rowt5
profili

  • rus eşi tarafından aldatılan donanımhaber üyesi

    okumadıysanız siktirin gidin şu sözlükten artık. yetti be. bize ne ulan senin okumamandan?

  • 24 ağustos 2018 muğla'ya meteor düşmesi

    bu başlığa yazılan entryler 2018 senesinde değil de 2008 senesinde yazılsaydı, sadece üç entry aktif durumda olur geri kalanı çaylak edilir veya direkt olarak sözlükten atılırlardı.

  • 21 ekim 2017 melih gökçek ayaklanması

    bunlar sözleşmeli personel. yani akp veya melih umurlarında bile değil. melih gidince aç kalacakları, işten çıkarılacakları için gösteri yapıyorlar. bu ülkede ancak aç kalınca insanların aklı başına gelir. aklı başında olmasına rağmen yalakalık yapanlar ise bu videoyu iyi izlesin. hepinizin sonu böyle olacak.

  • 21 mayıs 2017 hatay'da arapça levhaların sökülmesi

    suriyelilerin hali hazırda bir ülkesi var, eğer rahatsız oluyorlarsa ülkelerinde savaş olmayan bölgelere gidip istedikleri dilde tabela ile dükkan açabilirler. her ülkenin belirli kuralları vardır. sığıntı olduğun ülkede efelenirsen, o götü indirirler aşşağı. hatay, hassas bir bölgedir. jeopolitik konumu ve geçmişte atatürk'ün bile hasta hasta oraya gidip ayakta dikilmesini ve akabinde vefatının bu yolculuk sebebiyle hızlanmasını hatırlatırım.

  • zorla kapısı çizik araç satan vw bayisi

    beğenmediğim ve baştan aşağı tutarsızlık olan rezalet. madem kapısı çizik olan aracı almak istemediniz, o zaman biraz daha fazla para verilince neden aracı alıp iki dakikada fikir değiştirdiniz? hem aracı almak istemiyorsunuz hem de aracı alıp çıkıp gidiyorsunuz. sus payı almış, üstüne de aracı almışsınız, ne istiyorsunuz? ne yapalım kimi linç edelim sözlük olarak? anlaşmışsınız, eğer ki yargıya tecelli etseydi hep birlikte bu meseleyi volkswagen almanya temsilciliğine kadar taşırdık, ancak şu şartlarda sevgili suser, siz de linci hak ediyorsunuz.