yillarsonra11
profili

  • 21 nisan 2024 real madrid barcelona maçı

    real'in penaltı yalandan, barçanın gol içerde.
    edit : 0-2 barcelonanın önde olması gereken maç 1-1 .

  • 4 kasım 2023 cumhuriyet halk partisi kurultayı

    inşallah kemal kılıçdaroğlu kazanırda ufacıkta olsa chp'ye tekrar oy verme ihtimaliniz tamamen ortadan kalkar. özgür özel geldi değişti parti ayağına kanmazsınız bu partinin babadan oğula demirbaş kadrosuna. yerel seçimde kesin bi hezimetle, dernekten hallice tabela partisi olsunda kurtulsun bu millet atatürk goygoyu yapıp, koltuğunu kaptırmadığı için başarılı olduğunu düşünen fosillerden,trollerinden. bırakın kendi hallerine 4-5 sene daha takılsınlar öyle.

  • imamoğlu'nun riskli binaların yıkımına başlaması

    riskli binayı yıkınca maalesef iş bitmiyor. o konu komşunla tarlada hissedar oluyorsun. elinde arsa payın kalıyor ve eğer anlaşamamışsanız yandınız. inşaat için bi firmayla anlaşmanız lazım. müteahhit, kardeşim bu tarlada 5 katlı her katta iki dairden 10 daire varmış ama o zaman kaçak yapıp sonradan af çıkmış iskan almışsınız.buranın imar planı 4 kat ve 8 daire çıkıyor nasıl olacak bu iş diye soruyor.hem iki daire eksik hemde yarısını müteahite versen 4 daireyi 10 kişiye nasıl pay edersin. üstüne para istese millette para yok, belediye bir kat fazla verse yine kurtarmıyor. dün yediğimiz hurmalar bugün götümüzü tırmalar.
    hadi diyelim kat kurtardı. değerli arazi müteahhit girdi.bu seferde zamanında çekme mesafesine uymadığın için, kaldırıma sıfır evini 5 mt önden 3 mt. yandan çekmen lazım kaldı kuş gibi ev.yine hurmanın acısı.
    belediyeye gittin dedin ki ada bazında yapalım. bi açtı ada paftayı aynı adada 2 yıllık iki bina var.ne yapacaksın yeni evleri mi yıkacaksın? adam anlaşmış zamanında almış evini geçmiş gitmiş.o işte olmadı.
    bu iş ciddi yasal düzenlemelerle çözülür. çoğunluk aranmadan ama milletinde hakkını yemeden,devlet destekli,kdv indirimli teşviklerle hatta ve hatta yeni inşaat ruhsatlarını birkaç yıllığına durdurarak. müteahhit salak mı yan tarafta mis gibi tek tapu bomboş arazi varken senle uğraşsın.
    işin daha da kötüsü henüz gelmedi. 5-10 yıl sonra zamanında iyi paraya çaktığını zannettiğin, vatandaşlık alan afgan rahmetli olunca veraset intikal sorunları da başlayacak. yazarsın kabil nüfus idaresine bi yazı bu adamın orda çoluk çocuk var mı gelsin babasından ev kaldı tekrar müteahhite veriyoruz imza atsın hesabı.

    *ciddi yasal düzenlemeler şart.
    *ciddi teşvikler şart.
    * uzlaşma şart.
    * malından evinden m2' den fedakarlık şart.
    * ada bazında inşaat şart.
    * zemine göre uygun inşaa yönetmeliğiyle dikey mimari maalesef şart.
    * istanbul için nüfus artışının azaltılması şart.
    * boş arazi yerine kentsel dönüşüme öncelikli ruhsat verilmesi şart.
    * istanbul'da yabancıya konut satış ve kiralamanın yasaklanması şart.
    * inşaat demiri ve çimento ihracatının limitli olması şart.
    * yapı denetim yasasının değişmesi şart.
    * sahillerden uzak durmak şart.

  • 30 kasım 2022 polonya arjantin maçı

    tam arabistan gol atıyor, polonyalıların daha haberi yok öyle boş boş bakınıyorlar kendi maçları bitmiş, trübünlerde sevinç uğultularının gelmesine saniyeler var ve trt reklama gidiyor şaka gibi...

  • türk bayraklı uçakla uçmak istemeyen suudi prenses

    suudi prenses ney lan. ingiltere mi orası. çöl bedevisinin bilmem kaçıncı karısından olma desene sen ona.

  • aşı yaptırmayanların ab vizesi alamayacak olması

    yeterince az evrak istiyorlardı bunu da eklediler sonunda. ne tarla tapusu kaldı ne ticaret sicil gazetesi ne maaş bodrosu ne bankada kaç paran olduğu. bu aşı evraklarının çevirisinin bilmem nerden onayını da isterler. onaylatmaya gidince sağlık bakanlığı “ oo paris'e gidiyosun demek ateşle bakıyım 100 lira aşılıdır belgesi için “ dedimi tamamdır iş.

  • 23-24-25-26 nisan 2020 sokağa çıkma yasağı kararı

    allah bi dört gün daha evde boş buzdolabıyla başbaşa kalanlara, çoluğunu çocuğunu doyurmakta zorlananlara mubarek ramazan ayında yardım etsin.
    marketlerde ( beylikdüzünde mevcut ) yardım askılarını elinizden geldiğince doldurmayı unutmayın. bunların ekmek yasağı kavgası bitmez umursamayın. komşunuz açken tok yatmayın.

  • 16 mart 2020 tarafsız bölge yayını

    cnnturk izlemiyoruz. başka kanalda denk gelirsek bakarız. alt yazıya korona virüs hdp chp gizli ittifakı yazmayı unutmasınlar.

  • 28 nisan 2018 abdullah gül açıklamaları

    çok geniş bi mutabakat olursa, tüm partiler birleşirse, cebimden para çıkmazsa seçim dönemi parti otobüsünün mazotunu koyarsanız ayrıca yemek kartı ve aylık full akbil verirseniz beni yapın aday.

  • abdullah gül

    saadet partisi adayı olabilir ona mani olan yok. çatı aday olursa sikerler öyle muhabbeti, aynı yere iki kere yıldırım düşmez. önce ilk tur adayı bi olsun ikinci tura kalabilirse isteyen gider atar. benden siyasal islamcılara oy yok.hepsine oy yok. karşı karşıya kalsalarda oy yok. böyle salakça bi tezgahı yerse iyi parti ve chp kilit vursunlar parti kapılarına uğraşmasınlar bu işlerle.

  • mossad'ın yeni başkanı

    şimdi de kendini öldürüp kendi yerine geçmiş ve zirvede bırakmış efsane.