neyseiyigeceler6
profili

  • kadınların dert anlatan erkeklerden hoşlanmaması

    şimdi anladım kadınlarla niye olmuyor, teşekkürler sözlük.

  • türk erkeklerinin kadınlarla iletişim kuramaması

    türk kadınlarının kendilerini yetiştirememiş olmalarından da öte kendilerini salt bir 'am' olarak görmeleri ve bunu hissettirmelerinden kaynaklı oluşan anlaşılmazlıktır bu. her olayın karşısında ''ama ben kadınım, ama ben güzelim, ama beni alacaksan karşılığını vereceksin, ama gönlümü hoş tutacaksın'' gibi argümanlarla sorunları çözmek yerine egonu tatmin etmeye kalkarsan değil türk erkekleriyle kimseyle iletişim kuramazsın, nitekim türk kızı egosunu tatmin etmediğiniz sürece kimseyle iletişim kuramayan bir canlı türüdür.

  • 2020 turizm krizi

    magandaların hakim olup, üzerinden para kazandığı doğayı biraz daha olsun kurtarabilmemiz için bize bir şans olan krizdir bu. ege'nin ve akdeniz'in en güzel koyları ve kıyıları bu maganda, barzo, öküz diyebileceğimiz; eğitimsiz, vasat, sıradan, boş, niteliksiz, hayatında bir paragrafı dahi okumamış, okusa da anlamayacak olan, biraz rahat davranan her turist kadını -yanında kocası, sevgilisi dahi olsa- sikmeye çalışan, arsız ve şerefsiz, rezil tiplerin elindedir.

    10 liralık birayı 50 liraya, 25 kuruşluk suyu 10 liraya satarak plajından teknesine otelinden pansiyonuna restoranından aqua parkına kadar her yerde yıllarca kendi vatandaşlarını siktiler. bundan da haz aldılar. yabancılara söyledikleri fiyatlar turistlerin enflasyon algısı için gayet makul, hatta ucuzdu çünkü, ancak kendi vatandaşlarını göz göre göre yıllarca siktiler, sömürdüler, aşağıladılar; sıradan bir pub'a dahi 10 ingiliz erkeği direkt alırken 2 türk erkeği damsız diye almadılar, büyük diskolarındaki korumaların köylü ve barzo kankaları direkt ve damsız olarak mekana girerken, şehirli ve para harcamaya, eğlenmeye gelen kendi vatandaşını mekana almadılar, olaylar böyle böyle yıllarca kendi vatandaşını sikme endüstrisi olarak sürdü gitti. o yüzden o kadar keyif alıyorum ki bunların batışlarını seyrederken, tarif edemem. umarım tüm turizm sektörü çöker ve doğaya teslim olur o güzelim koylar ve yerler.

    kendi vatandaşlarınızı yıllarca aşağıladınız, şimdi turist de gelmiyor. bu siyasi gündemi ve gelişimi düşünürsek artık turist gelmeyecek de, uzun yıllarca turizm geliri beklemeyin.

    yerli turistten bir su için 10 lira isteyip, yabancıdan 1 euro aldığınız yılları hatırlayın; yerli turisti damsız diye mekana almayıp yabancıları 20 erkekle mekana aldığınız zamanları düşünün, köyden yeni gelen eşek sikmekten beli yamulmuş kankalarınızı mekanlara direkt sokarken, onlara kamyonla para kazandırırken ve ülkenin itibarını yerle bir ederkenki ruh halinizi hatırlayın, çifte rezervasyon yapıp odayı yabancı turiste verip yerliyi açıkta bırakıp, arkadaşınızın bir pansiyonuna gönderdiğiniz günleri hatırlayın, sikmek için kırk takla attığınız turist kızlara bedava verdiğiniz içkileri ve yiyecekleri hatırlayın, yabancı turiste 10 dolara kesip yerli turistten 100 lira istediğiniz sikimsonik bir sakal tıraşı günlerini hatırlayın, yabancı turiste 20 dolara yerliye 200 liraya günlük kiraya verdiğiniz boktan arabalarınızı hatırlayın, yabancı turistin 12 dolara gittiği yerli turistin 150 liraya gittiği tekne turlarını hatırlayın, umarım aç kalırsınız, yıllarca bu halkı sömürdünüz ve muhtaç kalacaksınız, el açacaksınız, beter olun, allah ve yeryüzündeki tüm tanrılar belanızı versin.

  • hasan cihat örter

    tedavi edilmesi gereken birisi. her şeyin ucunun kendisine dokunuğuna inanacak kadar benmerkezci. normalde bu dönem 2-7 yaş arasında yaşanır ama bunda süre epey uzamış. gerçi yaşını bilmiyorum epey yaşlı gözüküyor. seyfi dursunoğlu'na, zeki müren'e laf edip hala haklı olduğunu düşünebiliyor. 1980'den kalma synth pad'ler ve hazır davul plug-in'lerini kullanarak muazzam eserler ürettiğini de düşünebilir. bunda bir sorun yok, saygı duyarım ancak cideliler turizm, nakliman köfte, ateş hukuk bürosu gibi efsane eserleri yüzünden kendisinin kıskanılacağını sanmıyorum.

  • evlenecek erkek bulamamak

    yalan söyleyen kahpeler diyarına hoşgeldiniz. sırf evleneyim diye bir sürü borcun içine girdim ve gitti. sebebi de şuydu; prenses psikolojik olarak kötü hissediyormuş. bundan sonra evlilik değil, ciddi ilişki dahi yok. takıl geç.

  • seviştikten sonra bana sarıl diyen erkek

    benimdir bu. sonuç; sözde naifliği ve sevgiyi arayan kadınlar tarafından terk edildim. neden mi? çünkü kendilerine eziyet çektiren ve köpek muamelesi yapan erkeklere tapıyorlar.