quidrides5
profili

  • yazın hala gelmemiş olması

    "yaz gelsin yaeee :(((((" diye kışın ortasında bikinili fotoğraflar paylaşanları ya da sohbet sırasında "hoff yaz da gelemedi" diyenleri anlayamıyorum çünkü bence yaz üç ayını deniz kıyısında geçiren için önemli bir vakit yoksa o sıcakta gömlek pantalon, rugan ayakkabılarla işe gidip, terleyip, gece sıcaktan uyuyamayıp tam uykuya daldıktan bir saat sonra kalkıp işe gitmek zorunda kalanın haz ettiği bir şey değil.

    gelmezse gelmesin zaten yaz bile zengine geliyor uyan ey proletarya sana yaz sadece mutfağına karpuz ve biber kızartması olarak geliyor.

  • a 101'den aldığı milupa süte isyan eden vatandaş

    nasihat team gelmeden yazayım dedim gelmişler bile. çiftlikten alacak ortamı yok okula giderken çantasına koymalik alıyor belki adam. adamın neden o sütü aldığı sorgulanana kadar bunların neden böyle bir sut sattığını sorgulasak daha başarılı oluruz herhalde.

  • 19 mart 2017 ajandamda işaretler bulmam

    yaren isimli bir kisinin yazara 19 eylul 2016 saat 17:25'te yazdigi ask ve guzelleme notlaridir.

    edit: isim yaren degildir yarim, hayalim yaziyormus son harfi yanlis cozmusum. bu bahsettigi tarihte bir sey baslamis cunku ona tarihimiz diyor eger yazarimiz o tarihe gidip detayli olarak neler yasadigini dusunurse notlari yazan kisiye de ulasabilir, soyle kabaca okunca ne kadar komiksin, cok guzel guluyorsun falan da demis. peki ben bunu niye yapiyorum (bkz: tez yazmamak icin yapilan anlamsiz hareketler)

    kizin adi sema cozdum konu kilit.

    sonsuzluk isareti : s
    ters e: e
    v :m
    yildiz isareti : a

    edit2: bununla ugrastigimiza sasiran yazarlar olmus, ne var yaee evde pazar sabahi atomu parcaliyordum bes dakika kahve molasi vermisken gordum basligi sonra atoma devam ettik, turk bilim insanlari calisiyor :p

  • misvak dergisi referandum karikatürü

    (bkz: bugun sirk kosmak icin ne yaptim)

  • türkiyenin yüksek gelirli ülkeler sınıfına geçmesi

    benim gelirimi kim yiyorsa haram olsun.

    debe editi: su an agliyorum ve entry yaziyorum biliyor musunuz? daha dun haksiz yere gg sebebiyle entryim silinirken bugun bu durumu daha cok goze sokabilecegim bir firsat yakaladim sanirim. o zaman let the linc begin.

    (bkz: zafer akinci)
    (bkz: 25 aralik 2016 eksi sozluk entry silme rezaleti)