pilavmaker15
profili

  • şadi yazıcı'nın tuzla b. başkanlığını bırakmaması

    31 mart 2024 yerel seçimlerinde rakibine 11 puan farkla kaybeden şadi yazıcı'nın, türlü itirazlarla mazbatanın verilmesini geciktirerek belediye başkanlığını bir türlü bırakmaması ve giderayak önce 62 milyon tl'lik ihale verip üzerine bir 75 dönümlük belediye arazisini satmasıdır. bakın bugün 4 nisan. bu adamın görevi 31 mart'ta sonlandı. türkiye öyle bir hale geldi ki göz göre göre yapılan bu işlemlere sesini çıkaracak yargı kalmadı.

    neredesiniz lan aktroller? neredesiniz ahlaklı, namuslu aktroller? sabahtan akşama kadar ona buna iftira atarsınız, buna diyecek lafınız yok mu? milletin senden aldığı yetkiyi türlü ali cengiz oyunlarıyla hala kullanmak, hem de bu rakamlarla kullanmak hakkında da iki çift laf edin.

    https://x.com/…aber/status/1775796768690843714?s=20

    https://x.com/…aber/status/1775787699187982673?s=20

    edit: bakın bana bir aktroll'den gelen özel mesaj. özel mesaj olduğu için nickini paylaşamıyorum. kullanıcı sayfasına girip bakıp troll olduğundan emin olmasam yazmazdım. bu ihaleler, bu parseller sizin de paralarınız ve sizin de çocuklarınızın geleceği sevgili normal ak partililer bunu biliyorsunuz değil mi? işte sizin çocuğunuzun geleceği bu kadar umurlarında.

    görsel

    son edit: sonunda devretmiş görevi. umarım araştırılır bu işlemler.

  • 20 eylül 2023 dünyaya ufo saldırısı beklentisi

    söylentiler dolaşıyor söz öbeğine patladım. söylenti nasıl yayılmış mesela acaba? bir uzaylı gelip bir insana, bak abi seni severim bilirsin ama böyle böyle bir şeyler olacak mı dedi mesela?

    edit: ulan en beğenilen entry'm 2016 yılından ufolarla ilgili bir başlıktandı yine. bu da ikinciliğe yerleşirse uzaylılar beni teleport edecek.

  • poğaça fiyatları

    eski poça daha güzel, biz onu tercih ediyoruz.

  • memleket partisi'nin zonguldak mv adayı

    ortamlarda uzay madenciliği, füzyon müzyon diye gezen muharrem ince'nin zonguldak'ta beşinci sıradan aday gösterdiği kişidir. görselleri aşağıya bırakıyorum, neden başlık açılacak değerde olduğunu kendiniz görün.

    görsel
    görsel
    görsel
    görsel

    işte müthiş vizyoner muharrem ince'nin, 2.300 maddelik mutabakat metni açıklayan, sadece ekonomi alanında bile aralarında selin sayek böke, ali babacan, bilge yılmaz, kerim rota ve daha birçok isim bulunan, geniş yelpazeli altılı masaya alternatif yönetim kadrosu bu. işte yüzlerce milyar dolarlık gdp'si olan, 85 milyonluk, önünde onlarca ihtilaflı konu olan ülkenin sorunlarını çözecek kadro bu.

    allah aşkına, orada hala aklı başında olan destekçilerine söylüyorum kendinize gelin. gözünüzün önündeki perdeyi kaldırın. bu kadar bariz bir hatayı yapmayın.

  • 13 ağustos 2018 dolar kuru

    ben ekşi sözlük kadar her boku bildiğini iddia edip hiçbir bok bilmeyen bir topluluğun bir araya geldiği başka bir mecra görmedim. her fırsatta karşı taraf aşağılanır aptal diye, bakıyorum da herkes papaz olayını afiyetle yemiş.

    olm şu an dolar kurunun, ekonominin bu halde olmasının falan papazla bir alakası yok lan? hatta papaz olayı bilerek ve isteyerek sizin gibi öküzler üzerinde konuşarak gündemde tutsun diye bu kadar büyütüldü. bu bir süreç amk süreç. nasıl ki kanuni sultan süleyman'dan vahdettin'e atlamadıysa direkt osmanlı, ekonomi de abd vatandaşı bir papaz yüzünden bu halde değil. bari siz yapmayın.

  • khk ile atılan evetçi

    iş kendisine dokunana kadar en büyük evetçi ve reisçi; iş kendisine dokunduktan sonra "adalet mi var ülkede", "bari suçumuzu söyleyin ama nerde sizde o yürek" gibi laflar eden komik bir adam. marjinal mi peki bu tip, hayır tam aksine ülkenin en az %50'si, %70 ila 80'e kadar da yolu var ben söyleyeyim.

    belki birkaç gün önceki adalet yürüyüşü ve mitingi için "amına kodumun gılıçtarı" bile demiştir. bi de "adalet bir gün herkese lazım olur" yazmış :)

    birkaç gün önce yazdığım şeyi bir kez daha yazmak istiyorum. bu ülke, sokağa hak aramak için çıkanlara ana avrat sövüp, anarşik deyip; kendi mahallesinde en ufak bir memnuniyetsizlikle yol kesen, köyünde baltalarla toplanan insanların ülkesi.

  • ezel

    --- orospu eyşan ---

    bazen görüyorum bu platformda, bazı türk dizileri için "ezel'i geçti", "ezel seviyesinde" falan yazanlar oluyor, yapmayın güzel kardeşlerim.

    ezel açık ara türk dizi tarihinin en iyisidir, açık ara. eğer aynı fikirde değilseniz dönüp tekrar izleyin, belki küçüktünüz. eğer tekrar izleyip hala aynı fikirde kalabiliyorsanız sizde bir sorun vardır, çünkü gerçekten kendisine seviye olarak en yakın olan diziden bile en az bir kat daha iyi bir dizi bu.

    öyle tüm bölüm bir şeyler yap yap yap, bölüm sonunda bi bakalım aaa meğer her şey öyle değil de böyleymiş. vallahi harika fikir kardeş ya bunu neden hiç kimse düşünmemiş dünya dizi tarihinde. oysa ezel öyle mi, her bölüm kendi içinde ve dizi de bölüm bölüm nakış gibi işlenmiştir.

    bakın belki bir noktadan sonra aynı seviyede mükemmelliğe alışmış olmaktan kaynaklı bir bayma olabilir ama en azından ilk bölümlerinde bir dakika bile boşa geçen vakit olmadığını kabul etmek zorundasınız. boş boş bakışma mı var, onu bile farklı çekim teknikleriyle, yer yer şiirlerle vs. yansıtıyorlardı ekrana.

    biraz klişe olacak ama eğer bu dizi bir amerikan dizisi olsaydı şu an breaking bad'le çekişiyor olurdu.* *

    --- orospu eyşan ---

  • aa'nın eveti kaçtan başlatacağını tahmin yarışması

    anadolu ajansı'nın evet oranını kaçtan başlatacağını tahmin etme yarışması.

    ben %70 diyorum, var mı artıran?

    kaçtan başlatırlarsa başlatsınlar, biliyoruz ki %50'nin altına paşa paşa inecektir.

  • instagramdaki aliexpress çakalları

    inanır mısınız 1500'lü yıllarda avrupalı tüccarlar çin'den ipek alır, avrupa'da 5 katına satardı. böyle çakal bu insanoğlu azizim.

  • d.bahçeli'nin akp'ye atacağı başkanlık kazığı

    2002'de türkiye krizin etkisinden yeni yeni çıkmışken erken seçim lafını ortaya atıp bunalmış halkı "yeni umut" akp'nin kucağına atan,

    2007'de cumhurbaşkanlığında akp'ye destek çıkan,

    2015'te daha seçim akşamı akp'nin 13 yıldır ilk defa iktidardan düşürülebileceği gün çıkıp yine erken seçim isteyip halkın, "bunlar bi bok yapamayacak biz yine akp'ye verelim" diye düşünmesini sağlayıp kasımda akp'yi tek başına iktidara taşıyan,

    ve nihayet ortada uzun zamandır lafı bile dolanmayan başkanlığı durduk yere gündeme getiren devlet bahçeli'nin atacağı düşünülen kazık :)

  • 28 kasım 2016 ufo saldırısı

    normalde böyle bir şeye ben de inanmazdım ama bi 15 dakika önce gökyüzünde grup halindadlghmjgk şaka lan şaka, olm hayatınız boyunca hiçbir olağanüstü durumla karşılaşmayacaksınız, sik gibi yaşlanıp öleceksiniz işte şu durumu kabul edin artık.

  • eren vergiyok

    (bkz: martin şikertel)

  • fenerbahçe vs galatasaray

    ikisinin içinde de atatürkçü, fetullahçı, tayyipçi insanlar vardır. eğer galatasaray fetullah gülen'in takımıysa türkiye'nin %35'i fetullahçı demektir. bir spor faaliyetinde bulunan takımlar üzerinden ve onlara gönül vermiş sade vatandaşlar üzerinden gerzekçe ve çocukça siyaset yapmaya kalkışmayın.

  • twitter'da küfür

    boş ver kardeşim ya bu insanlar böyle işte dün yüzüne güler, bugün anında satar.

    usta, bize iki çay.

  • 15 mayıs 2016'da beşiktaş'ın kupayı stada istemesi

    görgüsüzlük falan değil, net olarak hakkı olanı yapmasıdır. bu arkadaşların sahada kupa kaldırılmasına karşı bi alerjileri var herhalde.

    not: 4 yıldız.