diffarentiationation6
profili

  • bir erkekle bir kız gerçekten arkadaş olabilir mi

    tecrübesiz kadınların evet olarak cevaplayacağı soru. bilmiyorlar ki kanka dedikleri o tipler fırsat bulsa nefessiz siker kendisini. bu yüzden erkeklerle arası iyi olan kızlardan uzak duruyorum ben. biraz açın gözünüzü kardeşim ya, bu kadar da olmaz ki.

  • türkiye'de bisikletin hala yaygınlaşmaması

    5 yıllık lisans hayatım boyunca okula bisikletle gidip gelmiş ve bisiklet sürmeye bayılan biri olarak ben bile bisikletten illallah ettiysem vardır bir sebebi dediğim olay. bir kere bireysel bir ulaşım aracı, sevgilini arkaya atıp istediğiniz yere gidemiyorsunuz, taşıdığınız yük en fazla sırt çantanıza koyduğunuz şeyler olabiliyor. eve dönerken markete uğrayıp bir şeyler almak sadece bir hayal. ikincisi çok pahalı. ucuz alınca her gün bir yerinde sorun çıkıyor, pahalı alınca da kalitelisini aldım kurtuldum demekle bitmiyor maalesef. avrupa'da dümdüz ve tertemiz yollarda rahatça sürüyorlar ama türkiyenin çoğu şehrinde yokuşlar ve taşlı topraklı yollar bisikleti mahvediyor ve ömrünü kısaltıyor. benim gibi ağır biriyseniz bir gün jantında, diğer gün lastiğinde, sonraki gün freninde bir sorun çıkıyor ve çözümü hiç de ucuz değil. üçüncüsü de ülke güvenli değil. yollar maganda dolu, bisiklet yolu yok ve bisikletin çalınma riski çok yüksek. biri size gıcık olduğu için size dokundurup yoluna devam edebilir, siz de muhtemelen takla atmış olursunuz.

    her şeye rağmen çok güzel bir şey bisiklet sürmek. her gün kullandığım zamanlarda çok sağlam bacaklarım vardı ve karda fırtınada sürdüğüm halde çok burnum bile akmazdı, çok sağlıklıydım. iyice araştırıp en azından bazen iş-ev arası bisikletle gitmek istiyorum artık bir bisiklet alıp.

  • koca kadın olup hala yapılan şeyler

    keşke okumasaydım dediğim şeyler. göbek deliği koklamalı entry'i nasıl unutacağım ben şimdi? tam da yemek yiyecektim be iğrenç kadın. kız yurtlarını kokudan yaşanmaz hale getiren, 2 haftada bir duş alan tipler bunlar olmalı. allah belanızı versin midem bulandı.

  • erdoğan'ın putin'e nice to meet you demesi

    yeni öğrenilen bilgileri uygulama isteğinin sonucudur.

    - hello, my name is tayyip. what is your name?
    - vladimir?
    - where are you from?
    - ?
    - how are you? gud? hehe
    - :(((

  • merhaba ben şokopop sorularınızı yanıtlıyorum

    çikolata sever misin?

    edit: sorular editlenebiliyormuş. şimdi ben çikolatayı değiştirip "başka bir şey" yazsam, alttaki çok cevabı aynı yerinde dursa, bunun vebali kime kalır ey sözlük yönetimi?

  • 4 kişilik kahvaltıya 427 tl yazan mekan

    (bkz: menü)

    ayakta alkışladığım mekandır. geçirin böylelerine, vurun aslanlarım. sonuna kadar arkanızdayım.