solidsnake30
profili

  • jailson marques siqueira

    senin kabahatin yok, seni oynatanı sikeyim.

  • 9 mart 2020 trabzonspor kural hatası başvurusu

    ulan ne güzel ya, nasıl hoşuma gitti bak.

    fenerbahçe, kural hatası başvurusu yaptığında " ağlamayın " diyenlere fenerbahçe yönetimi ; " kendini haklı gören, haksızlığa uğrayan herkesin itiraz hakkı vardır, hakkımızı kullanıyoruz " dediğinde bir de kahkaha atarak " ağlamayın " diyorlardı.

    şimdi neden ağlıyorsunuz usta? top oynuyorsunuz sanki de kurala ağlıyorsunuz.

    herkese lazım olacak bu kodumun adaleti dediğimizde ciddiye almayanlar, düştüğünüz hal beni güldürüyor.

    edit: üstümdeki hard trabzonsporlu trollü ciddiye almayınız.

  • tolgay ali arslan

    3 kere kadroya baktım internetten tolgay'ın oynadığından emin olmak için, 35 dk sahada görmedim, 35. dk'da da kendi salaklığından kaptırdığı topta rakibe tekme atıp sarı kart gördü.

    dünya üstünde cehennemi yaşıyoruz fenerbahçe taraftarı olarak.

    edit: allah senin bin belanı versin, faydasız herif. bir de penaltıya sebep oldu.

    edit 2: takımı da 10 kişi bıraktı. dışarı çıkınca da stadı bombalar artık. iyice sik takımın anasını, sağ bırakma kimseyi.

    sana lisans vereni, futbola yönlendireni sikeyim.

    edit 3: seni bu akşam kadrodışı bırakmayan yetkilileri de sikeyim.

  • arda turan

    basından bir kişinin de çıkıp, kendisi hakkındaki mahkemelik konuları ve bunlardan bu kadar ucuz kurtulmasını konuşmadığı kişidir.

    şu anda trt sporda da hala kendisi galatasarayın evladıdır geyiği dönüyor.

    şu adamın desteğinin yarısı bende olsa, ben de bu göt göbekle 2. ligte falan oynardım en kötü.

  • ahl yi kapatıp 389 milyon euro tazminat ödemek

    biz baya zengin ülkeymişiz demek bunlar gelmeden önce. yoksa bu kadar dağıtmaya hala aç kalmamış olmak mucize.

  • merve kotan da öldürüldü

    fatura kadına kesilmiyor, bunu bir türlü anlatamadık feministlere veya diğerlerine.

    kadın bu herifle sevgili oldu, bu yüzden öldürülebilir gibi bir argümanımız yok. benim yok en azından. bakın ben bu herifi birebirde eşşek sudan gelene kadar döverim, o kadar kendime güveniyorum ama herifin tipine baktığımda sokakta karşılaşsam yolumu değiştiririm. çünkü bu tiplerin olayı budur ve ister inanın ister inanmayın türk de olsa, arap da olsa, kürt de olsa, laz da olsa tipine yansıyor. neden bilmiyorum, belki genlerimizde bir uyarı mekanizması vardır ama heriflerin tipini görünce uzak durmak geliyor içimden.

    delikanlı da değildir bu tipler, silah, bıçak vs. ile gezer, bilir çünkü gücü yetmediğinde kalleşlik yapması gerekeceğini.

    burdan kadınlara söylemeye çalıştığımız bu işte, bu tiplerle gezerseniz ölürsünüz, oh olsun değil söylenmeye çalışan, kendinizi koruyun, tek söylediğimiz bu.

    edit : çok mesaj alıyorum, herifin ifadesini koyacağım buyrun

    adam yaralamaktan yargılanmış, silahı varmış el konmuş, madde kullanıyormuş. inatla söylüyorum, kızı suçlamıyorum ama adam ortada. ben erkek halimle biriyle sevgili olacağım zaman iyi kötü araştırıyorum ki aydın kıç kadar yer.

    yine üstüne basa basa söylüyorum, hiçbir şey bu herifin bu insanları öldürmesini aklamaz, haklı çıkarmaz. burada kadının seçimleri üstünden katili aklama çabası yok, bundan sonrası için böyle haberleri okumayalım, yaşanmasın maksadıyla yazıyorum. bugün ekşi türkiye'nin en çok okunan sayfalarından biri ve belki 15-19 yaş arası birkaç kişi bu başlıkta okuduklarıyla kendini koruyacak böyle tiplerden.

    ha bir de, tipten ne anlaşılır diyen arkadaşlara amme hizmeti;

    - bir adamda faça izlerini kapatmak için dövme varsa,
    - faça atan adam yüksek olasılıkla uyuşturucu kullandığı için
    - parkta oturup rakı içiyorsa ( bira, şarap içenler buna dahil değil, rakı gibi masa ve ortam isteyen bir içkiyi parkta içen adam sakattır, kişisel gözlem )
    - elinde çok uzun tespihi sürekli sallayarak geziyorsa
    - only allah can judge me gibi dövmeleri varsa ( only god olanı da barzoca ama allah olanları direkt sakat )
    - saç kesimi genelde apaçi modeliyse
    - ve en önemlisi kimyasal uyuşturucular kullanıyorsa,

    size tavsiyem uzak durmanız. üstte yazdıklarımı yapan ama sakat olmayan insanlar var mı? istisnalar kaideyi bozmaz sonuçta ama şimdiye kadar bu yazdıklarım hiç şaşmadı. şaşmadı çünkü iş yerim bu tiplerin membasında.

    edit 2 : ekin'i araştırdım biraz. katille arkadaş olduklarını sanmıyorum, birbirlerinin bir tane bile fotosunu beğenmemişler, ortak paylaşım yok vs. vs., zaten ekin düzgün bir tipe benziyor, işinde gücünde bir eleman ama boksla uğraşıyor, katil de facebookta benzer şeyler yazmış, tanışıklıkları oradan sanırım, yakın arkadaş olduklarını düşünmüyorum.

  • aykut kocaman

    ahhahhahhahhahhahhhhahhahhahhahah.

    şu an takımı konyaspor, gençlerbirliği karşısında 1-0 önde, gençler bir süredir atak yapıyor, golü bulabilir.

    peki konyaspor ne yapıyor? topu alınca yana, geriye pas yapıyor. az önce bütün stad geri pas yapılınca çıldırdı, yuhalamaya başladı.

    konya taraftarı bile bıktı aykut! konya taraftarı bile.

    edit : ahahhahhahhahha! yediler 90+'da. ehehhehhe. beter ol aykut.

  • 2009 yılında inci sözlük yazarıymış gibi yazmak

    2009 incisinde küfürlerin yerine başka kelime çıkmıyordu. aramızdaki liseliler de böylece ortaya çıktı, gib mib gibi saçmalıklar yoktu.

    piç dersen piç çıkıyordu!

  • koltuğu geriye yatırma hakkı

    bu hak hakkında yapacağınız yorumlar sizin medeniyetsiz bir ayı ve medeni bir birey olduğunuzu gösterecek.

    koltuğun geriye yatırılması uzun süren gece yolculukları içindir, öğlen 12'de bindiğiniz araçta yapacağınız 2 saatlik bir yolculukta lap diye yatırıyorsanız müjde, medeniyetsiz bir ayısınız.

    arkanızdaki insanı yatırmaya mecbur bırakmak ve domino etkisi ile herkesin yatırmasını istemekse bizim gibi ortadoğu bataklığı ülkelerinde hüküm süren bencilliğin eseridir.

    edit : aklıma geldi şöyle bir şey eklemek istiyorum. ben yolda uyuyamam, kısa da olsa uzun da olsa uyuyamam ve kitap okurum. tepemdeki lambanın kullanım hakkı bende olmasına ve uyku tutmamasına rağmen 23:30 gibi o lambayı kaparım ki insanlar rahat uyusun. medeni yaşam böyle bir şey, yapmak istediğim bir şeyi başkalarının hakkını düşünerek yapmamak.

  • istanbul'da suriyelilerin satırlı bıçaklı kavgası

    senin gemini sikerim, orospu çocuğu.

    bıçak satır çekecek götü varsa insin suriyeye de orda çeksin. hatta bunlar kalsın, sizin gibi vatan hainleri siktirsin gitsin oraya.

  • ekrem imamoğlu'nun yazıcı bakım masrafı

    haberin doğru olduğunu varsaysak dahi, belediyelerde müdürlüklere ödenek ayrılır, müdürlükler ödeneklerini ihtiyaçları olan yerlere kullanırlar, ödeneğin tamamını harcamak zorunda değillerdir.

    iddia edilen şekilde hizmet alındıysa ödeme emri veya kesilen faturayı görmek isteriz. eğer bunlara sahip değilseniz;

    (bkz: siktiriniz gidiniz efendim)

  • ekrem imamoğlu'nun yazıcı bakım masrafı

    haberin doğru olduğunu varsaysak dahi, belediyelerde müdürlüklere ödenek ayrılır, müdürlükler ödeneklerini ihtiyaçları olan yerlere kullanırlar, ödeneğin tamamını harcamak zorunda değillerdir.

    iddia edilen şekilde hizmet alındıysa ödeme emri veya kesilen faturayı görmek isteriz. eğer bunlara sahip değilseniz;

    (bkz: siktiriniz gidiniz efendim)

  • konstantinos mitroglou

    nasıl ülkeye gelip işe yarayan ispanyol topçu yoksa ülkeye gelip de ( bir elin parmaklarını geçmez ) işe yaramayan yunan yok.

    garip bir şekilde sabah akşam yunan'a sövülen ülkede baya sevdiriyor keratalar kendilerini. e ka çekiyor, kültür-yemek benziyor, karımı özledim dese 1 saatte gidiyor.

    fener veya gs alırşa iş yapar bence, dediğim topçu.

  • tolga karel'in abd'de tır şoförlüğüne başlaması

    amerika da tam tır şoförlüğü yapılacak ülke ha. güzel ve geniş yollar, nerdeyse her kasabada olan leş bar. of ya. kıskandım lan resmen.

    durduk yerde aklıma başka meslek düşüren haberdir.

  • 8 ekim 2018 teknosa rezaleti

    bunun adı gasp ve hırsızlıktır. stoğunda yoksa nasıl fatura kestin, fatura kestiysen nasıl ürünü vermezsin?

    gitsinler mahkemeye, anasını ağlatsınlar.

    barbaros şansal ne haklı bir adammış be. ülkenin her köşesinden bok akıyor.

  • ekonomi kötüye gidiyor diye sevinçten deliren tip

    olm delirdik lan delirdik. sevinmemiz ondan.

    tane tane, bilale anlatır gibi anlattık neyin neden olacağını. derinlemesine bilenler bir ton şey yazdı, üretimle alakalı sektörlerde bulunan insanlar izlenimlerini yazdı, bu işler bağıra bağıra geldi, biz geldiğini gördük, biz de bağırdık " geliyor, geliyor " diye ama " koyduk mu ;) " diye takıldınız.

    şimdi oturup ağlayalım mı? vurduk kendimizi deliliğe keza bu kanat zaten 16 yıldır türlü eziyetler çekiyor, eziyeti paylaşma kısmına gelince birden yine bizi suçlar oldunuz.

    vallahi siz adam olmazsınız.

  • erkeklerin reddedilince yaptıkları

    böyle başlıklara yazmayı sevmiyorum ama, erkeklerin çirkefleşmesi genelde reddedilme yüzünden değildir, kafa karışıklığı yüzündendir.

    burda ayrılan sevgiliden tekrar şans isteme veya bir yakınlaşma sonrası olan girişimden bahsetmiyorum, bunlar benim nezdimde reddetmeye girmiyor.

    şöyle ki ( kendi adıma konuşuyorum ) net bir şekilde reddedilme, kimi zaman kırıcı da olsa, en güzelidir.

    örnek bir diyalog verelim

    erkek : akşam dışarı çıkalım mı? bir şeyler içeriz. ( bu soruyu sorabilecek kadar tanış olduğunuzu farzediyorum ).
    kadın : kusura bakma, senle görüşmeyi düşünmüyorum.

    lakin bir kadın ;
    " ya işte akşam işim var da başka zaman yapsak onu " gibi nispeten yuvarlak bir cümle kullandığında erkekte bu durum otomatikman olumlu tarafından algılanıyor ( belki kadınlar da böyle algılıyordur, bilemiyorum ).

    bir de, son zamanlarda özellikle sosyal medya kullanımının patlaması ile beraber insanlar düşünmeden hareket eder oldu. insanlar kendilerine yalan söylenmesinden hoşlanmaz, siz bir şeyler yapalım dediğinizde sürekli " vaktim yok ya " diyen birinin sizden başka her şeye vakit ayırabiliyor olması ciddi anlamda sinir bozucu oluyor.

    sosyal medyanın mal gibi kullanımı bu da işte malesef. amerika'da bir kadın sigorta şirketinden " depresyon " tazminatı alırken gün aşırı parti fotoğraflarını sosyal medyada paylaştığı için mahkemeden ceza aldı. düşünmeden paylaşım bunlara yol açıyor işte.

    ruh hastası derecesinde olan tiplere bir şey diyemiyorum, zaten hastalar ama normal adamların çirkefleşmesinde kadınların tutarsız tavırlarının etkisi büyük.

  • 17 ağustos 2018 dolar kuru

    afedersiniz ama şu üstteki gibi yazılara uyuz oluyorum. tamamen insanların duygularına oynayan, bomboş popülist bir yazı.

    çok gazeteciydi de adam ölmeden neden haberi olup da haber haline getirmedi? devletin sorumsuzluğunun manevi bedelini neden bana yüklemeye çalışıyorsun? yaşadığım memlekette elimden geldiğinde ihtiyacı olanlara bir şeyler yapmaya çalışırken hiç haberimin olmadı ( çünkü kimsenin haberleştirmediği ) bir rahmetlinin vebali neden boynumda?

    muhalifin dibi olmama rağmen bazen gerçekten muhalif kanattan ben bile tiksiniyorum.

    alın o zaman ben de iyice saçmalaştırıyorum durumu;

    doların artışı tek adamın ölüşünden tabi ki daha önemlidir çünkü doların artışı sonrası kanser ilaçlarının bedeli artacak ve daha fazla insan tedavi alamadığı için ölecek.

    al işte, daha mı iyi oldu böyle? çok mu duyarlı gözüktüm? gündemle ilgilenen halka değil, devlete çak. konuyla ilgilenmeyen kişi ve kurumların üstüne git, bizim önümüze onları at, bizi ölü bir adamın önüne atma!

  • bbp'nin satışa geldik açıklaması

    götümle gülmek istiyorum ve izninizle gülüyorum

    (bkz: ahahhahhahhahhhahhahhaha)

  • araplar için yas ilan etmek

    ne hikmetse kendi vatandaşı ölünce yas ilan etmeyen ama suudi kralı veya filistinliler ölünce anında yas ilan eden hükümete dikkat çekince ırkçı kemalist oluyorsun.

    diğer ırkları yüceltmek üstünden kendi ırkını aşağılayarak ters ırkçılık yapmak da bizim icadımız olsa gerek.

    edit : şunu da eklemek istiyorum; hümanizmden dem vuranları görüyorum. kusura bakmayın ama hümanizm tüm insanları içine aldığında geçerli bir kavramdır. israil çocuk öldürürken ortalığı ayağa kaldırıyorsan iki gün sonra hamas da rastgele roket atıp çocuk öldürdüğünde ortalığı ayağa kaldırmalısın. demokrasi, adalet, hümanizm gibi kavramlar zulmü gören senken değil, güçlü olan senken dilinden düşmemeli. müslüman alemi önce kendi içerisindeki katliamlara, cuma çıkışı bombalarına bir çeki düzen versin de, sonra diğer düşmanlarını lanetlesin.

    ama yok diyorsanız ki biz cihad ederiz, biz allahın dinini yayacağız. başka adamın da sana ettiği zulmü meşrulaştırmış olursun sadece.