti ellaağm.