likeaboss7
profili

  • bruno fernandes

    ben öyle türk takımından dayak yemem, isterse lig şampiyonu olsun.

    ahaha portekizli savaş cebeci amk.

  • masterchef türkiye

    111. bölüm fragmanında görüldüğü üzere yine şaşırtmamıştır... mersin belediye başkanı chpli vahap seçer olunca, bunlar da gitmiş akpli ali ihsan su'yu çağırmış.

    her seferinde bu hareketi yapıyorlar. bu kadar mı korkaksınız arkadaşım ya? siz yemek yarışması programı mısınız yoksa siyasi propaganda programı mı? chpli birini çağırınca ''chp'ye oy verin, akp'nin puu amk'' mı diyecek adam nedir yani olay?

    ülkenin düştüğü hale bak. halkın seçtiği belediye başkanını çağırmak yerine, göreve atanan valiyi çağrıyorlar. komik resmen.

  • 26 haziran 2018 kılıçdaroğlu'nun istifa ihtimali

    yıprandığı için istifa etmesi elzemdir ama chp'nin başına muharrem ince'nin gelip bir dahaki seçimde de iktidara geçeceğini düşünenler her zamanki gibi hayal dünyasında yaşıyor.

    kemal kılıçdaroğlu da buna benzer bir şekilde chp lideri oldu. hatırlayın, çok uzak bir tarih de değil. 2009 istanbul yerel seçimleri öncesinde fırtına gibi esiyordu kılıçdaroğlu, belgelerle falan konuşuyordu. o zaman da şuan kemal kılıçdaroğlu karşısındaki muharrem ince'ye yapılan olumlu tavırlar, deniz baykal karşısındaki kemal kılıçdaroğlu'na yapılıyordu. nitekim kılıçdaroğlu istanbul seçimini ucu ucuna kaybetti (fark 500.000 kişiydi sadece). hemen ardından gelen kaset skandalı sonrasında da tüm herkesin desteğiyle chp'nin başına geçti.

    lider olmadan önce oldukça pozitif bir görüntü çizse de 8 yıllık yönetiminde başarılı olduğu tabii ki de söylenemez ancak oy veren halkın kim olduğunu asla unutmayın. bu halk ne olursa olsun, artık nasıl bir büyü, nasıl bir bok yapıldıysa erdoğan ölene kadar erdoğan'a oy verecek, erdoğan öldükten sonra gelen ilk kişiyi de seçecek... eğer yerine geçecek kişi binali gibi vasıfsız olursa akp biter... ha olmadı, yeni bir erdoğan çıktı, işte o zaman geçmiş olsun.

    şimdi seçim şeyini bir kenara bırakıp, biyolojik, hayvansal içgüdülerimiz üzerinden bakacak olursak, kılıçdaroğlu karakter olarak tam bir beta erkektir. türkiye'de bu tarz bir lider siksen seçilmez. lafını esirgemeyen, esip gürleyen, kodumu oturtan yani alpha erkek partiye +5 puan kazandırır. recep tayyip erdoğan gibi muharrem ince de tam bir alpha erkektir. yıllardır kılıçdaroğlu'nun kem küm ederek söylediği şeyleri, üstüne basa basa, kendini göstere göstere söylediği için kafadan +5 almıştır gördüğünüz gibi. yani muharrem ince'nin chp'nin başına geçmesi şarttır ancak iktidar olacağını düşünmek hayalperestliktir. sert ve iyi bir muhalefet, erdoğan'ı kaybettirmese bile rahat ettirtmeyecektir.

    ben kılıçdaroğlu'nun bugün olmasa bile yakın zamanda istifa edeceğini düşünüyorum. beta erkekliğin getirdiği alpha'yı görünce kenara çekilme duyusu ağır basacaktır... ki zaten koltuk sevdalısı bir insan olduğunu da düşünmüyorum. koltuk sevdalısı olsa, devlet bahçeli'ye başbakanlık teklif etmez, iyi parti'ye milletvekili göndermez, (komplo teorileri çok olsa da) muharrem ince'ye cumhurbaşkanı adayı yapıp ön plana çıkartmaz, hdp barajı geçsin diye hdp'ye oy veren seçmenlerine, kendisine oy vermeleri çağrısını yapardı. ben kılıçdaroğlu'nu türkiye şartlar içinde başarısız bir siyasetçi olarak görüyorum ama samimiyetine de inanıyorum. umarım yanılmam.

  • battlefield 1

    konu araplarda veya bizde daha fazla satması değil, oyunu yaratan adamların yabancı olması... o yüzden de adam tabikide seni düşman yapacak amk. oyunu türkler yapsaydı, bu sefer de ingilizler, araplar düşman olacaktı.

    düşman ve müttefik göreceli bir kavram sonuçta. sen kendini toprağını savunan kişi olarak görürken, araplar da (tarihsel açıdan) kendi topraklarında sonradan gelen türklerden özgürlüklerini almak istiyor. ingilizler ise bildiğin bugünün amerikası işte... görünüş freedom motherfuckers, amaç sömürge.

    ruslar ve almanlar napsın... adamlar tüm oyunlarda kötü. gerçek tarihi bırak, alternatif tarihlerde bile.

    uzun lafın kısası amma boş beleş insanlarız yemin ederim... oyna geç işte veya kendin yap gücün yetiyorsa. boş yapmakta bir numarayız ama icraat sıfır.

    ayrıca özelden tartışın amk. battlefield 1 (12) diye giriyorsun, karşına ilkokul tartışması çıkıyor.

  • arda turan

    o kadar formdayken üst üste 2. defa milli takıma çağrılmıyorsa yediği bok baya bir büyük anlaşılan.

  • şebnem bozoklu

    erkek arkadaşıyla öpüşürken yanlarında mazlum mazlum duran sap eleman bizi temsil ediyor. kesin ekşi sözlük yazarı.

  • galatasaray

    galatasaray'ın 30000 kombine sattığı sezonda 2000 kombine satıp boş tribünlere oynayan (pasolig de yoktu), bir sezon kötü geçti diye efsane başkanlarına 'ahmet dursun seba gitsin' tezahüratı yapan adam gelmiş galatasaray taraftarını iyi gün taraftarı diye eleştiriyor. üstüne bi de 10 yılda 1 defa galatasaray'ın üstünde bitirince demeyin çenelerine... barcelona bile beşiktaş c gruba düşmesin diye dua etmiş diyorlar öyle duydum.

    allah akıl fikir versin. fenerbahçeli olsa hadi gene bişey demeyeceğim. öyle ya da böyle en çok hüsrana uğrayan onlar ama en çok ''kötü gün'' taraftarı olan da onlar.

    türkiye'de başarılı olan desteklenir, başarısız olana da 'olsun aslanım seneye' denmez. burası almanya ligi değil maalesef. o yüzden hiç kasmayın kendinizi o böyle bu böyle diye. daha şimdiden şenol güneş'i tartışmaya başladınız. ayrıca ben 2010-2011 sezonunda bile galatasaray'ı destekledim, maçına gittim ama gitmemiş adama da niye gitmedin demem, kendi çapında haklı çünkü.

    valla bu beşiktaşlılar hiç cekilmiyor. fenerliler gelip yorum yapsın bari.