yarim hayat16
profili

  • 6 ağustos 2021 halk tv yayınının basılması

    an itibariyle canlı yayında gerçekleşen olay.
    bir grup provokatör akboy tarafından gerçekleştirilmiştir.

    sizi temsil eden onlarca kanal var.
    organize suç örgütü gibi her yere çöktünüz.
    bırakın birkaç kurum da özgür, bağımsız olsun.
    zira adalet, özgür basın herkese lazım. orospu çocukluğunun lüzumu yok. insan olun.

    edit: olay anının bir kısmının videosu
    journalist1'e teşekkürler.

    edit2: yakalanan provokatör başı

    provokatör başının bir başka fotoğrafı

    derin mehmetle takılıyormuş. hiç şaşmaz.

  • türk silahlı kuvvetleri

    16 nisan 2017'de yapılan tercih gereği üzerine düşeni yapmayan kurum.
    o zaman soruldu. türk silahlı kuvvetleri bir kişinin iki dudağının arasına bağlı olsun mu
    diye soruldu. evet dediniz. o da şimdi asker fobisi olduğundan askeri kışladan çıkarttırmıyor. asker de "milletimizin takdiri." deyip oturuyor doğal olarak.
    bu tercihi yapanlar, ağlamayın. bunlar daha iyi günleriniz. başa gelen çekilir.
    kurunun yaşında yaş da yanıyor. hep birlikte yanacağız bu cehennemde.

  • sedat peker

    iddialarına cevap veremeyen trollerin hemen algı kasmaya başladığı mafya lideri.

    adam sizi orospusu yaptı kaç gündür hiçbir şey diyemediniz. alışıksınız gerçi. teflon tava gibisiniz anasını siktiklerim size hiçbir şey yapışmıyor.

    şimdi merkezden talimat geldi tabi. vatan haini orospu çocukları. esas organize suç örgütü sizsiniz ve zamanı gelince başınızdaki hırsızla birlikte yargılanacaksınız.

  • ethereum

    cardano, solana, polkadot, avax gibi coinlerin token olduğunu, ethereumun blokzincirinde çalıştığını zannedenlerce uzun uzun analiz edilen coin.
    bir de teknik terimler yazmış çok biliyormuş gibi.

    adam daha coin ile token farkını bilmiyor. token olduğunu söylediği avax, cardano, solana ve polkadot'un tıpkı bitcoin gibi veya tıpkı ethereum gibi kendi başlarına blokzincirleri olduğunu bilmiyor. bunların ethereum altında çalışan token olduklarını söylüyor.

    adam bnb'nin bile erc20 ağını kullandığını söylüyor. bnb'nin ve yukarıda saydığım coinlerin her birinin kendi ağları ve blokzincirleri var. ama bu gerizekalıya göre hepsi ethereum'u kullanıyor.
    bu elemanınki, nasıl desem, bu 2+2'nin kaç ettiğini bilmeyen birinin matematik öğretmeye çalışması gibi birşey.

    aslında hiçbirşey bilmediği konuda çok şey biliyormuş gibi uzun uzun da analiz kasıyor. adam türkiye'nin özeti resmen.
    aynen kanka hard fork asic ha ha aynen.
    sike sürülecek akıl yok. bir de bilgi bombardımanı dememiş mi. *

    buradaki analizlerle yatırım yapacağınıza yazı tura atın daha iyi.

  • teravih çıkışı dağıtılan seçim yenileme broşürü

    elinde kuran, dilinde yalan, hedefinde talan olanların cami çıkışı yaptıkları seçim
    propagandası.

  • başka biri ile aynı ad ve soyada sahip olmak

    başıma gelmiş ve bu yüzden 4-5 defa başım belaya girmiştir. dersaneye gittiğim dönemlerde benimle aynı ad ve soyada sahip olan çocuk itin, kopuğun biriydi. dersaneye gelmezdi. bende sabah 8, akşam 8'e kadar dururdum. benim evi ararlardı dersaneye gelmedi diye. babamı inandıramazdım da. bu böyle 5-6 defa tekrarlandı. en son gittim arayan kişiye bağırdım çağırdım çünkü evde olay çıkıyordu inanmıyorlardı dersaneye gittiğime. sonradan özür dilediler de düzelttiler. babamı arayıp daha önceki aramaların yanlış olduğunu belirttiler.

    yine günlerden bir gün oturuyorum bi cafede. telefonum çaldı, arayan polis memuru bilmem kim. dedi ki emniyete kadar gelmen gerekiyor. neden dedim ? bi isim söyledi, vatandaşın bilgisayarını çalmışsın. daha doğrusu emanet almış ve geri vermemişsin hakkında şikayet var. şoka girdim. memur bey öyle birşey olamaz ben hiç kimseden bilgisayar falan almadım diyorum, kardeşim o zaman gel almadım de, dedi. neyse gittim emniyete. bildiğiniz sorgulama yapıyorlar, ben öyle birini hayatımda ne gördüm ne de yan yana gelmişliğim var, kimseden bilgisayar da almadım, bu işte bir yanlışlık var memur bey diyorum.
    kimlik numarasından bakınca yanlışlık olduğunu söylediler, kusura bakma seni de yorduk dediler. meğer ki eskiden dersaneye gelmediği için benim evimin aranmasına sebep olan aynı ad ve soyada sahip olduğumuz o çocukmuş yine başımı belaya sokan.

    ve yine bir gün bi avukat tarafından arandım. dedi ki ben avukat bilmem kim. kiracısı olduğun evin sahibine 3 bin lira borcunuzdan dolayı icra takibine başlanmıştır. bu borcu şu tarihe kadar öderseniz hacize gelinemeyecek yoksa haciz işlemleri başlatılacak. la dedim ne ev sahibi, ben kiracı falan değilim kimseye de borcum yok. anlamıyor adam. dedim yanlışlık var, benim ad soyadıma sahip başka biri daha var kesin odur, çünkü başımı defalarca belaya soktu dedim. kapattık. sonradan avukatta arayıp yanlışlık olduğunu söyledi. yani dezavantaj bir durum olabiliyor başkasıyla aynı ad ve soyada sahip olmak.

    bir de cinayet falan işlese bu herif ve adım bir cinayet soruşturmasına karışmış olsa, derdimi anlatana kadar çektiklerim neler olurdu acaba? umuyorum ki isim benzerliğinden kimsenin başı belaya girmez 2018 türkiyesi'nde.

  • cinsellik hakkında konuşabilen kadın

    verme ihtimali yüksek olan, anne olmayı hak etmeyen,bakire olmayan kadını savunan kadındır diye düşünen insandan bozma yaratıkları ortaya çıkarmış başlıktır. insanlar sana mı soracak lan neler konuşacağını? sen ahlak bekçisi misin be orospu çocuğu? kim kime veriyorsa verir, kim ne isterse konuşur, kim isterse cinsel ilişkiye girer. sen otorite misin? kanaat önderi misin? ahlak denilen şeyin temellerini sen mi attın amına kodumun çocuğu? zihniyetini siktimin çocukları siktirin gidin arabistan'a, azalarak bitin yok olun artık bu ülkede.

  • teknosa'nın anlık zam yapması

    bence gayet de rezalet gibi rezalettir. var mı öyle birşey? böyle bir esnaflık anlayışı olamaz. biz de esnaflık yaptık. fiyatı 5 bin lira olan kombiyi çalışan 3.500 dedi diye 3.500 liradan satmak zorunda kaldık.
    mağaza açıkken müşteri eline almışken malı yapılan zam bütün etik değerlere aykırıdır...
    tek kelime ile rezalet.

  • muharrem ince'nin gazino görüntüleri

    ulan adam bir kere daha yüceldi gözümde helal olsun. bu memleketin anasını meyve suyu içenler sikti.

  • ciddi ciddi muharrem ince'nin kazacanağına inanmak

    kazanacağına inanmıyorum kazanacağını biliyorum...

  • ohal yeniden uzatılabilir

    belki şuralarda bir yerlerde ensesine vurulacak birkaç muhalif daha vardır.

  • kemal kılıçdaroğlu'nun belgelerinin kaynağı

    birşey söylersin, ispat et diye götlerini yırtarlar. ispat edersin. bu sefer de bu belgeleri nerden aldın diye sorarlar. az karaktersiz değilsiniz...

    söz konusu belgeleri malum kişi bulmuş olsaydı şimdi tefe koymustunuz kılıçdaroğlu'nu. ne biçim bir şerefsizsin anlamadım ki. senin ben yedi sülalenin taaa....

  • 29 ekim 2017 erdoğan'ın anıtkabir defterine yazısı

    sıkıştığınızda sığınacağınız koca bir liman oldu atatürk size. işler yolunda gittiğinde saldıracağınız koca bir dağ. kimin zaman ayyaş dediniz, kimi zaman kazandığı başarıları küçümsediniz...
    sevri gösterdiler,lozan'a ikna ettiler dediniz. bunun nesi başarı dediniz. zaman geldi lozan büyük başarıdır dediniz.

    gerçek niyetinizi bilenler biliyor.

    "aziz atatürk" dedin ya seve seve. seve seve dedin ya. onun burukluğu yeter sana.

  • sırbistan'dan 5 bin ton et ithal edeceğiz

    yakın zamanda tarım bakanı et ihracatı yapacağız, dışarıdan et almayacağız. kendi kendine yeten bir ülke olacağız , emin adımlarla ilerliyoruz demişti...

    yakın zaman derken yakın bir çağ falan demek istemişti herhalde...

  • 22 ağustos 2017 sedat peker'in açıklaması

    açıklamalarından da anlaşılacağı üzere
    liseli ergenlerden herhangi bir farkı olmayan kişi. eşcinsel insanlara nefret söylemi var ayrıca. ve ayrıca kadınsızlık ne demek ? kadınsızlıktan birbirini badelemek ne demektir ? kadınları sex objesi olarak gören ve hem kadınlara, hem eşcinsel insanlara nefret söylemi olan bir zavallı beyanıdır. ayrıca kendisi de uzun yıllar cezaevinde kalmadı mı? ne yaptın kadınsız cezaevinde ? kendini mi parmakladın yada sırayla mı geçtiler diye sormak istiyorum burdan kendisine. bir de yazının sonuna reis sedat peker yazmış. sana reis deyip götünü kaldıranın da, seni adam yerine koyanın da ben taa ... adımından kalan izler lekedir bu topraklarda. bu ülkenin sana ve senin gibilere ihtiyacı yok. mide bulantısından başka birşey değilsiniz ...

  • ahmet hakan

    yukarıda yazdım ama hırsımı alamadım bu hariften. bu adam var ya adam falan değil, etik nedir ? ahlak nedir ? birinin buna öğretmesi lazım ama bu saatten sonra da zor.
    programı baştan sona izledim.

    şimdi şöyle diyor bu zat,
    yeaaaa öyle şey mi olur ? neden yapsın ? yapmaz öyle birşey.
    ulan varsayım üzerine devlet yönetimi mi olur ?