jiesheshuai13
profili

  • freddie mercury'yi canlandıracak türk oyuncu

  • celal şengör

    kendisine söven gruplar şöyle:

    evrim karşıtı, arap masalcısı-islamcı yaratılışçılar;
    marks dinine tapan, çift saatli popülist ergenler;
    sosyalist görünümlü kürt ve ermeni milliyetçileri;
    bok, 12 eylül ve postal muhabbetinden bıkmayan pembe götlü cihangir solcuları.

    yani bu adama sempati duyarsanız, devasa bir kanser kitlesine savaş açmışsınız demektir. e bunu kim istemez?

  • ali koç

    --- spoiler ---

    aziz yıldırım diyarbakırlı. ali koç'a kürtler oy vermez. her şeyi onlar belirleyecek, kürt oyları kritik.

    --- spoiler ---

  • afrin'de ak-47'lar ile yürüyen sivil kadınlar

    ellerinde ak-47'lar ile sokaklarda eylem yapan, tsk'nın bilhassa zarar görmemeleri için harekatı titizlikle sürdürmesine yol açan masum siviller:

    http://i.hizliresim.com/z0noq9.jpg

    aman ha, zarar görürlerse tam bir sivil katliamı olur. hatta savaş suçundan bile yargılanabiliriz. bu ağızları süt kokan temiz kalpli bebelere dokunmak falan yok.

  • nuriye gülmen'in seyit rıza paylaşımı

    neresinin ilginç olduğunu anlamadığım paylaşım.

    nuriye gülmen hanımefendi, halihazırda özgür gündem, evrensel gibi kürt milliyetçisi gazetelerle poz veren, hdp gibi canlı bomba sempatizanı bir partiye oy veren, ülkede kendine "sosyalist" diyen kürtçü insanlık düşmanlarından başka kimsenin arka çıkmadığı, öyle ya da böyle siyasal islamcı sistemin kölesi olmaya devam etmek için grevler yapan enteresan bir kadın.

    yani sosyalist olduğunu söyleyerek said nursi için paneller düzenleyen, sex said hazretleri ve seyit rıza için mevlitler okutan "seküler, "sosyal-demokrat" ve "laik" fakat arada sıra da parti arabalarında rpg'ler yakalatıp canlı bomba cenazelerine giden bir partiye oy veren "halkçı" bir kadından bahsediyoruz.

    ezcümle, kadının söyledikleriyle yaptıkları arasında bir oksimoron söz konusu değil. açık ve net olarak, utanmadan, samimiyetle "ben buyum!" diyor. olayın neresi ilginç yani, bi' ben miyim idrak edemeyen?

    ayrıca bkz: (bkz: #69137246)

  • 10 aralık 2017 sözlük'te örtülüye hakaret rezaleti

    (bkz: hoşt, it oğlu it)

    maaşının hakkını veren bir ak köpeğin zorlamasyonu. furkan denen döl artığının atatürk'e sübyancı dediği entry'leri fav'larken böyle olmuyordu ama. koyduğumun davarı.

  • 15 milyar ümmetin tek umudu 80 milyon türk askeri

    filistin'e yerleşdirilmek isteyen yurdum çomarının hazırladığı göz dolduran pankart:

    https://i.hizliresim.com/qjz1ad.jpg

    7 milyarlık dünyada 15 milyar müslüman bulan bu türkiye kanserlerinin, memlekette 80 milyon asker olduğunu sanması da oldukça umut verici.

    facetime'dan savaş yöneten başkomutanın ümmetindeki entelektüel seviye de bu kadar olur zaten. bizim memleket de rize fakat, gazi paşa zamanında keşke birkaç kilometre daha batı taraflara bir iki top fırlatsa imiş.

  • sagopa kajmer ile kolera'nın ayrılması

    olay umrumda değil de, "sağopa kim len mq" diye entry sıçan yarak kafalılar gerçekten bok sineği gibiler.

  • serdar kuzuloğlu'nun fetö'den gözaltına alınması

    bir ülkenin adalet bakanı ve başbakan yardımcısı meclis kürsüsünde fethullah gülen adlı terörist başına biat ettiğini açıklıyor ve şahsına hiçbir cezai müeyyide uygulanmıyor fakat, televizyon programlarında "elalem uzayda arsa alıyor, biz imam eriği icat ediyoruz." minvalindeki sözlerden başka bir şey söylememiş bir bilişimci fetö'den gözaltına alınıyor.

    cümle bu.

  • fizik kurallarına aykırı ilginç denge fotoğrafı

    denedim beyler. test edildi, onaylandı; %100 çalışıyor:

    https://i.hizliresim.com/ze5oxo.jpg

    ek: yukarıdaki arkadaş kürdanla yapılan örneğini vermiş. bunu da etrafta kürdan bulamadığımdan metal para ile yapıverdim:

    https://i.hizliresim.com/bao7gv.jpg

    dipçe: sözelciyim.

  • ateist biriyle sevgili olur musunuz röportajı

    "olhomdololloh moslomonom, taboo ko hoyor" diyen premium kezbanları gerçek islam'ın yaşandığı suriye topraklarına yollasak, oradaki çember sakallı müslüman kardeşleri svbied aracına bağlayıp ırak ordusu yerleşkelerine yollayarak atomlarına ayırır bu embesilleri.

    müslüman olduğunu söyleyip, islam'ın tek tesettürü olan kara çarşafı giyemeyen ve şeriat kurallarının katiyen hiçbirini yerine getirmedikleri dış görünüşlerinin her halinden belli olan, bu "kadın" bile demekten imtina ettiğim beyni püri pak mutfak robotlarının bilinçsizce yaşadığı siyasal islam sarhoşluğu gerçekten beni benden alıyor.

    cübbeli gibi en ılımlı akp kurmayları dahi, müslüman olduğunu söyleyen erkeklerin bile başını gerekli takkelerle örtmesi, kız çocuklarının okula bile gitmemesi gerektiğini söylerken, bu boynuna tasma takıp piercing'le dolaşarak "atayızlarla kasınlıkla çıkmam, ay karşılıklı namaz kılmamaz lazam" gibi ifadelerle tam da akp dininin istediği siyasal islam ile zehirlenmiş anadolu kanserleriyle aynı havayı solumak artık katlanılmaz derecede midemi bulandırıyor.

  • hocaefendi'ye yapılan saldırı ihanet derecesinde

    "başbakan recep tayyip erdoğan, mhp lideri devlet bahçeli'nin fethullah gülen hoca ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. bahçeli'nin sözlerini ahlaki bulmayan erdoğan, bunu ihanet derecesinde kınadığını söyledi:

    mhp'nin bir defa fethullah hocaefendi'ye saldırısı gerçekten bana göre ihanet derecesindedir. bu hiç ahlaki değil. çok çok çirkin bir şey... yani hocaefendi, işi gücü bırakmış da bahçeli'yle mi uğraşıyor? bir defa onun bulunduğu makam böyle bir şeye müsaade etmez. onun meşgalesi böyle bir şeye müsaade etmez. bu çok çirkin, çok ayıp bir şey... ben bunu ihanet derecesinde kınıyorum. burada kendini bir defa çek etmesi lazım, kendiyle uğraşması lazım. ben inanıyorum ki, aklıselim sahibi ülkücü kardeşlerim de bunun bu yaptıklarından ciddi manada rahatsızlar. böyle bir yaklaşım olmaz. zannediyor ki bunu siyaset malzemesi olarak kullanırsa bundan bir şey elde edecek sanıyor ama çok büyük yanlış yapıyor farkında değil."

    14.05.2011

    sabah

  • 9 haziran 2017 sol'un paylaştığı şehit haberi

    şöyle

    bugün kürtçü terör örgütü tarafından katledilen aybüke yalçın adlı müzik öğretmeninin haberinin girilme şekli bu. aybüke hoca'nın yoldan geçerken meteor çarpması sonucu hayatını kaybettiğini, hatta "öldüğünü" sanıyorlar herhalde. direkt olarak pkk'lı olan özgür gündem/yeni özgür politika bile şehit askerler için "yaşamını yitirdi" falan yazıyor. aynı şekilde evrensel, diken, bianet gibi gizliden gizliye kürtçülüğü şiar edinmiş gazeteler de her katledilişi doğru bir üslupla aktarmaya çalışıyorlar.

    sosyalist maskeli kürt milliyetçiliğinin türkiye'deki karşılığı "solculuk" adı altında icra edilirken, geçen haftalarda da şöyle bir tweet'le karşımıza çıkan sol haber, yine davasını satmayıp kürt milliyetçiliğini desteklemiştir. geçenlerde terör örgütü ypg saflarında ölen ve murat karayılan ile boy boy fotoğrafları bulunan şu kadın hakkındaki haberleri de şöyleydi:

    fakat bunlar bizi daha da büyütüyor. bu yüzden yukarıdaki tüm medya organlarına teşekkür ediyoruz. hepinizi tarih, ondan öte zihinlerimiz yazıyor.