masai mara16
profili

  • sabahın 8'i + poğaça + üçü bir arada + sigara

    + reflü olarak devam etmesi gereken başlık.

  • ben buyum beğenmiyorsan ayrıl diyen kız

    ok demeniz yeterli aslında. çünkü %10 sizinle artık hiç işi kalmamıştır, %90 gidemeyeceğinizi bildiği için kendini daha değerli hissetme çabasındadır. ok diyin, ok dediğiniz anda bütün sorunlarınızda kurtulursunuz. çünkü ok dediğinizde giderse zaten senle işi bitmiştir. uzarsa ya seni kısa sürede terkedecek ya aldatacaktır. yok seviyor da blöf yapıyorsa, tıpış tıpış dönecektir ki o zaman da sen bu durumun keyfini çıkarırsın.

  • ibrahim keloğlan

    böyle yavşakları madem hapse atamıyoruz, bari bunların adli sicil kaydına işlensin "hayvan katili" falan diye de, işe falan girerken bilinsin nasıl bir manyak olduğu. öyle salıyolar allah'ın manyaklarını topluma.

  • izmir marşı'nı duyunca salonu terkeden protokol

    "bozulmuş düşmanlar" gibi kaçmasaydınız keşke :)

  • baba vanga 2022 kehanetleri

    ya baba vangacım söylemiyim diyorum da; 2022 yılında dünyaya uzaylılar gelip insanlığı esir edecek diyosun. sonra da hindistan'ı çekirge basacak diyosun! kim siker çekirgeyi o zaman. ne çekirgesi ya!!

  • 17 ekim 2021 galatasaray konyaspor maçı

    ya sikerim böyle ligi amk bu ne lan. kimse hatasını kabul etmiyor, mal gibi birbirlerine girdiler adam da geldi topu aldı golü attı. her yerden bir itiraz, kaleci ayrı triplerde, hocaları öyle. topunuzu oynayın amk.

  • bir masada 4. olsan diğer 3 kişi kim olmalı

    şu milletteki özgüvene bak ya,kimlerle oturmak istiyorlar. nietzsche mi ararsın, hayyam mı dersin, hz muhammed'ten atatürk'e, freud'dan bismarck'a kimler kimler. ne konuşacaksınız oğlum siz bu adamlarla?

  • fenerbahçe

    bunların taraftarı iyi kafayı yemiyor. benim ara ara aklıma baros'un kadıköyde direkten dönen topu geliyo ya da real maçında drogba'nın ofsayt olan golü olsaydı ahh diye içimi çekiyorum. bunlar 3 maçla 3 şampiyonluk verdi. denizli'yi, trabzon'u ve her sene yendikleri galatasaray'ı yenseler 3 şampiyonlukları olacaktı. allah sabrını veriyor demek.

  • arda turan'ın takip ettiği atatürk düşmanı sayfa

    normalde haber olacak olaydır. ama bizim sığır ekşiciler bunu bulup çıkaran adamı yeriyor. milli takım seviyelerine gelmiş bir futbolcu atatürk ve cumhuriyete hakaret eden, hain bir oluşumun temsilcisi bir hesabı takip ediyor ve bundan rahatsız olmuyorsanız sizin de onlardan farkınız yok!

  • yengeç burcu erkeği

    benim bi tanıdığım var bu burçtan. kızlar aklınız varsa yengeç burcu erkeğiyle sevgili olun. kulunuz köleniz olsun, alsın sizi hayatının tam ortasına oturtsun, anasını babasını sizin kadar düşünmesin. benim gördüğüm bu.

  • 20 ekim 2017 avusturyalıların köpekle aranması

    türk olduğu için her türlü kötü muameleyi hakettiğini, avrupalıların da avrupalı olduğu için el üstünde tutulması gerektiğini düşünen ezik vatandaşlarımızı rahatsız edecek durum. çok iyi yapmışlar, 10 numara bir iş. tebrikler.

  • 25 eylül 2015 4 sivilin katledilmesi

    ulan bi gün de şu pkk'da suç bulun dişimi kırıcam. havanı tsk atmış olsa bile, biriniz de çıkın diyin ki "şırnaklılar işinde gücünde yaşıyordu, bok mu vardı da hendek kazıp savaş başlattınız şehrin içinde "

  • cizre'de yaralı yakalanan terörist

    yaralı bir bebeğin fotoğrafı konarak propaganda yapılmaya çalışılan bir başka başlık. inşallah sizin gibi mal olmaz da annesinin hesabını pkk'dan sorar o sabi.

  • robin van persi'nin muslera'ya attığı gol

    volkan sen misin?

    (bkz: wesley sneijder)

  • sevişmek için çocuğun uyumasını beklemek

  • suriyeli sığınmacılar

    suriyelilerden rahatsız olanları ırkçı, kemalist, elitist, gezici, solcu vs. diye yaftalayan adam kaç suriyeliyi evinde barındırıyor bi söylesin. davar sürüsü gibi memleketin içine 2 milyon yabancı salmak senin gibi adamların yapacağı iş. o düşman olduğun modernler yapmıyor böyle şeyler. niye? çok vicdansızlar di mi? burası ülke lan ülke, koskoca bir memleket. millet kirlayacak ev bulamıyor, it gibi çalışıp günde 50 lira kazanmaya çalışan insanların işlerini 20 liraya suriyeliler yapıyor. antepli, urfalı, hataylı insan değil di mi? bizim ülkemizde savaş yok diye hepimiz çok rahat yaşıyoruz di mi? klavyenin başından öyle görünüyorsa ülke biz de orda yaşayalım. bakabileceğin kadar adam alırsın, onu da belli bir alanda tutarsın. en azından adam gibi bakarsın. ne vatandaşını rezil edersin, ne o insanları perişan edersin. ustanızın suriye politikası yerlerde sürünüyor, şunu kabul edin de kafa ütülemeyin.