hoopp cardak gitti1
profili

  • gerçek avukatı dolandıran sahte avukat

    inanılmaz bir hikaye.

    düşünün ki lise mezunu bir adam tbmm'nin hukuk müşaviri olduğuna ailesini, arkadaşlarını hatta hakim olan karısını bile inandırıyor. yetmezmiş gibi piyasadan 3 milyon tl para topluyor. para aldığı kişiler arasında avukatlar da var.

    işin biraz daha derinine inildiğinde olayın vehameti ortaya çıkıyor. ''meclis avukatı olarak kartvizit de bastıran d., uygun fiyata arsa bulduğu gerekçesiyle, aralarında avukat, polis ve adliye çalışanlarının da olduğu çok sayıda kişiden 3 milyon lira para topladı. remzi d., her sabah evden çıktığında meb'in servisini kullandı. meclis’te çalıştığı izlenimi edindirmek için de birçok kez meclis içinde çektiği fotoğrafları facebook hesabında paylaştı. meb’den kendisine başarı plaketi verildiğine ilişkin fotoğrafı da sosyal medya hesabına koydu. savcılığın talebi sonrası türkiye barolar birliği verdiği yanıtta remzi d. ismi ile bir avukatın olmadığını bildirdi. meclis’ten de, remzi d. isimli bir çalışanların olmadığı yanıtı verdi. d.’nin okuduğunu iddia ettiği(anadolu üniversitesi hukuk fakültesi) üniversite ise ‘bizim böyle bir mezunumuz’ yok yanıtı verdi. remzi d. ile birlikte hareket ettiği iddia edilen ankara barosu'na üye avukat f. a. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunulduğu anlaşıldı. öte yandan d. hakkında, şikâyette bulunan isimler arasında, para veren kişilerin yanı sıra tbmm hukuk hizmetleri eski başkanı y. b.’nin de olduğu anlaşıldı. tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen d. adli kontrol şartı ile serbest kaldı. hâkim adayı eşi de, d. hakkında boşanma davası açtı. ''

    kesinlikle kitabı yazılası bir insan remzi d.

    google'a avukat remzi demirci yazınca çıkan tablo insanın ağzını açık bırakıyor. memleketinin derneğinde yemeklere meclis hukuk müşaviri olarak takdim edilen bir zat. en çok dikkatimi çeken nokta ise mecliste misafirlerini ağırlayan bu arkadaş hakkında; nasıl oluyorsa meclisten davetlilere randevunuz kabul edildi şeklinde mesaj gitmesi. derinine inilince ortaya nelerin çıkacağını gerçekten merak ediyorum.

    kaynak:
    http://www.hurriyet.com.tr/…ari-dolandirdi-40290500