confession17
profili

  • yurtdışına kaçan hekim sayısının 15 kat artması

    gidebildikleri içindir. ülkenin %90 ı kaçar gider gidebilse.

  • 17 mayıs 2017 istanbul soğuğu

    korkunç yaz sıcaklarına girmeden önce son serinliktir. çok arayacağız bu günleri.

  • 30 nisan 2017 medipol başakşehir beşiktaş maçı

    çok güzel yenildiğimiz maç. hakemi ya da başakşehirli futbolculara verilen cezayı siktir et.

    bizim götümüz fena kalkmıştı, fenerbahçe maçı öncesi inmesi süper oldu. bu hafta o götler inerse aynı yerden devam ederiz.

    kansersiz olmaz bizde işler. yok değişemeyiz biz.

  • bild'in rte'nin çocuklarının servetini sorgulaması

    valla biz biliyoruz da söyleyemiyoruz işte.

    "almanya'nın bild gazetesi, cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın çocuklarının on milyonlarca doları aşan servetlerine dikkat çekerek, bu zenginliğin kaynağını sorguladı.

    erdoğan'ın "yılda 50 bin avro" kazandığını aktaran bild, erdoğan'ın çocuklarının "lüks içinde yüzdüğünü" söyleyerek, "bunun kaynağı nedir? buna dair resmi bir veri yok" dedi.

    erdoğan'ın çocuklarının kozmetikten hazır gıdaya, gemicilikten kuyumculuğa pek çok sektörde olduğunu bildiren gazete, burak erdoğan'ın servetinin 80 milyon dolar olduğunu açıkladı.

    bilal erdoğan'ın sıklıkla medyada "karanlık işler ve suç anlaşmalarıyla bağlantıları" sebebiyle yer aldığını aktaran bild, bilal erdoğan hakkında italya'da başlatılan soruşturmaya dikkat çekti.

    bunların yanı sıra, the guardian'ın türkiye'den patronların ışid ile iş yaptığına dair haberi de hatırlatılarak, bunlardan birinin bilal erdoğan olduğu söylendi."

    link

  • 7 nisan 2016 feyzi işbaşaran reza zarrab tweetleri

    bilal'e anlatma olayını abartmış ama ne dediğine bakalım:

    1) reza zarrab, hem iran hem de 2013'ten beri türk vatandaşıdır. yani, reza zarrab iki pasaport kullanmaktadır.

    2) reza zarrab, amerika'ya girişini iran pasaportu ile yaptı. iran pasaportundaki adı reza zarrab yani gerçek adı.

    3) reza zarrab, 2013'te türk vatandaşı olduktan sonraki adı rıza sarraf. erdoğan'ının 'rıza bey' demesinin nedeni de bundan.

    4) reza zarrab, daha önceki seyahatlerinde hep rıza sarraf adına düzenlenmiş türk pasaportu ile yaptı. abd'ye iran pasaportu.

    5) türkiye ile abd arasında 'suçluların iadesi ve yargılanması anlaşması' var. abd iran arasında böyle bir anlaşma yok.

    6) reza zarrab'ın abd'ye iran pasaportu ile gitmesinden dolayı, ne iran ne de türkiye taraf olabiliyor. zarrab, tamamen abd'nin kontrolünde.

    7) reza zarrab, cıa-fbı ile görüşmesi neticesinde iran pasaportu ile abd'ye gitmesi sağlandı. böylece, ne iran ne de türkiye taraf olamıyor.

    8) reza zarrab, neden bu yolu seçti ? zarrab, türkiye, iran ve abd istihbaratının kontrol ve takibindeydi.buna ilave devrede mafya da vardı.

    9)iran'nın ıstanbul'da çok iyi çalışan istihbaratı var.türkiye'nin de kendisini koruyacağına inancı yoktu.zarrab'ınabd'ye sığınması akıllıca

    10) dediğim gibi, zarrab iran pasaportu ile abd'ye giriş yaptığı için iran vatandaşı. iran'nın abd ile 'suçluların iadesi anlaşması yok'

    11) zarrab, abd'ye iran pasaportu ile giriş yaptığı için iran vatandaşı işlemi görüyor. bu yüzden türkiye davaya müdahil olamıyor.

    12) reza zarrab'ın yargılandığı suçlar uluslararası suçlar. bu yüzden davanın uluslararası boyutu var. bm de davaya müdahil olur.

    13) reza zarrab davasının iran yönetimini rahatsız edici tarafı yok. iran paranın peşinde. rahatsız olan, ahmedi nejat ve çevresi.

    14) reza zarrab davasının tek hedefi türkiye'deki siyasiler, bürokratlar ve bazı kurumlardır. yani, suçun işlendiği mahal.

    15) türkiye cumhuriyeti hükümeti, ilk defa bu denli kapsamlı uluslararası suçlar kapsamında ve uluslarası mahkemelerde yargılanacak.

    16) aslında, reza zarrab'ın işlediği suçlar abd için o kadar ağır değil. suçun ağırlığı, uluslararası kara para ve bm kararlarının ihlali.

    17) abd'li savcının soruşturduğu davalara ve biyografisine baktığınızda reza zarrab davasının ne denli önemli olduğu anlaşılıyor.

    18) abd'li savcı bharara'nın emrinde 220 savcı görev yapıyor. yürüttüğü davaların hepsi uluslararası büyük davalar. time kapak olmuş biri.

    19) abd'li savcı bharara, soruşturduğu davalar gereği cıa-fbı ve bm ile çalışıyor.bence, r.zarrab davası yürüttüğü davaların en büyüğü.

    20) abd'li savcı bharara'nın yürüttüğü davalara baktım. evet, büyük davalar. ama hiç biri bm'ye karşı işlenen suçlar değil.

    21) reza zarrab'ın işlediği iddia edilen suçlar abd ile zarrab arasındaki banka dolandırıcılığı evrak sahteciliği falan.

    22) reza zarrab davasının asıl önemli tarafı, uluslararası kara para aklama ve birleşmiş milletlerin kararlarına karşı işlenen suçlar.

    23) reza zarrab davasının türkiye'yi ilgilendiren yönü, uluslararası kara para aklama ve birleşmiş milletlerin kararlarına karşı işlenen suç

    24) uluslararası kara para bir şebeke ile işlenebilir ve cezadı ağır. bm'ye karşı işlenen suçlarda mutlaka bir devlet- hükümet vardır.

    25) türkiye, r.zarrab abd bankalarını dolandırmışsa bana ne ? cezalandırın diyebilir. uluslar arası kara para ve bm kararlarına diyemez

    26) türkiye, zarrab'ın uluslararası kara para ve bm'ye karşı işlenen suçlara neden hayır diyemez ? suçlanan; siyasiler, bürokratlar,kurumlar

    27) r.zarrab, abd'li savcı-fbı ile işbirliği yapacaktır. zarrab kesinlikle konuşacak. başka kurtuluş yolu da yok. zaten bu bunun için gitti.

    28) reza zarrab ve onunla suç işlediği iddia edilen bakan, bürokrat ve kurumlar yargılanıp aklanmadı. dosya kapatıldı. şimdi dosya açılıyor.

    29) diyorlar ki, 'abd zarrab üzerinden darbe planlıyor' türkiye'de yargılanabilselerdi zaten siyasi sonuçları olacaktı.

    30) reza zarrab ve ilgili bakan, bürokrat ve kurumlar yargılanabilseydi, abd-bm yine davaya müdahil olacaktı. korkulan oydu ve oldu.

    31) bazılarının bu davadan çok korktuğu belli. bazı etkin kişiler çocukları,bazı eski bakan ve bürokratlar yurtdışına çıkamıyor.

    32) abd,kendisine karşı işlene suçlarda r.zarrab'ı cezalandırır.uluslararası kara para aklama ve bm'ye karşı işlenen suçlarda karar çıkartır

    33) uluslararası kara para aklama ve bm'ye karşı işlenen suçlarda adı geçenleri türkiye teslim etmek zorunda. etmezse,türkiye'den çıkamazlar

    34) reza zarrab davası, türkiye cumhuriyeti hükümetinin tarihinde bulaştığı en büyük dava. siyasi sonuçları da olacaktır.

    35) işlendiği iddia edilen suçlar türkiye ile sınırlı olsaydı, diğer rüşvet ve soygun operasyonları gibi kapatılabilinirdi. bu dava kapanmaz

    https://twitter.com/feyzi_isbasaran

  • 22 mart 2016 feyzi işbaşaran reza zarrab tweetleri

    çok mantıklı gelen, içimi umutla dolduran teori.

    1) kimse zarrab'ın, miami'de hava güzel, birkaç gün tatil yapıp denize girerim diye gittiğini sanmasın. zarrab o kadar aptal olamaz.

    2) babek zencani'nin iran'da yargılanmasından beri zarrab tedirgindi. zencani idam cezasını alınca zarrab harekete geçti.

    3) basından takip etmişsiniz, zarrab'ın boşanma meselesi ve mallarını satması gündemdeydi. zarrab ıstanbul'da diken üstündeydi.

    4) zarrab'ı ıstanbul'da ölüm korkusu sarmıştı. o'nu koruyan güç o'nu mafyaya teslim etmişti. hem mafyayı doyurmak, hem de denileni yapmak

    5) zarrab'ı koruyan güç, izleri silmek için zarrab'ı ortadan kaldıracaktı. zarrab'ın yaşaması artık zarar veriyordu.mafya zaten ensesindeydi

    6) ıstanbul'da,büyük para kazananların hepsinin hayatı tehlikede. hele zarrab gibilerin milyar dolarlarla ıstanbul'da yaşaması imkansız.

    7) zarrab, yolun sonuna geldiğini gördü, değil amerika avrupa'ya gidemiyordu.büyük ihtimalle amerika ile irtibata geçti. çünkü sorun abd.

    8) zarrab, abd-miami'ye indiğinde fbı'nın kendisini tutuklayacağını bilmemesi imkansız. belli ki, arada cıa-fbı'ın adamları var.

    9) fbı, zarrab'ı konuşturacak. zarrab da konuşmak için gitti zaten. zarrab konuşursa, az ceza alır ve servetinin bir kısmını kurtarır.

    10) büyük ihtimalle zarrab amerika'ya tüm bilgileri, bağlantılarını verecek. bunun karşılığında kefaletle bırakırlar.

    11) amerika, zarrab'dan bilgileri aldıktan sonra kefaletle bırakır, ama amerika'dan çıkamaz. zarrab da onu istiyor zaten.

    12) zarrab, karakter olarak zayıf biri. türkiye'de tutuklandığında hemen dışarıya haber göndermişti. 'beni çıkarmazsanız konuşurum' demişti

    13) zarrab konuşursa ne olur ? türkiye'deki 17-25 rüşvet ve yolsuzluk operasyonu uluslararası davaya dönüşür.

    14) türkiye'deki bazı siyasilerin ve iran'daki bazı mollaların para trafiği ortaya saçılır. iran'da,ahmed-i nejat kilit isim olacak.

    15) zarrab'ın konuşması ile iran'da üst düzey tutuklamalar olur. bu tutuklamalar hasan ruhani'yi çok rahatlatacak. abd ruhani ile çalışacak

    16) zarrab,türkiye ve türk siyasetçilerle ilgili net bilgiler verir. türk siyasetçiler zarrab'ın suçlandığı konuların tam göbeğinde olur.

    17) suçlama çok büyük ve uluslararası suçlar. atatürk havalimanı antreposundaki cıa operasyonlarının hepsi ortaya dökülür.

    18) türkiye'de,hukuk şapa oturdu. türkiye, kesemediği göbeğini amerika kesti.bu siyaset veya siyasetsizlik bir yerde bitecekti.buraya kadar

    19) netice itibariyle, zarrab türkiye'den kaçtı ve amerika'ya sığındı. zarrab canını kurtardı, gerisi düşünsün.

    .

  • 21 mart 2016 sırbistan'da canlı bomba patlaması

    biraz komik, biraz garip olay.

    "sırbistan'ın başkenti belgrad'da kimliği bilinmeyen bir adam, pastaneye gelerek içeridekilerden dışarıya çıkmalarını istedi. herkes dışarıya çıktıktan sonra saldırgan kendisini patlattı."

    (bkz: hümanist canlı bomba)

  • akp'nin öğretmenler için başlattığı cadı avı

    olaya gelin.

    milli eğitimden okullara gönderilen belgeye bakın: http://i.hizliresim.com/7gqvqr.jpg

    "milli güvenliği tehdit eden örgüt ve yapılarla irtibatlı kamu çalışanları hakkında"

    şimdi zeki arkadaşlar çıkıp "aa ne güzel" falan diyecek ama hepimiz biliyoruz ki bu olay milli güvenliği değil, akp ve o tayfaya fikirleri ters düşen herkesle ilgili.

    "aa bu geziciymiş", "bu paralelmiş" , diye ayıklamaya başlayacaklar. "bu öğretmen rte'yi eleştirmiş" sikin!

    "bu öğretmen namaz kılmıyormuş" diye kovacaklar insanları,.

    olmaz diyenler?

  • suriyelilerin gelişiyle hortlayan hastalıklar

    türkiye'nin başına gelen en korkunç şeyin akp olduğunu tekrar hatırlatan şey. (unuttuğumuz varmış gibi)

    "ülkeyi 50 yıl öncesine götürdünüz

    bir çocuk doktoru olarak…
    size söylüyorum…

    ülkeye 4,5 milyon suriyeli doğurgan çift almakla beraber 1 milyon 800 bin aşısız…
    bazı kaynaklarda 2 milyon suriye uyruklu çocuk aldınız…

    ülkemin son 30 yılda emek emek, ilmik ilmik
    yapılan demografik aşı haritasını değiştirdiniz…

    30 yıldır görülmeyen kızamık hastalığını hortlattınız…
    türk çocukları 30 sene sonra kızamık geçirir oldu…

    ilk olarak batı şeria ve gazze’den kontrolsüz geçiş suretiyle…
    el ayak ağız hastalığı hortladığında bakanlığı uyarmıştım…
    o dönemim sağlık bakanı kısa bir çalışma başlatmıştı…
    sonra suriye faciası ile olay kontrolsüz bir hale geldi ve ülkenin aşı politikasının ruhuna el fatiha okudunuz..

    yine 30 yılda sıklığı 1000 de 2 ye düşen suçiçeği hastalığını %100 de 4 e fırlattınız…
    eredike ettiğimiz (yani sıfırladığımız) el ayak ağız hastalığını 10000 (on binde 1 görülürken) %2 görülür hale getirdiniz…
    ölüyü hortlattınız…
    bunlar korkunç rakamlardır…
    bu sektörde çalışanlar iyi bilir…

    sınır kapılarında aşı yapmak 1,5 milyon çocuk geldikten sonra aklınıza geldi…

    önünüze geleni ülkeye aldınız..

    almayın demiyorum
    ama kontrollü alınız…

    böylece aşılanmış çocuklar ve aşılanmamış çocuklarla, aşılanmış olanlarında immün (bağışıklık)sistemi bozuldu.

    size söylüyorum…
    sayın sağlık bakanı…
    biz 50 yıl bu hastalıklarla tekrar mücadele edeceğiz…
    kim için?
    ne için?
    ne adına?

    benim çocuklarımın bahar yaşadığı bu iklime, kontrolsüz
    2 milyon aşısız çocuk sokarak…

    ülkeyi 50 yıl öncesine götürdünüz…

    bunun acı faturasını türk çocukları daha sonraki yıllarda ödeyecek…

    ya siz ne ödeyeceksiniz !

    ben ülkemin meftunu, aşığıyım…

    gerçek budur ve halkım bilmelidir…"

    dr. savan günay
    çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı

    link

    doktorun kendi sitesi: http://savangunay.com/

    edit: bir ankara anması

  • ankara garı önündeki karanfilleri tekmeleyen adam

    "ankara katliamı'nın yaşandığı ankara garı önünde yapılan anmada bırakılan karanfilleri kimliği bilinmeyen bir şahıs gelip tekmeledi."

    bu nasıl zihniyet lan, yas tutan insanlardan ne istiyorsunuz.

    bi güzel dövmüşler orospunun evladını, rahatladım.

    link

    edit: ben başlığı açtığımda video yoktu, sonradan geldi. nasıl dandik bir oyunmuş amk. amaç neydi onu bir türlü anlayamadım ama başarısız olmuş gibi görünüyor.

  • rte'nin yaran tokalaşma fotoğrafı

    kahkaha attırmıştır. sıkkın cana iyi geldi. durduk yere hapislerde sürünmeyiz umarım.

    foto

    hızlıresim

    twitter

    zoom

    müzik edit: şaka lan yok bu sefer. rahatsız oldu bir iki arkadaş, onları da seviyorum.

  • kırşehir'de dükkanı yağmalanan adamın astığı not

    kırşehir'de kürt olduğu gerekçesiyle dükkanı yağmalanan adamın bıraktığı mükemmel not. hızlı resim haber hali

    okuyamayanlar için:

    ""mağazamıza yapılan bu saldırı kırşehir halkı tarafından değil şehrimize dışarıdan gelen ve ülkemizi iç savaşa sürükleyen provokatörler tarafından yapılmıştır"

    yüzyıllardır bir bütünüz ve bir bütün kalacağız.""

    bu zihniyetle çıkarız sadece bu karanlıktan.

    bu zihniyetle gömeriz sadece gömülmesi gerekeni.

    konu dışı edit: aksiyon/dram/ gerilim
    ayrıntı: (bkz: #53958302)
    ayrıntı: (bkz: #50172704)
    müzik severlere tavsiye takip

  • taner yıldız'a asker üniforması gönderen vatandaş

    fena bir ayar vermiş insan. son zamanlarda gördüğüm en sağlamlarından.

    "benim amacım allah nasip ederse şehit olmaktır." açıklamasıyla tartışma yaratan enerji ve tabii kaynaklar eski bakani taner yıldız'a askeri üniforma gönderildi. çatışmasızlık sürecinin sona ermesinden bu yana çok sayıda şehit veren kilis'te yaşayan hurşit çetin isimli vatandaş askeri üniforma göndererek "sakalınızın kesilmesi lazım, maazallah, askerler sizi yanlışlıkla ışid militanı diye vurabilirler" diye de uyardı.

    kargoya verdiği askeri üniformanın içine de şu mektubu yazarak koydu:

    "sayın yıldız, bu asker elbisesini kilis'ten gönderiyorum. 'ben de şehit olmak istiyorum' demeniz üzerine 'şehit' olmanızı istemesem de kamuoyu önünde ısrarla talep ettiğinizden dolayı bu mertebeye ulaşmanızda benim de bir katkım olsun istedim. kilis'te son dönemde 2 şehit verdik. kilis ili elbeyli ilçesi hudut mıntıkamızda mert, cesur, özü sözü bir, cengaver, attığını vuran, gözü pek, atılgan ve hudut namustur diyerek görev yapan kahraman askerlerimizin yanında bir nefer boşluğu oluşmuştur. serhat şehri kilis'imize gelmenizi ve şehitlik mertebesine ilimizde ulaşmanızı özlemle ve hasretle bekliyoruz, geleceğiniz günü bildirirseniz size thy'nın tarifeli gaziantep hattına bir bilet gönderebilirim. sevinilecek haber; şayet asker elbisesi dar gelirse aldığım firma, beden ölçüsüne göre yenisi ile değişebileceklerini söyledi. üzülecek haber, sakalınızın kesilmesi lazım, maazallah, bizim askerler sizi yanlışlıkla ışid militanı diye vurabilirler. traşımız yıldız kaydı değil 'sinek kaydı' olsun!"

    link

    konu dışı edit: aksiyon/dram/ gerilim

    ayrıntı: (bkz: #53958302)

    ayrıntı: (bkz: #50172704)

  • devlet bahçeli'nin rte'yi kızdırması

    yarıldığım olay.

    "bahçeli'nin 'şerefsizler' açıklaması erdoğan'ı çok kızdırmış"

    kesin kendi söyleyemediği için kızmıştır. "bu millete benden başka kimse şerefsiz diyemezz!!!"

    eskilerden şunu hatırlattı:

    "rte: tüyü bitmemiş yetimin hakkınııı kimmmseye yedirmemmm. !

    baykal: başbakan hepsini kendim yerim demek istiyor."

  • 1 ağustos 2015 demirtaş'ın akp'ye verdiği ayar

    gayet güzel olmuştur. ahmet davutoğlu yazamadım sığmadı ama aynı yer.

    evlatlarımızı da kendimizi de feda etmeye hazırız diyen bıdık'a geliyor;

    "ortada bir vatan savunması yok. saray savunmasıdır, iktidar savunmasıdır bu. sen kimin evladını, kendi iktidarın için ölüme gönderiyorsun? efendim, 'biz evlatlarımızı gerekirse feda ederiz'. edin bakalım evlatlarınızı, hepsi çürük raporu almışlar. hepsinin evinde para sayma makinaları. bak yoksulun evladı bayraklara sarılıp geliyor. hanginiz evladınızı feda ediyorsunuz? biz size savaş yaptırmayacağız"

    bu kadarı bile yeter aslında. adamlar "evlatlarımız", saçmalamalarıyla ölen insanları normalleştirmeye başladılar bile. " kendimiz" mi? bi siktir git. hala şu adamlara inananlar var amk.

    link

    edit: neyse sakinleselim

  • 22 temmuz 2015 kılıçdaroğlu twitter tweet'i

    sade ve nettir.

    "twitter’ı engellemek için harcayacağınız çabayı, ulusal güvenlik için harcasaydınız ne erişim engellenir ne de böyle acı olaylar yaşanırdı."

    http://i.imgur.com/duvs0zn.png

  • ak parti iftarında yenilen pide

    (bkz: dünyanın en komik dini)

    konudışıedit: müziğe gel