non divisible3
profili

  • türkiye'nin yükselişini başlatacak olay

    90 yıllık cumhuriyet tarihinde harcanan paranın 100 katını kendi belediyeleri aracılığı ile yanlarındaki dalkavukları zengin edip, iki misli iş yaptık diye sanki babalarının kasasından para koyup yapmış gibi ballandıra ballandıra anlatanları ortaya çıkaran başlıktır.

    90 yılda kurulan tüm kit'leri 16 yılda satıp, geliri ile 1 yılda aldığınız borçları bile çeviremez hale geldiniz. şimdi de durmuş şeker fabrikalarının özelleştirilmesi adı altında, devlete ait şeker fabrikaları arazilerini satarak ekonomiyi canlandıracağınızı sanıyorsanız fena halde yanılıyorsunuz.

    yaklaşıyor, gelmekte olan. dolar - tl 4.90 olduğu gün, fetö'ye istediği her şeyi vermekten ömrünüzün sonuna kadar devlet güvenlik mahkemelerinde sürüneceksiniz. işte o gün türkiye şah'a kalkacaktır.

  • abd mahkeme tiyatrosu

    hayırsever işadamı, oldumu hayırsever orospu çocuğu şimdi? (bkz: sevim koş)

  • seçilmişler de görevden bal gibi alınır

    öyle ise önce, en büyük seçilmişten işe başlanmalıdır. terör örgütü fetö'ye yardım ve yataklık yapan da, terör örgütü pkk terör örgütü değildir diyen de, seçilmişler de görevden alınabilir diyen de hakkında 4000 kovuşturmaya erteleme verilen de kendisidir.

    insanlar ne kadar ahlaksız oldular. hiç yüzleri de kızarmıyor.