karabiber sevmeyen karabiber8
profili

  • 21 ekim 2021 fenerbahçe royal antwerp maçı

    ızdırabını sikiyim fener gündemde hangi acı varsa yaşatıyon resmen tüm tuşlara basıyon helal olsun.
    bizde 2 tane gol atamayan samattadan da 2. dkda gol yemeyiver.
    panenkayla penaltı kacırma baraj altına adam koyup alttan gol yeme başkanın pazarcı gibi megafonla dolaşması... 4 gunde ne varsa tik attık. amk mum takımı allah çarpsın sirk gibi.
    son mac şampiyonluk verme zaten hobimiz yakalayınca affetmıoz.

  • newcastle united

    nası en tepeye gelecek anlatayım. su an dunya nın en zengin kulubu psg. ikinci sırada da psg min 0.7 0.8 katı butceyle m.city yer alıyor. newcastle ın planlanan bütçesi ise psg nin 3 4 katından fazla olması konuşuluyor. kral salman hiç gitmediği teknesindeki tabloya 300 mn dolar gömen birisi. newcastle nası olur düşünemiyorum. muhtemelen messi ronaldo beraber 2 mac yapsın diye 400 er mn sakız parası atar geçer. bu parayla kurulacak kadroyu fm de add manager yapıp kurmaya kalksan oyun error verir.

  • gidişi en çok üzen futbolcu

    alex'in gittigi gece yağan yagmur damlaları gözyaşlarımızdı.

  • luiz gustavo dias

    arkadaş 7 mn ye geri vereceksek niye aldık zaten 7mn ye almıştık adamı. bu adama verilen bonservisin ölü yatırım oldugu belli performansa verdik. ki alıyoruz kar edilse anlarım. yok arkadaş valla biz m.topalı o bolgede h.a.k. ın oynamasını falan valla bak sapına kadar hakedıyoz bizim neyimize gustavo.
    o bolgede o kadar iyi topcu bizi bozar zaten. o neymiş oyle pas hatasına tek top cıkan ön libero mu olur hıc bıze gore degil. geri getirin selçuk sahını topalı uzun top diye top diksin dursun orda. 5 yıl topalı cekıyoz karsılıgında gustavoyu 5 ay izlıyoz onun da yarısı koronaydı zaten. boyle adaletin amk.
    gerçi adam haklı. bakıyor ilk yari arkasında stoper oynayan jailson. 2. yari önünde on numara oynuyor düzene bak tabi gitmek ister.
    edit:kafayı yıyecem stoperde leş diyen var. guardıola kardeş adamın bolgesi stoper olmadıgından olabilir mi acaba

  • vücudu taş gibi olan 40 yaşından büyük kadın

    iş yerımde boyle birisi vardi. 13 yıldır her aksam 1 saat kardıyo her sabah 6 8 arasında agırlık endeksli spor yapan besın konusunda 5 gun sonra aksam ne yıyecegı bıle belli olan bir kadındı. oyle fit biriydi ki en fazla 45 falan sanıyordum. o da yuzundeki kırısıklıklardan dolayı. meger 61 yasındaymış. buradan saygılarımı ve takdirimi tekrar iletiyorum. saygılar teyzecim.

  • çıplak gözle görülmüş en güzel manzara

    sırnak-silopide gordugum mutis manzara. ırak surıye turkıye sınırı. alabildigine mayın tarlası. guzel manzaraydı.

  • sözlükçülerin fantastik cumhurbaşkanı adayları

    cem uzan lan tabiki. agız tadıyla bi pringlesa doyamadan buyumezdik en azından.

  • rte'den haremlik selamlık üniversite müjdesi

    lan adam uzak doğuya bilimin tekniğin yuvasına gidiyor o kadar özelliğinden bizde en olmaması gereken özelliği gözüne çarpıyor onu örnek alıyor.