prometyus19
profili

  • rte'nin gençlere vergisiz teknoloji ürünü vaadi

    para peşin kırmızı meşin reis. bir kararnamene bakar. niye seçimi bekliyoruz ki? benim kısa pantolonlu nargilecim neden ps 5’e hemen sahip olamıyor?

  • çevremizdeki 3 akp'liyi ve kararsızı ikna ediyoruz

    akpliler sikimde değil, kararsızların da veremediği karara sokayım.

  • dik dur eğilme hizbullah seninle

    oha artık. allah bizi korusun. bak işte ne akpden, ne mhpden korkmam ama bu herifler adam boğazlayan, hücre evlerine gömen saçma sapan bir oluşum. işid bunlar işte. hizbullah lan bu. hizbulvahşet, hizbuldehşet, hizbulterör bunlar. tövbe yarabbim evlerden ırak, ne günlere kaldık.

    edit: size şaka gibi geliyor. bunlar için islamı kendileri gibi yaşamayan herkes mürted, kafir. hadi biz seküler müslümanları kestiler, oh dersiniz eminim. peki siz makyajlı türbanlıları, siz kısa pantolonlu nargilecileri yaşatırlar mı sanıyorsunuz? biz size onlardan daha yakınız emin olun. tövbeler olsun.

  • 3 nisan 2023 kemal kılıçdaroğlu açıklaması

    emekliye, dula, yetime harcanan her kuruş helal-i hoş olsun. kamunun parasını 5’li organizasyonlara harcayacağına vatandaşına harca başkan. arada kuduranları biz aşılarız sen dert etme.

    edit: 40 yaş civarıyım, çoğunuzun gelirinden fazlasını devlete vergi diye ödüyorum. dul bir anam var, evlatları olmasa babamdan kalan 2/3 emekli maaşı ile karnını zor doyururdu. biliyor musunuz emekli maaşı ne kadar? bu aya kadar 5.500 liraydı. bu ay 7.500 lira yatacak. en beğenmediğin evin kirası olmuş 4 5 bin lira. ne yiyecek bu insanlar ne içecek? boş boş konuşmayın, az insan olun. ya da konuşun… boş insan çok konuşur boş konuşur.

  • 10 mart 2023 piar araştırma seçim anketi

    örneklemi doğru oluşturursanız 1500 kişi %95 güven aralığı içerisinde çok iyi bir rakam. twitter’da 2m kişiye yapıp rte’yi %5 de bulabilirsiniz mesela! örneklemin büyüklüğü istatistiğin güvenilirliğini arttırır, doğrudur ama örneklem doğru belirlenirse.

    mesela ben gidip de çanakkale boğazında 30 ton su çekip analiz etsem, muhtemelen çok da kirli çıkmayacaktır. çıkıp da marmara denizi temiz, yüzün desem, gölcük’te denize giren adam kolibasilinden zehirlenir. ama bir deney tüpü izmit körfezinden, bir deney tüpü kız kulesinin ordan, bir tüp avşa adasından bir tüp bursa’dan falan diye bir örneklem alsam, hem nereler kirlidir değildir görürüm hem de 200 gram suyla marmara denizi için ortalama bir tespit yaparım.

    istatistik budur. ha şirketi bilmiyorum. örneklem nasıl çekildi, bilmiyorum. daha seçime 2 ay var, kampanyalar başlamadı. o yüzden yorum yapmıyorum. ama doğru seçilmiş 1500 kişi o şehirlerin tercihini temsil eder.

  • 10 şubat 2023 ahbap'ın fişinin çekilmesi

    ya hu adamlar paranın kokusunu aldılar, kuduz köpek gibi saldırıyorlar işte.

  • kemal kılıçdaroğlu'nun 200.000 öğretmen ataması

    bir insan öğretmen atamasından neden rahatsız olur? öğretmen lan öğretmen! allah’ın at kafalısı. senin benim evlatlarımızı yetiştiren öğretmen işte. adam buna kazık gözüyle bakıyor.

    at ağızlıya götümüze kaçan havaalanı, köprü, otoyol garantileri batmamış, öğretmen maaşları batmış.

    hay ben sizin izanınızı sikeyim!

  • alaattin çakıcı'nın schengen vizesi isyanı

    versinler mafyama bir yeşil.

  • aöf mezunu olan adayı işe almamak

    bir tercihtir.

    işe kimi alacağıma da bırakın bir zahmet ben karar vereyim.

    siz çok becerikli, yetenekli, kültürlü, yetişmiş bir kişi olabilirsiniz. yaşadığınız çeşitli zorluklar açıktan öğretime itmiş olabilir. ama işe kimi alacağıma ben karar veririm. yarın siz işveren pozisyonuna geldiğinizde, yalnızca açıköğretim mezunlarına iş verirsiniz. o da sizin tercihiniz olur.

  • ölen babasından kalma maaşı alan 30 yaş üstü kadın

    sikeyim sizin yapacağınız algıyı. alacak tabi itoğlu it, bu haktır. adam senelerce çalışmış, rahmetli olmuş, geride kalanlar eğer hakları varsa alacaktır. türkiye cumhuriyeti dulun, yetimin üç kuruş hakkına kaldıysa, kapatsın kepenkleri gitsin, manda mı oluyor, özerk bölge mi oluyor ne oluyorsa olsun. kesilmesini savunan götoğlanlarına da kafam girsin.

    edit: hızımı alamadım, ananıza sövesim var da kadın ne yapsın, evladını seçemiyorsun. hemen damlamış trol arkadaşları da. yiye yiye bir tek yetimin, dulun hakkı kaldı tabi üşüşün leş kargaları, üşüşün…

  • 5 tane padişah ismi saymaya çalışan adamın dramı

    4 tane murat var zaten, arkasına da süleyman, mehmet falan bişey ekle gitsin.

  • büyük sığınmacı protestosu

    sığınmacı değil kaçak.

    önce kavramları doğru kullanalım.

    belgesi, kaydı, kuydu yoksa kaçaktır.

    bunlar kaçak.

  • 21 eylül 2021 validebağ korusuna baskın

    la adamlar kötülüğün ete kemiğe bürünmüş, vücut bulmuş hali.

    sokakta kemikle gezsen bu kadar iti bir araya toplayamazsın, bunu başarana da ayrıca sevgilerimi sunarım. bravo!

  • 25 mayıs 2021 migros viski indirimi

    afedersiniz de, ben öyle ağır içici değilim. akşamları iki duble anca içerim. 8+8 16cl, hadi elimin ayarı kaçtı diyelim, 20 cl. bu da demek ki bir şişe viski bana en fazla 4 gün gider. chivas’ın fiyatı takribi 400 lira. bana günlük maliyeti 100 lira, dublesi 50 lira demek. be amkyum, evimde içtiğim içki nasıl bu kadar para tutar?

    millet kokoyu avantadan buluyor, lüks araçlarda burundan çekip poz veriyor, ben alnımın teriyle kazandığım parayla bir duble viski içemiyorum. biz başka devletin milletiyiz belli ki? günde 5 vakit namaz kılıp, aralarda koko çekseydik biz de premium arabalara binebilirdik belki...

  • boğaziçi üniversitesinde mesele rektör değil

    o laf bir kere tutar mahir efendi. yallah başka kapıya.

  • kpss fizik öğretmenliği 1.sinin mülakatta elenmesi

    yav arkadaş eskiden bu fetöcülere kopya çektirdiniz, yüksek puanlarla kadrolara yerleştirdiniz. bugün fetöcüler artık kopya çekemiyor (ya da ben öyle sanıyorum), bu seferde bileğinin hakkıyla puan alanları atamıyorsunuz, ne idüğü belirsiz tipleri alıyorsunuz. amk’dum yerinde az emeğe saygınız olsun, bare ilk onu ilk onbeşi doğrudan atayın. yazıktır, günahtır. bu kadar da aç gözlü olmayın ya.

  • suriyelilerin buralar bize verildi demesi

    bunlar daha hiç bir şey aha da buraya yazıyorum, 10 sene sonra prometyus yazdıydı dersiniz:

    - yavaş yavaş başladılar, hepsi vatandaşlık alacak.
    - dernekler, vakıflar kuracaklar.
    - ülkedeki yasadışı her işin kontrolünü ele geçirecekler. uyuşturucuyu bunlar kaçıracak, kadın ticaretini bunlar yapacak. milleti haraca bağlayacak, zenginleşecekler.
    - kendi mahallelerini kurdular bile, yakında bu ülkenin insanları o mahallelerde barınamayacak, polisi o mahallelere giremeyecekler. bütün suç organizasyonları oralardan kontrol edilecek.
    - suç örgütleri büyüyecek, organize hale gelecek.
    - önce devlet onların yaptıklarını görmezden gelsin isteyecekler, rüşvetle iş yürütecekler... güçlendikçe devleti kontrol etmek isteyecekler.
    - eş güdümlü olarak siyasete de girecekler ve bunun finansmanını da suç ile kazandıkları zenginliklerle sağlayacaklar.
    - gün gelecek oğlunuzun, kızınızın sokakta önü kesilecek, parası elinden alınacak. okulda dayak yiyecek, saldırıya uğrayacak. hep bunların çocukları o işlerin içinde olacak.

    böyle böyle gidecek. ha bunun sebebi suriyeli olmaları ama suriyeli olmaları değil. ırksal birşey değil yani. bu insanlar savaşta ezildi, sertleşti, herşeylerini kaybetti ve şimdi haklı olarak geri istiyorlar. bunu kazanmak için de bildiklerini ve savaşta öğrendiklerini yapacaklar. sen devlet olarak kontrolü kaybedersen, yolu yordamı göstermezsen, denetlemezsen bu yukarıda saydıklarım sırayla gerçekleşecek. devlet bunları yapar mı? güldürmeyin allah aşkına beni... devlet son 40 senedir, sistematik şekilde milletin duygularını, emeğini, parasını, hayallerini söndürmekten başka bir iş yapmıyor ve bu sebeple diğer türlüsünün yapılabilir olacağına dair bir fikri de yok. bu böyle gider.

  • 5 ağustos 2018 iran olayları

    6. girdiye kadar bilgi yok... ondan sonrada her on girdiden sekizi zırva ve soytarılık, birisi bilgi, birisi de bu girdi gibi soytarılara lanet okuma...

    koca başlıkta 20 tane kart şakası... komik değil gençler, zaten hiç komik değildi. artık hiç hiç komik değil. fındık kadar beyinler, zırvalar ve soytarılıklar.

    işte bu 90’larda anne baba olan neslin yetiştirdiği soytarılar bunlar. alın size efsane 90’ların çıktısı...

  • yazdığım kitabın çalındığını öğrenmem

    emek hırsızlığının affı olmaz. umarım bu hırsız tez zamanda hüküm giyer ve cezası infaz edilir. detayları takipteyim.

    ekleme: yaklaşık 2.000 tl maliyetle, herhangi bir çalışmanızı 500 kopya halinde bastırabileceğiniz yayınevleri ankara, istanbul ve izmir’de bulunmaktadır. bunun dışında kişisel olarak isbn alıp, matbaasına göre 300-500 tl maliyetle kendi kitabınızı kendiniz de bastırabilirsiniz. dağıtımı sıkıntı olabilir fakat en azından telif problemi yaşamazsınız. emeğinizi, rica ediyorum çaldırmayın.