gingerland2
profili

  • 52 yaşındaki adamın 9 yaşındaki kızla sevişmesi

    bu çağda hala "ama ama o zamanlar kadınların yaşı doğum değil regl tarihinden itibaren hesaplanıyordu." diye saçma salak bir çırpınışla savunulmaya çalışılan iğrenç gerçektir.

    her şeyden önce, kafayı mı yediniz bugün bile hamile kadın sokakta gezmesin seks yaptığı belli oluyor denilebiliyorken bundan 1400 yıl öncesinin über ötesi cehalet döneminde kız çocuklarının adet gördüğü zaman ilan mı edilecekti? sünnet mi bu?

    hadi buna inandınız, inandığınız dinin tarihinden haberiniz yok be... ayşe'nin kendisi bizzat peygamber efendimizle evlendiğimizde hala bebeklerimle oynuyordum demiş bu da kayıtlara geçmiş.

    hadi buna da inanmadınız, size göre nikah - seks tarihinde ayşe 18 yaşında. ne midesiz, daha doğrusu ne geniş midelisiniz yahu gencecik kızı 52 yaşında adamın yatağında sayısız karısından biri olarak hayal edebiliyorsunuz. sabah sabah midem bulandı!

    neye inanmayı seçtiğinize, neye prim verdiğinize inanamıyorum!

  • aile bakanı'ndan şortlu kadına şiddet açıklaması

    şiddete uğrayan kadının yanındaymış gibi görünmek isterken örümcek zihniyeti açığa çıkan bakanın sözleridir:

    açıklama metni

    kadına karşı şiddeti yererken "sebebi her ne olursa olsun kabul edilemez." diyemezsin! zira dikkatli herkesin görebileceği gibi bunun anlamı tektir: "açık giyinmek yanlış ama bu sebeple dahi şiddet gösterilmemeliydi."

    misal bir mekanda çay içerken tekmelenen adam veya pazarda limon satarken üzerine kaynar su dökülen çocuk için "sebebi ne olursa olsun şiddet kabul edilemez." denilmesine gerek var mı? ortada hafif - ağır sebep yok ki bu cümle sarf edilsin!

    sen mevcut durumda bu cümleyi kurarak kadının şort giymesini tahrik edici sebep olarak gördüğünü itiraf etmiş oluyorsun ama ne şekersin ki yine de yüce gönlün kadının şiddete uğramasından yana değil. yere batsın senin ve temsil ettiğin partinin zihniyeti...