high functioning psychopath9
profili

  • mauro icardi

    bıraksa kendince sahadan çekildik diye destan yazacak olan korkak kuşlara “hooop yok öyle delikanlı takılmak ben bir tane yaslayayım sonra siz ne yaparsanız yapın” diyen dünyanın en sevilen forveti.

    şimdi sahadan çekildik diye kuyruğu dik tutmaya da çalışamaz hale geldiler, çünkü sahadan kaçtılar.

    sen bambaşka bir detaysın*.

  • ali koç'un boğazda barcelona yönetimini ağırlaması

    olması gerekendir.

    adam barcelona'nın sponsoru, tabii ki şehrine gelen iş ortağına bir hoşgeldin yapacak. ne var bunda?

    not: metin

  • dw türkçe'nin asgari ücret ama sigortasız videosu

    peşin peşin seri eksileyebilirsiniz "senin tuzun kuru tabii" diyerek ama yine de doğru tektir, ben doğruyu söyleyeyim;

    ülkenin içinde bulunduğu sefalet yetmiyormuş gibi bir de oturacak evi dahi olmadan 5 tane çocuk ya-pa-maz-sın, yapıyorsan sızlanmaya hakkın yok.

    ben zenginim, bildiğiniz varlıklı bir insanım benim malım çocuğumun torununa yeter, benim bir tane çocuğum var ikinciyi yapmaya maçam yemiyor, baya bildiğin yemiyor nasıl bakarım kaygısı duyuyorum, çünkü çocuğu sadece yapılıp karnı doyurulup büyümesi beklenen bir şey olarak değil adam akıllı imkanların elverdiği ölçüde yetiştirilmesi gereken bir şey olarak görüyorum.

    çok çocuk yapanların da özgüvenine ve cehaletine hayranlık duyuyorum.

  • ingiltere vizesi

    (bkz: ret) yememek için yapmanız gereken basit bir püf noktası olan vize.

    eğer bir ülke size “burada kimseyi tanıyor musun?” derse, tanıyor olsanız bile onun adını vermeyin. kimseyi tanımıyorum, şeytan görsün yüzünü, ben otelde kalacağım, gezip görüp geleceğim, ne ben kimseyi tanırım ne kimse beni diyin ki durduk yerde (bkz: ret) almayasınız.

    her ülke için geçerli bu, hele davet mektubu alıp bununla başvurmak tam bir intihar, “ben bu kişinin buraya gelmesini istiyorum ve kendisine kefil olacak kadar da yakın bağlarımız var” anlamına geldiği için her ülke direkt olarak “kaçak göçmen” gözünde görüyor sizi. yukarıdaki arkadaşın parası ile ilgili bir durum yok ortada tüm kriterleri fazlasıyla karşılamış sadece o davet mektubunu işin içine dahil etmese şu an neden ret yediğini sorgulamak yerine londra başlığına yazıyor olurdu.

  • 6+2+2 yabancı kuralı

    kıytırık bir bein aboneliğim ve ondan da kıytırık bir passolig kartım var, böyle “hakem bizi doğradı, aboneliği iptal ediyoruz passoligi yakıyoruz arkadaşlar!” tarzı gerizekâlılıklara hep gülmüşümdür fakat bu durum çok başka... tepki olarak falan da değil, ben kendim paramla bir şey satın alıyorum sizden, siz bana onu vermezseniz ben size niye para vereyim? iptal eder başka bir şeyle ilgilenirim, parayı veren benim düdüğü niye sen çalasın?

    benim tereyağlı sevdiğim yemeği sen palm yağı ile yaparsan ben senin yaptığın yemeği yemem, başka bir restoran bulurum, bulamazsam o yemeği yemeyi bırakırım yine senin berbat yağ ile yaptığın yemeği yemem, anlıyor musun? ben futboldan keyif alıyorum, o keyfi jamaikalı oyuncu bana verecekse gelsin o versin, pasaportunda türk yazıyor diye ben bir sığırı seyretmek zorunda mıyım sence?

    değilim kardeşim, ben o yemeği yemem, yiyene afiyet olsun.

  • galatasaray

    bu gece göstere göstere operasyon yapılmış iki kulüpten biri.

    öncelikle mağdur edilen taraf trabzonspor, başakşehir ve galatasaray maçlarında doğranarak yarış dışına itildi.

    ikinci kurban galatasaray, başakşehir’in bu akşam yaptığı açıklamadan net olarak görülüyor ki galatasaray “hak yiyen, haram puan alan, kollanan” takım görüntüsü verilsin istenmiş. “hani başakşehir kollanıyordu görüyorsunuz işte algı hep bunlar!” diye kamuoyunun önüne atıldı galatasaray ki buna hiç ihtiyacı yoktu bu takım her şekilde o maçı alırdı, yazıklar olsun bize tiyatro izletip arka planda kıs kıs gülenlere...

  • fatih terim'in futbol sistemi

    sadece kupa toplamaya yarayan bombok sistem.

    öyle sistem mi olur lan? avrupadan bile kupa getiriyor ben böyle rezillik görmedim, derhal gereğini yap!!!

  • mustafa cengiz

    secilmesi hâlinde olacaklari gelecege not olsun diye buraya aktarmak istedigim beyefendi kisi.

    1. galatasaray ekonomik olarak son yirmi yilda gormedigi bir duzluge cikacak.

    2. fatih terim ve abdurrahim albayrak ile birlikte cok guzel futbol oynayan bir takima sahip olacagiz(basari beklemiyorum, umurumda da degil fakat takimimin mucadelesi bana keyif verecek, basari kendiliginden gelir zaten).

    3. onumuzdeki yillarda gs tarihinin en yuksek seyirci ortamalasi yakalanacak, arena her zamankinden daha buyuk bir cehennem olacak.

    4. galatasaray herkesin sempati duydugu ve imrenerek baktigi tertemiz bir yonetime ve takima sahip olacak.

    5. ucuncu yilinda avrupada cok saglam bir basari getirecegine inaniyorum.

    aksi olurda dursun ozbek secilirse basimiza gelecekleri dursun ozbek basliginda yazdim...

  • iphone'dan bilgisayara fotoğraf aktaramamak

    ulan kırk kere yazmışlar ama dayanamadım ben de yazıyorum, bu entry sonra kendini imha eder zaten.

    kablonun ince ucunu ayfona sok*, kalın ucunu da*bilgisayara sok, hem kendi soruyor abi resimleri alayım mı diye hem sen bilgisayarıma girip ordan ayfona girip dcim klasörünün kulağından tutup atıyorsun bitti.

    yani herhangi bir flash bellekten resim almakla arasında nokta kadar fark yok, bu kadar mı sığırsınız lan?

    tanım: entry girerek ortak olduğum mallık.