bakerstreet3
profili

  • 24 ocak 2023 uykusuz dergisinin kapanması

    büyük bir geleneği kendi ellerindeki baltalarla parça pinçik etmiş ve nihayetinde sıçıp batırdıktan sonra kapanmaya gitmişler.

    seneler önce bitti uykusuz. bugün değil.
    aynı penguen gibi.
    okurun dergilere sadakati her zaman kendilerine göre daha sağlamdı. okur alışkanlık gereği sayı kaçırmaz, dağıtım gününde alır, kendi meşrebince bir sıralamayla okur ve arşivlemek üzere kenara ayırırdı. ama onlar ellerinde yazar çizer tutamazlardı. bir gün sayıyı alırdınız, bir yazar yok. bir çizer eksik. nedir ne değildir anlamazdınız.
    içerden gelen açıklama hep kağıt fiyatlarından şikayet, hep matba bulamamaktan şikayet, varsa yoksa para puldu.
    hiçbir zaman biz aslan gibi kadromuzu koruyacağız ama dergi ücreti de şu kadar olacak gibi bir girişimleri olmadı. e olmadı da ne oldu? nereye gitti bizim yazarlar çizerler? patreon kovalasınlar para istiyorlarsa değil mi? işinize gelirse, herkes kendi yoluna, öyle mi?

    adamlar dalga geçer gibi "hoşçakalın" diye son kapak yapmış, millette yarrak kürek bi romantizm bi arabesk havası.

    hadi öptm cnm bye.

  • begüm kaygusuz

    (bkz: bu da benim eşim hüsnü)

  • alt epidermis

    kanzuğa açık mektup yöntemiyle debeye giremediğinden dolayı üzülmüş, bir kez daha uzunca bir entry yazarak şansını denemiştir. madem ilgi istiyorsun, al bi tane nickaltı entryn oldu, sevindirmez ama sonuçta +1 işte.
    ulan senin yazdığın eeeey obamaaa konseptli mektuba adam olay butonundan cevap verdi. hepimiz gördük. daha nasıl bi ilgi istiyosun, ne yaşadın sen. nasıl bi ruh haliyse...

    sağa sola telefon açıp kanqa caps paylaştım layklasana adamı herhalde.