elienduil16
profili

  • türk bayrağı ile chp mitingine alınmayan kadın

    chp mitingi değildir. ankara başta olmak üzere türkiye'nin birçok yerinde chp mitingini canlı görmüş birisi olarak, mitingin %70'i zaten türk bayrağı ve atatürk bayrakları dolu olur.

    ayrıca nasıl bir video olduğunu anlamak için 1 hafta önce videonun altına rastgele insanlar tarafından yapılan yorumlara bakmanız yeterli. yeni bir video gibi servis ediyorlar. kim bilir kaç yıl öncesinden, hangi hdp mitinginden bir video.

    not: bu videoyu spamleyip yalan algı kasanlarla ankara'da büyük kürdistan hdp olarak mansur yavaş ı destekliyoruz broşürleri dağıtan şerefsiz provokatör güruh aynı güruhtur.

    hadi diyorsunuz ki ben beyinsiz bir çomarım, atatürk zamanında dedemi öyle bir astı ve tüm irticacıları öyle bir sikti ki acım geçmedi, şu görselleri de mi aratmıyorsunuz?

    sizin yerinize ben arattım. bir tane chp mitingini doğu olsun batı olsun türk bayraksız ve atatürk postersiz gösterin 180 derece dönüp tövme etmeyen adam değildir.

    https://www.google.com.tr/…auidigb&biw=1600&bih=759

  • no ceiling'in tutuklanması

    inanılmaz ya insanların iki yüzlülüğü. lan herkes aynı ağızdan büyük büyük terörü övmek şöyle suçtur böyle kötüdür iyi olmuş diyor da, arkadaşlar ben de üzüldüm yeni zelanda da ölen insanlara.

    gezi'de masum 11 insan öldürüldü. dayak yiyerek. ülkenin yarısı twitterda ve ekşide her fırsatta iyi oldu geberdi teröristler demedi mi?

    isid türkiyenin göbeğinde onlarca türkiye cumhuriyeti vatandaşını havaya uçurup yüzlerce masum sivilin hayatını mahvetti. bunu yüzlerce binlerce tip sevinçten çığlığa dönerek kutladı. kimsenin iki gram sesi çıkmadi terör övülüyor diye.

    şimdi iki tane gaza gelmiş ergen sözlük yazarı üstünden yaptığınız sahte ve algı dolu vicdan oyunlarınıza sokayım ben sizin iki yüzlü puştlar.

    terör ayrımı yapan, kendinden olan ölünce tepki gösterip kendinden olmayan ölünce sevinen, iyi oldu diyenin teröristten farkı yoktur.

    not: bahsi geçen yazarın entrysinden haberim bile yok bu arada.

  • uyumsuz görünen ama birbirine yakışan yiyecekler

    (bkz: mide bulandıran başlıklar)

    ton balığı ile nutella, ekmek arası cips nedir? allah belanızı...

  • türkiye'nin en çok tiktok indirilen 3. ülke olması

    ülkede bulunan boş insan sayısıyla doğru orantılıdır.

    ayrıca hindistan ve abd nüfusu göz önüne alındığında 80 milyonluk türkiye sanırım oranlayınca onları geçip 1. olacaktır.

  • 6 kelimelik erotik hikayeler

    elimi eteğinden daldırdığımda yar*ağını avuçlamıştım

    (bkz: konu kilit)

  • 26 ocak 2019 ırak türk üssünün saldırıya uğraması

    askeri üsse siviller nasıl girip çadır, tank falan yakabiliyor? üstüne nasıl askerleri esir alabiliyorlar?

    asker lan bu. askeri üs. on adımdan fazla yaklaşanı dur ihtarından sonra çekip vursan kimse bir şey diyemez. adamlar koskoca askeri üsse girip asker rehin alıp ateşe veriyor.

    böyle sivil mi olur amk? sivil dediğin protesto yapar onda da özel güvenlikten, polisten dayak yer oturur. dünyada başka bir yerde yoktur sanırım askeri üsse girip de ortalığın amına koyan siviller. yemişim medyasını, türk askerini bu kadar yerin dibine sokanlar utansın.

  • mesai saatine kahvaltı ile başlayan tip

    haftada 60 küsür saat çalışan adamlara kahvaltısını işte yapıyor diye laf eden gerzekleri gösteren tiptir.

    gören de masa kurup 2 saat boyunca keyif kahvaltısı yapılıyor sanacak. lan alt tarafı 15 dakika sürecek simit çay olayıyla kahvaltı yapıyor insanların çoğu. bu mu battı gözünüze sayın orospu çocukları?

  • enes batur'un gerçek yüzü

    hakkında tamamen doğru bir youtube yorumu vardı, durum aşağıda açıklanmış.

    --- spoiler ---

    kışkırtma dediğin şeyleri prim için yapıyorsun, amacın daha fazla izlenmek değil mi? tümbunlar olurken neden dünyayı kurtarıyor veya memleketi kurtarıyor gibi triplere giriyorsunuz ben onu anlamıyorum. kazandığın paralar güzel helali hoş olsun da şu "biz yaptık, biz böyleyiz, biz şöyleyiz, biz adamız" modunda olup kendinden oluşum gibi bahseden arda turan vardı ki tavırları herkesin malumu sonu oldu, sende de aynısı var. bu görmemişlik veya sonradan görmeden meydana geliyor.

    videoyu izleyince her sahnesinde bir cevap var aslında söylediklerine çünkü inanılmaz tutarsız.

    diyorsun ki "ben bilerek yaptım insanların gerçek yüzünü görmek içinkimler yanımda kimler değil anlamış oldum"

    yahu senin yaptığın şey fakirleşme, kötü duruma düşme, gerçek dostlarını sınama testi değil ki. zaten kusura bakma da sen amcana bunları yapabilecek kapasitede bir insansan ve testin amacı buysa, buna rağmen senin yanında olups eni destekleyen, aferin amcana çok iyi demişsin siktir et takma diyen eş dost tanıdık varsa onların da amına koyayım. asıl primci olan onlardır. yani diyorsun ya amacım insanların gerçek yüzünü görmekti işte bnei kötülediler diye alıp başlıklkarı yapıştırmışsın forum shiftdelete falan var, başlık da "enes batur amcasına ağza alınmayacak sözler söyledi" diyor. yani adamlar tamamen doğru bir haber yapmış.

    sen de diyorsun ki ben amcama her türlü hakareti ederim ama buna rağmen yanımda olan gerçek dosttur, olmayanlar ikiyüzlü karaktersizdir. tam tersi. buna rağmen hala bu aşamada bir insanken senın yanında olanların tek derdi senden faydalanmak, parandan veya fenomenliğinden çıkar sağlamaktır.

    yani tezin çok saçma ve mantıksız. hiçbir insanın gerçek yüzünü bu sayede göremezsin. amcanı belli ki sonradan ayarlamış birkaç hafta boyunca düşünmüşsün işin içinden nasıl çıkarız diye bu videoya başvurmuşsun. yani tepki olmasaydı, kimse siklemeseydi hahahaha süper kışkırtma enes abi süper yaaaaa diyen 12 yaşındaki veletler yarın amcalarıan "amca naber lan oç xddd" diye gezecekti(harika örnek oldugun için o nesle şimdiye kadar çok şey aşıladın bu da onlar gibi olurdu) ama çok tepki görünce de "zaten şakaydı ya xd" moduna girmişsin.

    ha bir de "bakın ne kadar iyi bir insanım" diye gösterdiğin 2-3 yıl önceden yaptığın şehitler, vatan millet videoları var arkaya duygusal fon müziği koymuşsun. o videoların da tamamen prim için oldugu zaten bu videonda kanıtlandı. zamanında bu videoları yapmışsın hem prim kasmak hem de bu tarz bir durumla karşılaşınca "bakın aslında ne kadar iyi bir insanım" demek için.

    ha tüm bunları boşver, sonuna kadar haklı ol, sırf böyle bir test için bile amcam dediğin insana bu kadar hakareti eden, karısına, çocuklarına bunca hakareti eden ve parasıyla övünen bir video çektiğin için amaç her ne olursa olsun karaktersizsindir. bulduğun yol bu mu yani? amcana hakaret ederek insanların geçrek yüzünü görme? hayır, sen anca 12 yaşında iq gelişimi tam olarak tamamlanmamış çocukları kandırırsın. herkes ne mal olduğunu biliyordu zaten seninle ilgili ilk ve tek yorumum bu şimdiye kadar tüm ortamlardaki, bildiğin işi yap, çoluk çocuk videoları çek. ama rica ediyorum seni izleyen olgun insanların da olabileceğini hesaba katarak çok rezil etme kendini. bir bok yapıyormuş havalarına girme şu videolarda. bir de kendini oscara gidenlerle kıyaslıyor te allam....
    --- spoiler ---

  • 7 eylül 2018 türkiye rusya iran zirvesi

    her başlıkta bilgi vermek yerine aynı saçma salak esprileri yapan sözlüğün asalakları o kartları alsın anasının amına bir güzel monte etsin dediğim zirve.

  • chp iktidarında başörtülülere yapılacak işkenceler

    gülhane parkında zorla dondurma yalatabilirler.

    bu yüzden oyum ak parti'ye!

  • alex ferguson

    anladık beyin kanaması geçirdi amk benim de gözlerim kanadı her entry aynı gereksiz detay ile başlayınca. yazmayanı sikiyorlar galiba.

    bir an önce sağlığına kavuşmasını dilediğim yaşayan en büyük teknik direktördür. sol framede görünce manu'ya tekrar döndü demiştim ama maalesef.

  • türk kızlarının telefon numarası vermeyi büyütmesi

    biraz haklılar. zira bırakın türk kızlarını, ben bile tanıştığım kız/erkek herhangi birisine özellikle sosyal medya üzerinden telefon verirken iki, üç kere düşünürüm.

    iş yerinde, kafede, sokakta tanışsan pek sorun olmaz, ver gitsin. yeri yurdu belli, gider en kötü sikersin. ama sosyal medya çok bozdu....

    sabahın 6'sında başlayarak saat başı taciz edilmeyi ve telefonunuzun porno sitelerine "beni z.ken yok mu çok azdım" mesajlarında anılmasını istemiyorsanız telefon numarası vermeyi büyütmek normaldir.

  • 2017-2018 sezonu süper lig sıralaması tahminleri

    1 galatasaray
    2 fenerbahçe
    3 başakşehir
    4 göztepe
    5 beşiktaş
    6 trabzonspor
    7 kayserispor
    8 crouch

    edit: 8'i unutmuşuz.

  • arda turan'ın galatasaray'a kiralanması

    ulan tam da güzel bir kadro kurduk, her şey iyi gidiyor derken...

    beşiktaş ve fenerbahçe taraftarlarını sevindiren kiralama.

  • hülya avşar'ın iftarda giydiği skandal kıyafet

    en azından dik duruş göstermiş. aynı yemeğe katılanların 10'da 9'u yaz kış göt bacak açık gezerken rte yemeğine gidiyorum diye her yerini kapatmışlar. ikiyüzlülük ve omurgasızlık öyle oluyor demek ki.

  • üniversite tercihi yapacaklara tavsiyeler

    "istanbul'da okumaycaksanız okumayın"
    "boğaziçi, odtü değilse okumayın" yazan andavallara aldırış etmeyiniz, çünkü:

    bu insanların başarı kriteri nedir? statü mü, diploma mı, kazanılan para mı?

    dünyada başarılı olan, çok saygın veya statüsü zirvede olan insanların, o hep dinledğimiz bill gates'lerin, steve jobs'ların tamamı harvard'dan mı çıkma? dünyanın en genç zenginleri listesinde olan adam bile bu okuldan bir sik olmaz diyerek dünyanın en iyi okulunu, "boğaziçi odtü okumalısın ya manyak mısnnn" diyen tiplerin gidebilmek için yedi sülalesine afedersiniz sakso çektireceği okulu yarıda bırakmış. peki bu adamlar nasıl başarmış?

    artık şu basmakalıp laflardan, düşüncelerden kurtulun. donald trump dediğiniz adam 10 sene önce medya maymunuydu, liseyi terk etmiş zamanında, çomarların şahı denile denile buralara geldi ve şimdi dünyayı yöneten kişilerden birisi.

    ülkemizdeki siyasetçilerin, ünlü insanların, topluma yol verenlerin, aydınların, o "akil insanlar"ın kaç tanesi odtü, boğaziçi mezunu? boğaziçi, galatasaray lisesi falan oku ne bileyim gazeteci, galatasaray'a başkan ya da beyaz yakalı bir memur olursun, iyi de para kazanırsın lafım yok.

    bu yazılanlardan da odtülüler veya boğaziçililer salaktır çıkarımı yapılmasın. ağrı'da veya kayseri'de 250 puanlık bölümü bitiren adamların bile nerelere geleceği hiç belli olmuyor. önemli olan neyi nerede okuduğun değil içindeki insanın kendisidir.

    mevlana'nın ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok, nice insanlar gördüm içinde insan yok sözü veya ünlü düşünürümüzün eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek sözünü hatırlayınız.

    en zengin olan insanlar en iyi üniversitelerden mezun olmuyor, illa ki oradan olanlar da oluyordur ama böyle bir istatistik veya şart, koşul yok. en başarılı veya toplumda en yüksek yerde olanlar, en çok insana hitap edip topluma yol gösterenler ilk 5 veya 10 üniversiteyi bitirmiş olmuyorlar.
    sırf başarılı -görünmek- veya diğer insanların gözünde harika yerlerde olmak için tercih yapmayınız.

    tabii ki x üniversitesinden daha iyiyse odtü eğitim olarak, yer olarak, ortam ve içerik olarak odtü'yü tercih edin. ben olsam ben de odtü'yü tercih ederim birçok açıdan. ancak odtü'de okuyamıyorsan diğer üniversiteler de boşa durmuyor. oraya giden insanların da çoğu bu kafalarla gidip zamanla bezdiği için derece yapma şansın dahi artıyor.

    özet olarak, en iyi üniversitelerde okumak istiyorsanız veya okuyabiliyorsanız okuyun, ancak en iyisi olmak için en iyi üniversiteleri bitirmek gerekmiyor. lise mezunu, ilkokul terk adamlar bile dünyayı yönetip kitleleri sürükleyebiliyor, kendini inanılmaz geliştirebiliyor. hiç beklenmeyen adamlar hiç beklenmedik şekilde çıkışlar yapabiliyorlar. şahsen sırf üniversite ortamını görmek ve birazcık yaşamak için okuyorum rastgele. diploma veya akademik başarı pek umrumda değil ama bu kişisel bir şey, her insanın görüşü ve bu konudaki düşüncesi farklıdır. ancak bunların geneliyle ilgili yargımı yukarıda az çok belirttim.

    son olarak moral olsun, iki cümleyi yan yana getiremeyen veya ömrünü facebook'tan kızlara yavşayarak geçirmiş insanların rastgele birkaç video çekerek milyonlarca izlenmesine, oturduğu yerden çomarlara hitap ederek binlerce, yüz binlerce lira kazanmasına tanıklık ettiğimiz bir çağdasınız. en kötü girişken olun, böyle boklar yapın ve hayatınızı yaşayın. artık devir yaratıcılık devri.