oxfordunkoylusu8
profili

  • sözlükçülerin kokladığı en kötü koku

    evde kaybolan, minik posetteki lor peyniri gibi hicbir koku olamaz.

    burnumu odaya dusurdum mk. direkt insanin beynine vuruyor, cok degisik bir kafasi var. varolussal sorgulamalar, dunya nimetlerinden uzaklasma hepsi bir anda gerceklesiyor.

    minicik torba, evde kusa kusa kokunun kaynagini ariyoruz.(daha lor peyniri aklimiza bile gelmiyor, nerden gelsin) zombi filmi gibi, gozlerin yasariyor, gozunu de tam acamiyorsun.

    belki kokunun kaynagini bulur diye kediyi getirdik odaya. caresizligi dusunun. attik kediyi odaya, kapiyi kapattik. bikac dakka sonra kapyi actik, kedi kafasini televizyon dolabinin kenarina vuruyor sinirden.

    en sonunda bulduk. ama biz bittik. ulan minicik lor peyniri boyle kokamaz ya. kedi de bikac gun eve gelmedi mk.

  • ağlanılan en ilginç yer

    trekking yapiyoruz, yanimda 3-4 tane genc var; hem yuruyoruz, hem de sarkilar soyluyoruz nefesimiz yettigince.

    bi tane kel tepeye denk geldik, ardini gormek istedik; ardinda terk edilmis tek odali kerpic bir ev, duvarlar dusmus yerinden.arkasini dolasirken iki tane minicik yan yana mezar bulduk, oyle tahtayi dikmisler, tumseklik, isim falan yok.

    orda bir sey olmadi, yolumuza devam ederken 10-15 metre otede tahta, kirik bir oyuncak gorunce herkes bi tasin ustune oturdu. erkek aglamasi, goz yasi degil de 'ah yalan dunya' aglayisi. oyle iste.

  • 35 yaş üstü insanlar ile muhabbet edilememesi

    dunyanin en yanlis tespitleri listesinde ilk 35'e girecek tespit.

    insanlar genellikle 35'inden sonra ogreniyor muhabbet etmeyi.

    edit: arkadaslar, muhabbetin iyi miymis bakalim diye mesaj atmayin gozunuzu seveyim. yani muhabbet etmek ederseniz edelim de, "goster amcana muhabbetini"ye dondu olay. swh.

  • erkeğin ses tonunun kadınlar üzerindeki etkisi

    kamerasiz baglanilan online toplanti sonrasinda sacma sapan sebeplerle sizin kata gelen plaza kadinlarina sebep olur.

    sizin kosedeki ofisteki sinirli ve sisman adam oldugunuzu ogrenince yarisi geri doner, swh.

  • dış görünüşün her şey olduğu gerçeği

    temiz ve bakimli deyince akliniza tirnaklari kesilmis, burnu hafif buyuk aktorler geliyor di mi..

    her gun iki kere dus alan, pazardan giyinen kapicinin oglu hasan hakkinda ne dusunuyorsunuz?

    tahmin etmistim.

  • eşinin sivilcesinden aldatıldığını anlayan kadın

    bana gecenlerde okudugum baska bir haberi hatirlatti.

    adam isten geliyor. kadin, adamin yakasinin altina bakip ayriliyoruz diyor.

    meger sabah adam ise giderken, adami bu giydirirmis. atleti de ters vermis. aksam gelince yakasini kaldirip duz oldugunu gormus.

    bu csi'larin basina hep kadin getirmek lazim.

  • yeni nesildeki tırtlığın sebepleri

    on edit: bu entry kendini bir iki gune falan yok edecektir. diger entrylerimde oldugu gibi.

    yeni nesile cok uzuluyorum lan. ben benim neslime de uzuluyorum da, yeni nesil hepten ucmus amk.

    fabrika mamalari mi boyle yapti bunlari.. bilgisayardan mi oluyor neyden oluyor.. bakislar bombos lan.. eskiden 20 yasinda iki insan evlenir kari koca olurdu.. ev falan gecindirirlerdi.. simdi 20 yasindaki genclerin agzina emzigi ver yeminle cak cuk emecek lan.

    gecen istemeden birinin telefon konusmasina tanik oldum.. genc adam babasina cikisiyo: baba bu arabanin (bmwnin bi modelinden bahsediyor) jantlari soyle olacak ona gore siparis et.. mertinkinin aynisi olmasin..

    lan bu cocuk araba surecek.. ama sike surulecek akli yok amk..

    kizlar daha bi ayri havada.. bi kafede ogun yan masama 2-3 kisilik bi kiz grubu geldi.. lan yemegin 50 fotosu cekildi.. ben caktirmadan bakiyorum, dudaklari ordek yapmalar.. koca koca karilarsiniz amk lan..evde yemek yapip kendinizi doyuracak kabiliyetin yok, gitmissin restorana yemegini ye siktir git lan iste..

    kasaba-koylerde olay daha vahim amk.. akliniz cikar akliniz.. benim koyde (malum koyluyum) gencler aksamlari bulusup porno film izliyolar.. lan 20li yaslarda kocaman adamlar lan.. kahvehaneye bile sokmuyo dedemler onlari.. ki eskiden 20 yasinda efeler vardi bizim orda.. hey hey..

    ben bilmiyom amk. gencler gene siz bilirsiniz.. takilin artik nabiyosaniz..gerci gencler diyorum da 40a daha bi decade var.. dusunun, burdan bile nasil gornuyorsunuz.. lan gecen microsoft bi yapay zeka twitter yapmis, genclerin sosyal mecrlardaki iletisimlerini inceleyip ordan database olusturuyor.. neyse.. gariban robot (kizcagiz) 24 saatte seks manyagi bi nazi olmus.. ahah.. goruyonuz mu amk.

    ha sana ne amk morugu dersiniz gecersiniz.... "sen sanki cok seysin de" deyin hatta.. cok yakisir..

    iyi.. onlar uyuyoken yazdim amk.. eheh.

    edit: amk kelimesinden vs gocunan olmus. kizginim amk ne diyeyim. koyluyum ben.

    edit: suclusu eski nesillermis. ne guzel lan, sucu baskasina at, tertemiz apak ol kurtul. kendi hayatnin sorumlulugunu almamak... aaa.. tam olarak olgun olmanin tanimi degil mi bu? biz de onu diyoruz zaten.

    bir de su mesele var. eski yazitlarda bile ayni yazi varmis.. olabilir hocam. ama burda farkli bi fenomenden bahsediyoruz. 200 bin yillik insan tarihinde bilindigi kadariyla ilk kez, cocuga tapilan bir toplum olduk. (belli bir cocuga degil, zurriyete tapmayi kastediyorum) e cocuga taparsan, cocuk buyuyemez. ama bu o cocugun adam olmamasinin sucunu bi onceki nesle dayayip sorumluluktan kurtulmasina yetmez. cocuga tapmayacaksin. cocuga cocuk gibi davranmazsaniz, gelir haliya sicar haliya. cunku zihinsel gelisiminin anasini sikersiniz. 20 yasina gelince, ergenlikten cikamamis, hicbir derinligi olmayan tuketim canavarlarina donusurler.

    ha, simdiki nesilde super insanlar var mi.. var tabi.. bi onceki nesilde aptal olanlar var mi.. e o da var.. hep de olur zaten.. ama simdiki nesildeki o belli bi seviyenin ustundeki tipler bile mesajlar atanlar gibi, bu son neslin durumunun farkindalar.

  • türk penisinin genellikle kahverengimsi olması

    (bkz: anal seks sonrasi gozlem yapmanin zararlari)

    edit: ilgincli seyler yazarkene bakmiyosunuz, bi saniye igrencleseyim hemen fav'a abaniyosunuz. yazik be.