pasiflaura11
profili

  • masterchef türkiye 2023 all-star

    ayy off sergen bsg ya. ne bu alınganlık. kerem geldiğinden beri ayrı sezon başladığından beri ayrı olaylar çıkarıyorsun. gerginsin, egolusun. çalışması korkunç bir insansın, insanlar seninle çalışmak istemiyor. spesifik olarak takımla ilgili yorum yapıyor adam üzerine alıyor. o kadar egolu. valla yorucu.

    sergen, tahsin ve dilara gerçekten uyumsuz insanlar. bunun dile getirilmesi niye sorun oluyor? yeryüzüne düşen ilk şef taneleri.

    lan tahsin sen bilerek tatlıyı kaybettin lan? üstüne sergenle tartıştı diye kıvançla tartıştın alakasız bir şekilde. bir insan kendinden bu kadar mı habersiz olur ya? pes!

    edit: abicim, sergen mobbingle alican'a yemek vermeyin demedi mi? insanlara alaycı şekilde konuşarak dalga geçmedi mi? inanılmaz ya, narsizmin zirvesi.

    edit2: sjsjjs deli misiniz abicim? soka soka debeye soktuğunuz entrye bak ahahhh öyle boş boş izlerken yazdığım entry. bu vesile ile bir kere daha şunu söylemek isterim; mimar olmayın, mimarlık okumayın, okuyorsanız da bu yoldan dönün.

  • 12 mart 2023 muharrem ince'nin cb adayı olması

    bazı gerizekalılar altılı masadan oy koparacağı için kuduz köpek gibi saldırıyorlar demiş. hoşt ulan. türkiye sizin ve peşinden koştuğunuz sorumsuz, hırslı, egolu ve kendinden başka hiç kimseyi düşünmeyen, hele türkiye'yi asla düşünmeyen, seçmenini siklemeyen bir adamın peşinden gittiğiniz için şeriatın, hizbullahın elin düşerse o zaman görürsünüz kim haklıymış. yeter ya, yeter. nefes alamıyoruz adamlar hala bölme peşinde. gidin verin oyunuzu. yaşanan afetten sonra, geldiğimiz noktadan sonra bu boku yiyorsanız akp seçmeninden de akpli ahlaksız, faydacı tiplerden de gram farkınız yok demektir. muharrem de vitaminsizden ve trollerinden aldığı gazla görür ebesini, silinir gider. bu yapılanlar unutulmaz, daha önce yaptıklarının unutulmadığı gibi.

    oktroll falan değilim. dümdüz türkiyede yaşayan, nefes alamayan bir insanım. ışığı karartmaya çalışan herkesten de tiksinmeye ve hoşlanmamaya hakkım var.

    edit: ayrıca, kılıçdar bu adama partiyi bırakmamakla aşırı haklıymış. bu kadar bencil, bu kadar hırslı, bu kadar kolay gaza gelen, önünü göremeyen ve türkiye'yi düşünmeden adım atan adamın ülkenin kurucu partisinin başında işi yok.

  • kapısına burda açık giyimek yasak yazan cafe

    geldiğimiz nokta ibretlik gerçekten. tek bir kafenin, tek bir kurumun ya da herhangi kapalı bir hacmin girişine kapalılar giremez yazılsa bugünden 2023 seçimine kadar yol olur. ne laikliğimiz ne vatan hainliğimiz ne de cehapeliliğimiz kalır. insanların bu yazıya ciddi tepki vermesi lazım. o kafenin kapısından da girilmemeli bir daha.

    o kadar ciddi bir olay ki bu. sarı öküz gibi resmen. kadınların cumhuriyet kazanımlarına, laikliğe dört elle sarılması lazım. vay arkadaş. beni ülkeme bak.

    edit: imla.

  • 10 kasım

    bugün ilk defa vapurda denk geldim. bir kere daha anladım ki bu ülkede kimse onun kadar sevilmeyecek onun kadar saygıyla anılmayacak. insanlar gözleri dolu dolu ayakta vapurların sesleri ile saygıyla ve özlemle andı. eski fotoğraflar var ya naaşı ankara'ya getirilirken katılarak ağlayan kadınları gösteren, utanmasak hepimiz o halde olacağız. bunca kötülüğe ve hainliğe rağmen bu ülke ayaktaysa, hala özgürsek ve bunca insan anıyorsa umut var bizim için.

    ek: “bir zaman gelir, beni unutturmak isteyenler, fikirlerimi inkar edenler ve beni yerenler çıkabilir. fakat ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidirler ki, bu fikirler hint'ten, mısır'dan döner dolaşır yine gelir, feyizli neticeleri kalpleri doldurur”

  • horizontal ile vertical'ı karıştırmak

    (bkz: vertical limit) filmi çıktığından beri karıştırmıyor. 30 yaşında hala sağımı solumu karıştırıyorum ama bunu karıştıramıyorum. teşekkürler hollywood.

  • ekrem imamoğlu'ndan beklenen ilk icraat

    kanal istanbul konusunun sonsuza kadar kapanması. atatürk havalimanı'nın kullanımda kalması zira tek metro bağlantılı ve ulaşımı rahat olan havalimanı. taksim meydanı'nın eski yeşil günlerine kavuşması. kentsel dönüşüm çılgınlığının kontrollü bir hale gelip düzenlenmesi. sea pearl denen saçmalığın yok olması. gider de gider.

    mimarım, mesleğimden tiksindim son 5 yılda.

  • bindallı giyen kadın iticiliği

    insanların neden bu derece nefret söylemine varan şekilde yargıladığınızı anlamıyorum. bırakın insanlar hayatlarındaki önemli anları istedikleri ve mutlu olacakları şekilde yaşasınlar. sırf sizin vizyonunuz "daha geniş" diye insanların beğenileri karşısında bu derece sert tutum almak, bu şekilde davranmak ne kadar enerji düşüren bir olay. ne gerek var? kadın özenmiş olabilir, hayatı boyunca bunu beklemiş olabilir, keyifle çabalamış olabilir. hayatında kaç kere odak noktası olup, aile ve çevre baskısı olmadan gönlünce dans edip, dağıtacak? sanki türkiye'de yaşayan evlenilecek kız profilimiz ekşisözlük beklentilerine göre süzülmüş ve yüksek kalite zevkleri olan bir habitat oluşturuyor.

    zorunlu not: annem beni evlatlıktan reddetse bu şekilde kutlamam ama nedeni tercih etmediğim için olur. bekarlığa veda şeklinde kutlamak ne kadar tercihe bağlıysa bu şekilde bindallı ile kutlamak da tercihe bağlı. rahatsız olacak bir durum yok, hele insanların güzel-mutlu günlerinde bu kadar yerecek kadar bir olay hiç yok.

  • 7 eylül 2017 türkiye letonya maçı

    ulan cedi; senin emeğine, hevesine, oyununa, hırsına sağlık! hep başarılı ol, hep mutlu ol çocuk, hep milli takımda ol.

  • 4 ağustos 2017 istanbul nemi

    nemi falan geçtim; arkadaş sabah sabah leş gibi ter kokarak metroya nasıl binebilir bu insanlar? hiç mi koku alma duyuları yok. akşam iş çıkışı olsa anlarım, ağır işte çalışıyordur bir cevabı, mazereti vardır belki ama sabah leş gibi kokulur mu?
    tiksindim yemin ediyorum ülkedeki insanların pisliğinden. bir banyo yapmak, duş almak ya da deodorant kullanmak ya da kokan kıyafeti değiştirmek bu kadar mı zor?

  • narkozluyken erdoğan'ı sayıklayan kız

    yemin ediyorum ülkenin yarısını bir gecede cahil bıraktılar, bir gecede beynini alıp yerine ceviz yerleştirdiler.

  • akp'li seçmeni aşağılamak

    akp nin oy alıyor olmasının başlıca nedeni falan değildir. oy veren kesimin, eğitim durumu,dürüstlüğü, ahlak seviyesi bellidir. yoksa neden hırsızlığa, ahlaksızlığa, eğitimin içine edilmesine, vatana ihanete göz yumsun? seçmeni neyse adalet ve kalkınma partisi de aynasıdır.