mungke tengriyin kucudur9
profili

  • ortaokulda sahip olunan blokflütün rengi

    helvacıoğlu, krem.

  • killa hakan'ın ezhel ve ben fero paylaşımı

    fero kekosu ve taifesinin varoş kalitesini yansıtan bir adamın paylaşımı. konuşurken gard alıp yumruk yapmalar falan ahaha kendisi 45 yaşında, beyni 15 yaşında vallahi. yahu çocukluğum kadıköy’de geçti, yıllarca underground rap müzik dinledim. istanbul ve ankara’daki tüm önemli freestyle partilerinde bulunacak kadar ağır bir ergenlik geçirdim fakat gurbetçi sömürüsü yapıp gangster’cılık oynamaktan başka bi’ olayı olmayan bu lavuğun tek bir verse’ü dahi ezberimde yok.

    gerçi fero da geçen hikayesinde arkada ais’ın lolo’su çalarken kameraya vuracakmış gibi tripler falan yapıyordu. böyle iki kelama trigger’lanacaksanız battle falan yapmaya kalkışmayın pamuk prensesler. autotune ile okuma fişleri hecelemeye devam edin lütfen.

  • gençlere fen-edebiyat yazdırmıyoruz kampanyası

    an itibarıyla başlattığım mühim kampanya.

    son üniversite sınavında beklediği başarıyı gösteremediğini veya emeğinin karşılığını alamadığını düşünen ve sonuç olarak az bir puan alan gençler; size sesleniyoruz:

    fen-edebiyat fakülteleri gibi boktan bir fakülteye şimdinin öğrencisi, 4 yıl sonranın işsizini kazandırmayın. fizik, kimya, biyoloji, tarih, edebiyat, felsefe, sosyoloji, psikoloji, antropoloji, arkeoloji, sosyal psikoloji ve bilumum fen-edebiyat fakültesi bölümünü tercih listenizde bulundurmayın. gerekirse birkaç sene daha çalışın fakat teorik tanımında “kişilerin ve toplumun refah, huzur ve mutluluğunu sağlamak...” diye devam eden bu boktan “yer”e bir işsiz daha yetiştirmeyin. şayet memleketinizi seviyorsanız, bilim insanı yetiştirmesi gereken bu boş binalara kalifiye bir işsiz olarak yetişmek için 4 yıl boyunca girip çıkarak, yarısı torpille yükselmiş boktan akademisyenlere “maaş” olmayın.

    aynı şey eğitim fakülteleri için de geçerlidir. babanız, dayınız, amcanız, enişteniz veya buna benzer bir akrabanız iktidar yakını veya bürokrat değilse, 4 yıl sonra puanınızı alıp rahatça atanacağınızı düşünmeyin. işsiz kalacaksınız. her gün öğretmen intiharlarını görüp içiniz acıyacak. tüik’e yeni bir data daha kazandırmayın.

  • binali yıldırım

    hak ve hukuktan yana olanlara “yalancı, oy hırsızı, terörist” derken utanmıyordun, cümle alem rezilliğinle dalga geçerken de utanmayacaksın.

  • atatürk'ün yapay zeka ile renklendirilmiş videosu

    19 mayıs’a özel özgür şahin tarafından yapılmış bir deep learning çalışması:

  • antalya'nın teröristleri nasılsınız iyi misiniz

    akp’lilerin muhalif seçmene “terörist” demesi sonucunda yapılan ironi. taptıkları kişiye biat etmekten başka bir politik hareketten haberdar olmayan şark çakallarının, böyle edebi sanatlardan anlamamaları gayet normal.

    canınız yanıyorsa vergisini emdiğiniz, üstünden geçindiğiniz halka terörist demeyeceksiniz.ekşi’de başlık açıp havlamakla olmuyor öyle.

  • apocusuz fetöcüsüz kemalistsiz bir türkiye

    türkiye cumhuriyeti’nin kuruluş ideolojisi ve türk istiklal savaşı’nın başarı kaynağı olan kemalizm’i terörist bir fikir olarak addeden embesil döl artıklarının hayali.

  • atatürk'e ve gruda'ya alenen küfür eden şahıs

    karabüklü olup istanbul'da ikamet eden, uşşaki tarikatı'na mensup bir osmanlı çocuğu. kendisine karşı çıkanları ise mahkemeye vereceğini iddia ediyor.

    şurada atatürk'e ve annesine küfür etmekte:
    https://www.facebook.com/…358296&id=100000969678601

    şurada da ayşen gruda'ya küfür ediyor:
    https://www.facebook.com/…094009&id=100000969678601

    facebook profilindeki paylaşımlar ve paylaşımın altındaki yorumlar adeta terör örgütü militanı fişleme listesi gibi. biz ise sözlük'te birtakım devlet adamlarına "yolsuz", "iş bilmez" gibi laflar kullandığımız için dava tehditleri alıyoruz. siyasal islamcı guguk devletinin yetiştirdiği kindar ve dindar nesil tam olarak bu sanırım.

    edit: facebook'a üye olmayanlar hiçbir şey göremediği için, şahsın profilinin ve beyanlarının sadece bir kısmının ekran görüntülerini koyuyorum:

    https://s15.directupload.net/…s/190124/l6ghozdz.png
    https://s15.directupload.net/…s/190124/s2ubv6bj.png
    https://s15.directupload.net/…s/190124/4xh248d3.png

  • ekşi itiraf

    doğu karadenizliyim. yöre gereği 13-14 yaşlarından beri tüfekle tabancayla haşır neşir bir şekilde büyüdüm. şöyle ki, ilk avıma 15 yaşında domuz avlamak üzere çıkan biriyim. bugün tatil için geldiğim memleketimde, zemheri mevsimde doğada karınca gibi çoğalan, “kara kuş” dedikleri hayvanı avlamak için yola koyuldum. dağın başındaki geçit bölgesine, yakından tanıdığım bir amca iki kazık dikerek ortasına siyah ağ örmüş. hani tüfekle vurma işini de aşıp, böyle basit tuzaklarla yakalama amaçlı kurulan geniş ağlardan.

    saat 14 gibi tüfek omuzda dağda gezerken, ağa kocaman bembeyaz bi’ baykuşun yakalanmış olduğumu gördüm. küçüklükten beri baykuşlara büyük hassasiyetim var, oldukça vahşi olmalarına rağmen çok tatlı buluyorum kerataları. muhabbeti bilenler bilir, ergenliğimi inci’de geçirdiğimden olsa gerek. neyse, kuş minik ayakları üstten bağlanmış bi’ şekilde asılı kalmış can çekişiyordu. muhtemelen 2 gündür oradaydı zira peder bey ağların 3 gün önce örüldüğünü söyledi. bilirsiniz, bir gece kuşu olarak bilinen baykuşun gözlerine o ağda asılı halde öyle bir güneş vuruyordu ki, gözleri kıpkırmızı olmuş, kanatları ve ayakları da ağlara dolanmış, hiçbir şekilde hareket edemiyordu. dolandığı ağ zorunluluğuyla oluşan hareketsiz pozisyondan dolayı kuş güneşe bakarken bi’ göz göze geldik ki, pek duygusal biri de değilimdir ama içim gitti amına koyayım.

    yanımdaki isviçre çakısıyla ağları kesmeye çalıştım fakat kanat aralarına arapsaçı gibi dolanan ağları bi’ türlü kesemedim. bi’ tarafını kesip zarar verme korkusuyla da çok hassas davranıyorum. aşağı yukarı bir kilometre yukarı çıktığım dağdan tekrar dağ evine doğru indim makas falan almak için. bir saate geri geldim ve küçük ameliyat makasıyla ayak ve kanatlarındaki ipleri tek tek kestim. bir yandan da temkinli davranmıyor değilim. kuş her ne kadar bitkin olsa da hayvan gibi valla, sağlam haliyle adamın gözünü çıkarır, oracıkta amına koyar. leptop ekranı kadar boyutu var yani düşünün. ama bembeyaz yahu, melek gibi bir şey. her neyse, ağları zar zor tamamen kesince hayvancağız lap diye yere düşüp doğrulmaya çalıştı. yanımda şu ayıklanmış çekirdeklerden vardı, kurtulunca belki yer diye bir metre kadar ileriye dökmüştüm. gözleri kapalı bir şekilde çekirdeklere gidip dört beş kez gaga attı ve birkaç metre yürüdükten sonra alçak alçak uçup saniyeler içerisinde az ilerideki ufak karanlık mağaraya girdi.

    ulan mal gibi kaldım böyle. ne av hevesi kaldı ne de dağ. sanırım son ava çıkışımdı bence. yaktım bi’ sigara ve yere oturdum. etrafa bakınca sağda solda en az 1 gün uğraşılıp yapılan ağ tuzakları gördüm. hepsinde de iki üç tane kara kuş yakalanmıştı. kafam attı, bu kuşlar baykuştan çok daha küçük olduğundan kurtarması kolay olur dedim, ağların hepsini makasla delik deşik edip attım kenara. kuşların serbest kaldıklarında çıkardıkları sesi dinlemek de paha biçilmez tabii.

    enver abi, öncelikle burdan senin ta amına koyim. ağlarının anasını sikip attım, muhtemelen iyi de zarara uğrattım. akşam bizim pederle muhabbet ederken “hangi göt veren ağlarımı kestiyse bulup o götünü sikeceğim” demiş olduğun haberini alsam da, babam her şeyden habersiz evde vukuatı anlatırken içimden kıs kıs gülmemin keyfine hiçbir şeyi değişmem. ayrıca olay yerinde botumun bıraktığı ayak izlerini de tek tek yok ettim topraktan. zaten sigara izmaritini de cebime atmıştım, boşuna şarlokcülük falan oynama yani. 100 gram yağlı et için bi’ daha buralara tuzak kurma kitabını siktiğim.