sonnick00712
profili

  • carlo ancelotti

    5 büyük ligde şampiyon olmuş tek teknik direktör.ziraat türkiye kupası alır gibi şampiyonlar ligi kupası kazanan dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi taktisyeni.zamanında kıyaslandığı morinho için çağın gerisinde kaldı deniyor,bu adam ondan 3 yaş daha büyük.2000 lerin,2010 ların ve 2020 lerin en iyisi bu adam.saygı duyun.

  • akıllı saatlerin bir boka yaramaması

    mallorca'da sevgilinizin hayatını kurtarabilir ama yozgat'ta ne yapacağını bilemez bu akıllı saatler,o yüzden boş yere para gömmeyin derim.*

  • 4 ocak 2023 galatasaray mke ankaragücü maçı

    fetö patladığından beri aldığı tek kupayı land of lagends'ın maskotundan alan takımın taraftarı gelmiş hala dua himmet diyor.15 temmuz sonrası gs,bjk hatta 40 yıl sonra ts ve hatta camiasız başakşehir şampiyon olmuş ama tek bir takım şampiyonluk alamamış bilin bakalım kim.

    tanım:galatasarayın tökezlemesi için tüm ortamı oluşturduklarını sanıyorlar ama kazanma kültürü olan ve 5 te 5 yapan bir galatasaray var.herşeye rağmen galatasarayın kazanacağı maç olacaktır.

  • yunanistan'ın 24 adet f-35 sipariş etmesi

    o değil de bu uçakların bir kaç parçasının üretiminde biz de vardık,şimdi kendi ellerinle yunanistan'a f-35 üretip veriyorsun ha.herşeyi geçtim sadece dış politikadan dolayı bile iktidarın oyunun 7-8 puan düşmesi lazım.cahil çomar kitlenin dış minnaklar dedikleri aslında şuanda iktidarda ve ülkeyi yönetiyor haberleri yok safların.

  • adana demirspor'un süper lig'e çıkarılması

    bence lig 36 takımla oynansın adı da,15 temmuz süper 1. çokomelli adalet ve kalkınma limak ligi olsun.

  • recep tayyip erdoğan

    yüzlerce dış politika uzmanı bir araya getirilse,bunlara türkiye'yi şuanda bulunduğu duruma getirecek kadar kötü kararlar alın dense dahi şuanda ülkenin uluslararası konumundaki haline getiremezlerdi.kendisi tc tarihinde en kötü dış politikayı yürüten liderdir.ama içeride sıkıntı yok,şehit haberlerine yayın yasağı gelir sonrada kahraman bir savcı-hakim bu entry yi sildirir işleyiş bu şekilde.

  • komşu kızını darp eden rehberlik öğretmeni

    ne kadar mal var başlık altında toplanmış yine.adam diyorki psikolojik danışmanlık ve rehber öğretmeni diyor okulda diyor çocuklarla ilgilenen bunu yapmamalı diyor.siz embesiller şiddeti o kadar içinize işletmişsinizki normaldir.'bende çocuk dövdü sandım,dedikodusunu yapmışlardır' gibi argümanlarla şiddeti savunuyorsunuz.acaba dayak yiyen kız bir akrabanız,eşiniz,dostunuz olsa aynı düşenceye yine sahip olurmuydunuz merak ediyorum.akp döneminde dövmek,dövülmek o kadar normalleşti ki hatta dikkat edin eskiden kavga edenler ayırılırdı bir şekilde,şimdi çekirdek eşliğinde izleniyor.mad max filmindeki ortam gibi oldu ülke.

  • mezuniyete kendi ürettikleri uçakla geldiler

    hedefimiz bunu uçurmaktan sonrasını okumadım.uçak ulan bu uçak uçak.

  • recep tayyip erdoğan döneminde sağlık

    muayeneni oluyorsun eczaneye ilacları almaya gidiyorsun senden muayene katılım payı diye bir ücret isteniyor,o zaman sigorta primi neden yatıyor ki yani muayene katılım payı nedir lan.

  • türk insanının yürüme yetisinin olmaması

    millet olarak yürümeyi bile beceremiyoruz.avm de çalışıyorsanız haftasonunda sinir krizleri geçirmenize sebep olurlar.

    maddeler halinde sıralarsak

    -yürüyen merdivenlerin giriş çıkışlarında dikilme
    -yürüyen merdivende toplu birşekilde dikilme ve herkesi mal gibi dikilmeye zorlama
    -4 lü 5 li gruplar halinde yanyana kağnı hızında yürümece
    -mağaza girişlerinde çıkışlarında dikilme ve yanlarından zorla geçilmesine rağmen kılını kıpırdatmama
    -bebek arabasıyla ani duruş ve dönüşler yaparak arkadan gelen ve yandan geçenlere engel olma
    -wc giriş çıkışlarında dikilme insanların bunların etrafından dolanıp wc ye girmesi

    daha çok var ama aklıma şimdilik bunlar geldi

  • menzil cemaati

    acaba bunlarda liderlerinin kullandığı tuvalet kağıdına tapıyor mu? merak ettimde

    tanım:amlarına koduğumun din tüccarları

  • acun ılıcalı'nın fetöcü olma ihtimali

    basamakları tırmanma hızına bakarsak çokta şaşırılmayacak birşey,daha 10 yıl önce spor spikerisin sonra 100m$ a kanal alıyorsun normal bir yükseliş hikayesi değil bu