therepulsion9
profili

  • deniz gezmiş'in banka soyması

    arkadaşımın dedesi de bu soyguna katılanlar arasında. bizimki sormuş bir keresinde 'ya dede nasıl oldu o iş nedir ne değildir naptınız para nerde?' gibisinden. dedesi şöyle yanıtlamış 'ulan ben taşaklarıma bin volt yedim söylemedim sana mı söyleyeceğim?!?'
    lol. ya gerçek ya arkadaş beni ya da dedesi hepimizi sikiyo.

  • engellediğim yazarın başlığı görünmesin kampanyası

    bugün gerekliliğini bir kez daha anladığım kampanya. resmen sözlüğe giresim gelmiyor aq.

  • 4 kasım 2016 sosyal medyaya erişim yasağı

    ulan dün istanbul'da mis gibi hava. muhteşem bir güneş, her şeye rağmen yaşama sevinci. ertesi sabah gözlerini açtığında rüzgarlı yağmurlu pis bir hava, yasaklar, patlamalar. sonra bu ülkeden bilim yapan insanlar bekle. hepinizin amına koyayım be. dünyaya bir kere geliyorum, geldiğim yere bak anasını satayım ya. bununla mı sınanıyorum aq ya bununla mı yani?

  • otoban yanındaki çimlerde uzanan dayı

    bazen gömleklidir bazen fanilalı. olduğu yerden otobanı izler. eğimli arazide rahatlıkla oturup uzanabilmesi evrimsel adaptasyonun muazzam bir örneğidir. kimi zaman yanında arkadaşları da olur. gamsız görüntüsüyle modern dünyanın karmaşasına adeta bir başkaldırış olarak yorumlanır. ne amaçla orada olduğu ise hala gizemini korumaktadır.

  • yalnız yaşadığı halde her gece çay demleyen insan

    yine de yalnız yaşadığı halde 3 çeşit yemek yapan insan değildir. porsiyonları küçük yapıyorum tabi. ama bazen kendi kendime 'pff kabak mı bu, istemiyorum ya, soteden yerim sadece' dediğim oluyor, ulan sen yaptın kabağı amk niye yemiyosun. harbiden. bazen hem kola hem ayran hem bira alıp dolaba koyuyorum mesela, yemek vakti gelince de 'hmm hangisini içsem acaba lan çok kararsız kaldım fanta yok mu amk' diye düşünüyorum. ben reçeli hiç sevmem, yemem de. 40 yıl reçelsiz yaşayabilirim, o derece. ama geçen gün reçel aldım iki kavanoz, dolaba koydum arada bir gözüme çarpsın da 'bu reçellerin ne işi var burda' diye sinirleneyim. hehe.

  • recep tayyip erdoğan

    putin ile görüştükten sonra u dönüşü yaptı kendileri. esed ile çözüme gidebiliriz demeye başladı. ah be güzelim, senin adına utanıyorum.

  • 27 ağustos 2015 uefa şampiyonlar ligi kura çekimi

    saat 18.45'te çekilmeye başlanacaktır. kimse yazmamış amk.

  • oscar cardozo

    gerçek cardozo öldü arkadaşlar, yerine oynayan flash tv sunucusu yalçın çakır'dır.

  • berk'e scirocco alıyoruz

    normalde sosyal sorumluluk gerektirdiğini düşündüğüm konularda kendim destek veririm, ancak başkalarını buna yönlendirmem. ancak bu sefer durum benim için farklı, yeteneklerine ve direksiyon becerisine sonsuz güvenim olan bir arkadaşım için bir kampanya başlatıldı.

    berk, scirocco alabilmek için ehliyet kursuna başvurdu ve kursa katılmayı başardı. üstüne üstlük ehliyet sınavına girerek sürücü belgesi almayı da başardı. ancak hayalindeki scirocco'ya ulaşmak için yeterli parası yok. türkiye’de kredi için başvurduğu her bankadan red aldı. berk'e 1 dolar bile olsa bir katkıda bulunmanızı; fakat bu mümkün değilse bile paylaşımda bulunarak daha fazla kişiye ulaşabilmesi için yardımcı olmanızı isteyeceğim.

    konu berk'in ağzından aşağıda yazdığım gibi ve bizim yardımlarımızın önemini anlatıyor. biz yardımsever insanlar olarak ne kadar çabalamamız gerektiğini gözler önüne seren bir durumdayız: ''ne yazık ki türkiye'de araba sahibi olmak çok zor, destek bulmak gerçekten çok büyük bir problem. kime sorduysam bana scirocco alma çok yakar sadece haftasonları binebilirsin dedi. bunun bir önyargı olduğunu düşünüp uzanabildiğim her kuruma, bankaya, vakıfa ve şirkete gidip durumumu anlattım. bu süreçten öğrendiğim şey karşılıksız kredilerin olduğu ancak bana vermeyecekleri oldu. eğer aldığım scirocco ile ışıklarda gaz vermek ya da caddede yanlamak yerine profesyonel yarışlara katılacak olsaydım bana kredi vereceklerdi. oysa ben sadece kafe önüne park etmek için istiyorum.''

    arkadaşlar berk'in neredeyse her renk adidas eşofmanı ve aynalı güneş gözlüğü var. en sevdiği nargile elma nanedir. kendisinin hali hazırda kirli sakalı da mevcut. doğuştan esmer zaten. ve arabayı sizin sayenizde aldığında koltuğu sonuna kadar yatıracağına da söz veriyor.

    bunların hepsi berk'i değil beni bağlar. bu kampanyayı da asla silmeyeceğim. berk'e sormadan başlatıyorum bu kampanyayı çünkü kendisi çok üzülür. kimse sizden cebinizdeki iki lirayı zorla istemiyor. bütün gün sözlük başından twitter'dan birbirine sallayan tiplere de muhtaç değiliz.

    kampanya linki : buradan buyurun

    (bkz: buket'i amerika'ya yolluyoruz)

    madem debe oldu. biraz ciddileşmekte fayda var. seninleyiz gülce.
    debe editi : (bkz: minik gülce için yardım kampanyası)