celaliyimcelalisincelali17
profili

  • 26 şubat 2020 yeni delhi olayları

    yobazlık denilen azgın köpeği zincire bağlayan laikliktir.

  • pendik'teki ormanları yakan kişinin ifşalanması

    işte pendik'te ormanı yakan pkk'lı terörist!

    mardin-kızıltepe nüfusuna kayıtlı yakup akman olduğu ortaya çıktı. tam bir suç makinesi: hırsızlık, gasp, uyuşturucu satışı...

    azılı eşkiyanın terör örgütü pkk'yla bağlantısı olmaktan sabıka kaydı çıktı.

    tahmin edin hangi partili?

    https://twitter.com/…atus/1175268180262080512?s=19a

    kişinin resmi:

    https://eksiup.com/p/vb146021porj

    kaynak1: https://www.google.com.tr/…taya-cikti/haber-1007292

    kaynak2: https://www.google.com.tr/…r/amp/gundem/651635.aspx

    bu başlık gündemde kalmalıdır. bu vahşileri herkes görmelidir. saygı değer ekşi sözlük yazarları lütfen konuyu uplayınız.

    edit: tüm haber ajanslarında şahsın adı ve fotoğrafı geçiyor. kripto pkk sempatizanları ve cahil siyasi artıkları başlığa damlamış. tanıyın bu vahşileri. bu terörist vahşi sülüklerin insanların enerjisini emen ajitasyon propagandasına tav olmayın. bunlar hiç bir halta yaramayan asalak kımıl zararlısıdır.

    pembiş cihangir solcusu kafasında bugün:

    kundaklama eylemi yapmadan bir gün önceden istihbarat alınıp kafasına sıkılsa: üle foşist töce dövlati mosım vatandaşı katlediyür. zulim yapiliyür

    istihbarat zafiyeti olup cayır cayır orman yakarsa: tc devleti daha ormanları bile koruyamıyor, bizi nasıl koruyacak?

    her türlü haklılar.

  • ismet özel

    "türk diye bir ırk yoktur. türkçeyi arapça bilen müderrisler bize öğrettiler."

    şunu diyen adam isterse dünyanın en iyi şairi olsun. kırk paralık değeri yoktur.

  • türkiye komünist partisi

    facebook sayfa beğenisi: 300 bin
    seçimde aldığı oy: 50 bin

    ortamlarda komünistim dersin, kim nereden bilecek.

  • kürdistan'lı trans kadınım

    istanbul'da düzenlenen lgbt yürüyüşünde açılan pankartlardan bir tanesi.

    ilgili görsel için buyrunuz:

    https://s2.eksiup.com/ded5682f5218.png"

    ama istanbulda yaşıyorum. çünkü kürdistan dediğim yerde burdaki kadar özgür değilim, orda böyle sokakta gezemem, oraya asla gitmem ama faşist(!) türklerin, özellikle kemalistlerin semtinde yuvalanır, onların hoş görüsüne sığınır, onların eylemlerini boklarım.

    hatta utanmam atalarına küfür eder, zulüm 1453'te başladı derim, "kahrolsun kemalizm" yazarım. yaşasa beni bok gibi ezecek, aç karnına tarlalarını sürdürecek şeyh saidi, seyid rızayı anar, onlara che guevara muamelesi yaparım.

  • polonya'da pkk tarafından katledilen türk genci

    kendisinin anıtkabir önüne çektiği fotoğrafı:

    https://eksiup.com/7a08aa8df159

    insanlık düşmanı, işe yaramaz, bedavacı, asalak, kalleş pkk'lı bir berduş kürt tarafından katledilmiştir.

    onu katledenleri tanımak ve bilmek istiyorsanız, medeniyetten kopuk hali getirilmiş, işgal altındaki türk beldeleri ümraniye'ye, bağcılara gidebilirsiniz. orada bonzayi çeken, akraba evliliği mahsulü olduğu fiziken ve aklen belli olan yamuk kafalı, garip bir saç şekli olan tipler vardır ya, bu yağız türk delikanlısının katili işte o serkeş tiplerdir. onları gabar'da, cudi'de aramaya gerek yok. içimizde geziyorlar!

  • kürtlerin eğitilemez oluşu

    üniversitelerin konferans salonlarında elinde mikrofon ile hdp propagandası yapan akademisyen kılığındaki entel geçinen tiplere aldanıp, kürtlerin seküler bir toplum olduğu izlenimi yaratılır.

    bu tipler hayatında bir kez olsun hakkari'nin, muş'un, siirt'in 5 km yanından geçmemiş insancıklardır. ta hakkari'ye gitmeye gerek yok. istanbul'un esenler, bağcılar, ümraniye ilçelerine gidilirse olayın vahameti daha net anlaşılacaktır.

    edit: (bkz: türklerin ingilizcesi en kötü olan millet olması) (bkz: türk kızlarının aşırı vizyonsuz olması) türü başlıklar açarak algı kasan, cumhuriyet'in yarattığı türk algısını kullanarak bu tür başlıklar altına salyalarını akıtan, kendileri hakkında gerçekleri söyleyince de hemen kuduranlar ırkçı, faşist gibi söylemlerde bulunmaya başlamış.

    edit 2: türk milletine yönelik, türk erkeklerinin böyle olması, türk kızlarının şöyle olması türünde bir çok olumsuz başlık açılıyor. (bu başlık cumhuriyet'in yarattığı türk algısını kullanarak açılıyor. -83 milyon-)

    kürtlere yönelik açılınca hemen ırkçı, faşist lafları havada uçuşuyor. cumhuriyet'in türklük olgusunu kullanarak türk milletine giydirirken sorun yok fakat kürtlere yönelik hiç bir hakaret içermeyen eleştirel başlık açınca "dava açılmalıdır." türü tehditvari enrtyler giriyorlar.

    bu iki yüzlülük değil de nedir?

    bunlar güçlü olduğu yerde zorbadır, eşkiyadır. güçsüz olduğu yerde ise demokrattır, insancıldır.

    burada bizim eleştirdiğimiz elbetteki vatansever kürt yurttaşlar değildir. fakat genç bir öğretmeni kaçırıp işkence ile katleden terör örgütü pkk destekçisi olanlar alınabilir. doğu anadolu'nun en ücra köşelerine dahi okullar kuran türk milletidir. onlar kardeşlerini seviyor. onlara eğitim sunuyor. buraya gönderilen genç bir öğretmeni kaçırıp işkenceyle katleden vahşi terör örgütüne sempati duymak, buna destek olmak vandallıktır. (bkz: necmettin yılmaz)

    edit 3: ota boka ırkçı, faşist diye yorum atan bir arkadaşın enrtysini buraya bırakıyorum. (bkz: #87420966) bu zihniyet demokrasi, humanizm laflarını kendi tekeline alıp, bu kavramların ırzına geçen zihniyettir.