cift uskur hulusi reis4
profili

  • yakalanan eroin satıcısı

  • ukrayna'nın şaşırtıcı derecede fakir olması

    bizden 4,5 kat fakir olabilirler ama bizden mutlu olduklarına eminim. pek yeni araba olmaz ukrayna sokaklarında. lada tarzı araçlara binerler.markete gidince kilolarla değil öğünlük alırlar yiyeceklerini. günü yaşarlar. yarını düşünmezler. çok da çalışmazlar. sosyal hayat gelişmiştir. bar, klüp vs ganidir. türkiye'deki gibi 4 uyduruk biraya 35 lira gömmez insanlar orda.

    en önemlisi de kadın erkek ilişkileri buraya göre çok daha sağlıklıdır. türkiye cinselliğin afrikası olduğu için, kadın erkek herkes gergin gergin gezer ortalıkta. kadınla yakınlaşmak istediğinde 'sapık damgası' yemezsin, kadınsan ve erkeğe yanaşırsan 'yollu kaşar' diye nitelendirilmezsin.

    zenginlikmiş; sokayım böyle zenginliğine.

    edit: mesaj alıyorum bazı yazarlardan ukrayna'daki lüks araç stoğunun türkiye'den aşağı olmadığına dair. benim gözlemim keyif insanı oldukları yönünde ukraynalıların.
    ayrıca öyle türkiye'deki gibi ciddi para harcamak gerekmiyor kadınlara yaklaşmak için.

    edit 2: adam aşağıda türkiye'yi çok kötülediğimi dolayısıyla ezik olduğumu yazmış. sonrasında ise 'aylık 5 bin gelirim olsa kiev'de yaşarım' demiş.
    ahahahshshahha.

  • ilk alınan kaset

    ahmet kaya 'hoşçakalın gözüm'

    sene 2001. ahmet kaya vefat edeli bir yıl olmuş. o yıllarda toplumda çok büyük bir ahmet kaya antipatisi de var ama ağabeyimle ben bayılıyoruz adamın şarkılarına. biriktirdik harçlıkları gittik aldık kasedini. aldık almasına da evde rahat rahat dinleyemiyoruz.

    peder sağlam ülkücü. 'dinlettirmem ben bu adamın kasedini' diyor, nuh diyor peygamber demiyor! sonradan bir kaç kez kaçak dinlerken yakalanıp hafiften dayak da yedik ahmet kaya için. en sonunda peder dayanamadı, 'amma söylüyor namussuz' dedi.

    biz de o günden sonra rahat rahat dinledik ahmet kaya'yı.

  • ssg'ye suikast iddiası

    dik dur orta boylu adam. bu millet arkanda!