caming back6
profili

  • aykut kocaman denince akla gelenler

    2.viyana kuşatması sonrası imzalanan karlofça anlaşmasıyla osmanlı nasıl gerilemeye başladıysa fenerbahçe'nin de gerilemesi aykut kocaman'ın sportif direktör olarak bu kulüpten içeri adım atmasıyla başlamıştır.

    sportif direktör olarak ne insan ilişkileri kuvvetli, ne de oyuncu networkü gelişmiş biriydi. her türlü kendisinden bir kaç gömlek büyük teknik direktör olan daum'un üstünde bir pozisyonda başladı. sonrasında çalıştırdığı en büyük takım istanbulspor olan adam bir anda kendini o efsane kadroya teknik direktör olarak buldu.

    işte o yıl bizim, camianın evladı saçmalığına bulaştığımız yıldır.

    uzun lafın kısası aykut kocaman demek benim için fenerbahçe'nin parçalanması, genleriyle oynanması, vasatın yüceltilmesinin sembolüdür.

    aykut kocaman ismini her duyduğumda 2010 öncesi eski güzel günleri hatırlıyorum. eyyorlamam bu kadar.

  • survivor 2022 all-star

    nagihan karadere survivor'ın kendisidir. bu yarışmadaki gelmiş geçmiş en iyi yarismacidir.

    istatistik kasanlar gibi değil kim gelirse pat pat tokatlıyor.

    o seda yok mu seda. ilk oyuna çıktı ablası tokatladı. ünlülerde bir tek merve kaybetti. oynamayan kizlar olmasına rağmen ikinci oyunda seçim yaptı ve kaybeden merve'yi seçti. istatistik kasacak ya premses. diğer kadınlar bunun bu küçük çakallık larina neden ses çıkarmıyor anlamıyorum.

  • uğur şahin

    sana sonsuz teşekkürler uğur şahin. sen olmazsan 5 maskeyi bile dagitamayan bu becereksizler sürüsü yüzünden asla aşı olamayacaktik. sana da özlem tureci'ye de çok teşekkürler.

  • 5 eylül 2019 türkiye çekya basketbol maçı

    ben türk milli takımını tanıyorsam bu maçı kaybederiz ve eve döneriz. çünkü türklük bunu gerektirir.

  • fb'lilerin şampiyon olmasını istedikleri takım

    hastayım lan ben şu lafa. başakşehir şampiyon olacağına gs olsunmuş. şimdi bunu diyenlere soruyorum gs camiası senin hangi kötü durumunda yanında oldu. şampiyonluk için bursasporla çekişirken adamlar ölümüne bursaspor'u destekledi. trabzonla çekişirken de trabzonu destekledi. tarihinin en kötü döneminde şike kumpası düzenlenmişken, takımının en önemli oyuncuları bir bir giderken, hisselerin borsada tepe taklak olurken, onlar "bu ateş üfleyerek sönmez" diyordu. senin küme düşürülmeni istiyordu. şampiyonlar liginden men edilmen için uefayı mail bombardımanına tutup, federasyondaki adamlarıyla seni uefa nezdinde küçük düşürmeye çalışıyordu. ne çabuk unuttun lütfi arıboğan'ı, ebru köksal'ı, ilhan helvacı'yı,ünal aysal'ı...

    geçin abi şu ezeli rakip ebedi dost ayaklarını. fenerbahçe şu an küme düşse komvoya çıkacak adamları desteklemeyi. bu adamlar senin taraftarın öldüğü zaman "seni sevmeyen ölsün" diye şarkı söylüyordu. takım otobüsün kurşunlandığında kurşun değil o taş deyip seninle dalga geçiyordu ne çabuk unutuyorsun bunları. takım 14. iken belki de tarihinde ilk kez federasyon içerisinde bu kadar güçsüzken seni şike yapmakla itham ediyorlar hala aç bak en son oynanan maçın başlığını. hadi abicim yukarıda fenerbahçeli bir arkadaş yazmış eğer gs şampiyonluğunu başakşehir şampiyonluğuna değiştiriyorsan hiç kusura bakma fenerbahçeli değilsin. sadece kendini öyle sanıyorsun.

  • 16 yıllık ak parti iktidarının en itici 3 figürü

    bekir bozdağ kendisi
    bekir bozdağ sırıtışı sırıtışı
    bekir bozdağ bıyığıbıyığı