jiggered jogger stinging jagged dagger1
profili

  • tecavüzün cezası ne olmalı

    bugün düşündüm de bence hadım, idam falan çok klasik. çok farklı bir şey olmalı. şu olabilir:

    bütün tecavüzcü, çocuk istismarcısı gibi pislikleri bir adaya toplayalım. ada özel olmalı. herhangi bir alet edavat ile silahlanamayacakları bir yapıda olmalı. mesela her yer, her metrekare buz gibi beton kaplı olabilir. yatıp uyumaları, barınmaları için de köpek kulübesi şeklinde beton kutular olabilir.

    kıyafetleri olmamalı. yani tam hak ettikleri gibi, it gibi domuz gibi çıplak olmalilar. yemek olarak sadece çuval çuval patates verilebilir. bilemedim. yetkililer düşünsün. yemek sadece yaşam desteği olacak şekilde olsun.

    neyse anladınız siz konuyu, asıl eğlenceli tarafa geliyorum.

    bu adaya düzenli olarak tecavüzcü dövme, istismarcı joplama, götlerine balık sokma turları falan düzenlenmeli. turların içeriği genişletilebilir. hayal gücünüze kalmış. ama düşünsenize, sabah 8de adaya yanaşan ve içinde 50 tane joplu, sopalı psikopatın olduğu bir vapurun onlara yaşatacağı psikolojiyi. müthiş bir şey. hak ettikleri bu.

    dahası, bu ada adeta truman show gibi, adeta bbg evi gibi ulusal bir kanalda yayınlanmalı. yayınlanmalı ki aklından tecavüz geçiren potansiyel orospu çocukları başına gelecekleri görsün.