aynshinqaf iki12
profili

  • karısıyla ilişkisi olan komşusunu parçalayan koca

    şunu bana yapan kadından yasal yolla her haltini alırım. herif şimdi curuyecek içeride. birisi iffetli karıma yan gözle bakarsa kendimi kaybederim ama karım milletin altına girmeye hevesliyse yasal yollarla pişman ederim. namusuna sahip çıkmak bu değil yani. bu enayilik.

  • bilgisayara yüklenen ilk oyun

    need for speed. ama işin garip tarafı arkadaş başka bir arkadaşının disketi ile getirmişti. açtık masaüstüne tikladik. win98'in o meşhur fenerli simgesi çıkmıştı. meğer sadece kısayolu getirmiş. 22 sene olmuş amk. vay be.

  • 11 nisan 2020 sabahı hissedilenler

    60'larda dünyaya gelmek isteyenler açıp tarih okuyabilir. 60'lar değil herhangi bir zamanda dünyaya gelmek isteyenler de okuyabilir. ayrıca darbeler, muhtıralar, savaşlar, yokluk sonrası şu an 60 yaşında olup bir ton hastalıkla cebellesirken bir de bu çıkardı başınıza. dayı şu dizi, film, roman yasaklansın ya. yeminle artık bu nesle zarar veriyor. ıki gün evde otur demişler pasama. ay kıyamam.

  • 10 nisan 2020 ordu depremi

    titretmiştir. güldüm amk.

    edit: başlık taşınmış. önceki hali 10 nisan 2029 orgi depremi idi. allah günah yazmasın kehkeh...

  • sözlükte konuşulan erkekle gece kalmak

    erkek olan yazar adına kahreden mevzu. yazık ne hayalleri vardı belki de. şimdi birilerinin teşhirci olması nedeniyle afişe oldu. senelerce besle büyüt. okusun adam olsun diye uğraş ve gelinen son nokta bu.

    ayrıca senelerdir bu ortamda sikisin kralı döner. liseliler bilmez ama bunun gibi ifsalar çok oldu burada. buradan tanışıp kavga edince ifsalayan, sevişip ifsalayan vb bir ton ifşa gördük burada. bunun sebebi erkeklerin ne olursa olsun kabul etmeleri ve kadınların ifşa sevmeleri.

    kadınların genelinde vardır erkeğini duyurma meraki. bakın çok yakışıklı, çok zeki, çok zengin. erkeklerde de seks uğruna her şeyi kabul etme eğilimi vardır. ıfsalanacagini bile bile yaparlar. yakalanacağını bilse de yapar. atın ölümü arpadan olsun hesabi.

    bu yüzden hepinize bir tavsiye, sağlıklı bir ilişki için sağlıklı bireyler seçin. yalnız kalıp duvar prizine hallenmek, milyonlarca hit alan bir sitede ifsalanmaktan evladir.

  • ay'a nasıl gidildiğini unuttuk

    ekşicilerdeki okuduğunu anlamama sonucu çarpıtılan ifade. adam diyor ki o dönemin teknolojisini birebir uyarlayamayız. sıfırdan almak lazım ve bu maliyetli. ama bu sıfırdan almanın motivasyonu yok. o dönem sovyetler ile yarış hali vardı. şimdi aya gitmenin bir faydası yok. o kadar zaman, para ve beyin gücü harcamanın manası yok.

    (bkz: ekşi'de sıradan bir gün)

  • annesine ev almak için kitap yazan engelli kız

    ekmek almaya giderken bile 17 milyon defa düşünen ben gibiler yata zıbara dursun, sen o tek parmağınla annen için cabala. azmine kurban olsunlar senin.

  • ben oğuz aksaç sorularınızı yanıtlıyorum

    terleme abim sen, sesine bir şey olmasın. terleyecegin zaman söyle ben terlerim.

  • mount and blade ii bannerlord

    win 95 ile beraber duyurulan oyun. resmen şunun ilk duyuruldugu zaman doğup bedelli başvurusu yapan var. yeter da.

  • yazarlar altı yaşında olsa açılacak başlıklar

    değişmeyecek başlıklardir. sol frame'i bok götürüyor zaten.

  • motoru yerli değilse yerli değildir saçmalığı

    saçmalıktır ama türkiye'de motoru hariç tamamen yerli bir uçak, araba vb yok maalesef. ben de mühendis olarak konuşayım. bir şeyi yerli veya yabancı yapan teorik kısmıdır. yani kardeşim bunlar bir araya gelirse şöyle ve dizaynı bu olursa ortaya böyle bir ürün çıkar derseniz yerlisinizdir. iphone'un her haltini yap çin'de. ama o dizayn amerika'da yapılıyorsa, parayı amerikan şirketi bayiliyorsa amerikan malıdır.

    eee dizayn bilmem nerede üretimi duran araba, motor bilmem nereden olursa o iş milli olmaz. çünkü yeni bir ürün ortaya koyup montajını başkasına yaptirmiyorsun. hazır ürünün sağını solunu değiştirip montajını yapıyorsun. onun adı montajciliktir.

    türkiye'den giden parçayı sen kafana göre yapmıyorsun. gavur sana şunu yap diyor ve sen de yapıyorsun. sen yapmazsan mozambikliye yaptırır sıkıntı yok. mevzu bana şu parçadan lazım demek. ve o parçayı dizayn edip başkalarına yaptırmak.

  • muharrem ince beni harcadı

    çabuk harcadı dikkat edersen. oğlum herif sana güvenip bir şey yazmış. arkadaşın olarak yazmış. mesela o sırada tuvalete yetişmeye çalışırken "az dur altıma yapacağım" yazsa idi, "evet sayın seyirciler muharrem ince altina yapıyor şuan" mi diyecektin.

    edit: "ne alakası var la" diye bir ton mesaj alıyorum. bir örnek ile açıklayayim.

    toplantı başlamak üzere. acilen tuvalete kostunuz. patron geldi. arkadaşınız mesaj attı size "neredesin la patron geldi amk" siz de karşılık olarak "kanka sıçıyorum ya gelicem hemen" dediniz.

    şimdi gençler eğer patron x bey nerede derse ve arkadaşınız mesajı patrona eksik ve fazla olmadan okursa, ben şahsım için konuşayım, o herifi kaldırır aşağı atarım. kimse de elimden alamaz. her şeyin bir edebi adabı var.

    edit 2: hala mesaj geliyor. psikopat misiniz? olm adam akıllı "lavaboya kadar gitti, birazdan aramıza katilacak" demek ile gelen mesajı direkt okumak farklı şeylerdir. benim misalde herifin kariyerini sekteye ugratirsiniz. muharrem versiyonunda siyasi kariyerini sekteye ugratirsiniz. adamın bir sonraki seçiminde etiketi hazır: adam kazandı...