awakening of faith in the mahayana7
profili

  • millet ittifakının 2023 cb adayı kim olmalı

    hala mansur yavaş diye sayıklayan aveller var ve bitmiyorlar. şahsım karşısında jet fadıl olsa oy verecek kadar muhalif ve mansur yavaş'ı da çok seven biri olarak söyleyeyim: mansur yavaş trabzon'da, giresun'da ve ordu'da şu kalabalığı toplasın, yemin ederim kampanya başlatırım, elimde megafonla "cumhurbaşkanı adayı mansur yavaş olmalıdır ey ahali!" diye haykırırım taksim'de. üstelik ekrem imamoğlu bunu henüz ibb başkan adayı iken yapıyor bak. kendisi karadeniz'de ciddi anlamda sevilen biri. izdihamdan ezilme tehlikesi atlattığı görüntüler var lan. gittiği her yerde rockstar gibi karşılanıyor. işin daha da ilginci, bu kalabalığı diyarbakır'da, kayseri'de, izmir'de veya edirne'de de toplama potansiyeline sahip. insanlarda heyecan yaratan, kitleleri peşinden sürükleyecek, hem hatip hem de liderlik özellikleri taşıyan bir isim. sürekli çarşıda, pazarda insanlarla iç içe. herkesle çok çabuk diyaloğa girebiliyor. tam anlamıyla milletin adamı imajı çiziyor. üstelik girdiği hiçbir seçimi kaybetmemiş ve akp'yi istanbul'da iki kez yenmiş olmanın güçlü karizması da kendisinde mevcut. ben bu sevgi selini en son tayyip erdoğan 1999'da hapse girerken gördüm. hadi hepsini geçtim, sırf soyadı imamoğlu diye oy veren çıkar anadolu'da.

    daha önce defaatle söylendiği gibi mansur yavaş çok iyi bir hizmet adamı ve bürokrat. fazlası değil. yaşını başını almış. iktidar hırsları olan biri de değil. cumhurbaşkanlığı için aday bile olmayacağını düşünüyorum ben.

    ondan sebep, bu ülkede recep tayyip erdoğan'ı yenerse bir tek ekrem imamoğlu yenebilir. o da yapamazsa kimse yapamaz. bütün yandaş medya ve troll ekibinin mansur yavaş güzellemesi yaparken gece gündüz imamoğlu'na saldırması haybeye değil. hayallerde yaşamanın alemi yok. sad but true.

  • eray işcan

    en hatalını çıkışını 1991 yılında yapmıştır.

  • neymar

    fiyatını 500 milyon'a çıkarmıştır. hala oğuzhan'dan ucuz.

  • galatasaray

    kayseri ve osmanlı maçları asla ölçü olamaz. haftaya oynayıp 5 atacağımız sivas hele kesinlikle bir gösterge olamaz. şampiyonlar ligi finalinde real madrid'le oynayacağımız maç belki biraz fikir verebilir ama yeterli değil. jüpiterspor'la olan gezegenler finaline kadar takım hakkında bir şey söylemek pek mümkün değil.

    yani hemen havaya girmeyin amk.

  • kemal kılıçdaroğlu'nun tutuklanması

    bir ülkenin ana muhalefet liderinin tutuklanması demek yabancı yatırımcının sonsuza dek o ülkeden elini eteğini çekmesi, uluslararası arenada müthiş bir itibar kaybı, ortaya çıkan karışıklık ve belirsizlik sonucu dövizde ciddi yükseliş ve ekonominin sıçması anlamına geleceği için o iş zor. daha önce de belirtildiği gibi hdp'lilerin tutuklanmasına benzemez.

    kılıştar ankara'dan istanbul'a yürürken hükümetin bir koruma ordusu tahsis etmesi haybeye değil. muhalefet liderinin başına bir iş gelmesinin kendisinin ve türkiye'nin hayrına olmayacağını bilecek kadar akıllıdır tayyo.

  • kocasından fazla maaş alan kadın

    burada adı geçen koca benim. eşim benden fazla maaş alıyor ve 5 yıldır gül gibi geçinip gidiyoruz. neden? çünkü benim de bir maaşım var. tek başıma olsam yine hayatımı idame ettirebilirim. kimseye muhtaç değilim. eşim bunun bilincinde.

    evliliği bir sidik yarışına çevirirseniz çekilmez olur. birbirinizi olduğunuz gibi kabul ederseniz çok güzel bir şeydir evlilik. acıları ve mutlulukları paylaşırsanız yıllar sonra dönüp baktığınızda geçmişinizi gülümseyerek hatırlarsınız.

    siz siz olun, eşinizi sevin ve sevginizi göstermekten çekinmeyin. bu, çocuklarınıza da vereceğiniz en büyük hediyedir.

  • 1 ocak 2017 reina saldırısının arkasındaki ülke

    tabii ki türkiye'nin küresel bir güç olmasını istemeyen jamaika.