duran toplarin etkili ismi10
profili

  • 25 eylül 2021 chelsea manchester city maçı

    sivas karagümrük maçının yanında bir boka benzemeyen maç. bakalım ilk kim bu kör dövüşüne taktik savaşı, satranç, yarak kürek diyerek güzelleyecek merak ediyorum.

    aynen kardeşim xg, alan parselizasyonu, geçiş oyunu, false back, half space falan.

    şut,gol, çalım, hızlı kısa paslar, terse atılan uzun paslar gibi şeylerin futbolda işi ne zaten. futbol dediğin beygir koşup alanları açıp kapatmaya çalışmaktır.

  • paris saint-germain

    kağıt üzerinde bu kadar iyi bir kadro kurduklarına göre bir bok yapamayacak takımdır.

  • said nursi en önemli düşünce ve eylem adamıdır

    https://www.hizliresim.com/3kxy06j

    tam hali " benim görüşüme göre said nursi türkiye'de yüzyıl içerisinde özellikle cumhuriyet tarihinde en önemli düşünce ve eylem adamıdır" olan ruşen çakır cümlesi.

    bildiğin akli melekeri sorunlu olan bir adamı cumhuriyet tarihinin en önemli adamı olarak gören bir kişi ülkede örnek gazeteci olarak görülüyor. şaka gibi amk.

  • berat albayrak

    umarım yeniden hazine ve maliye bakanı olup ekonominin başına geçer. yoksa akp iktidarı daha uzun sürebilir.

    güçlenerek gel be reis.

  • batı'nın sömürdüğü için gelişmiş olması

    bir çok avrupa ülkesi 2.dünya savaşı'ndan sonra işe sıfırdan başladı. buna rağmen çok kısa süre içerisinde yeniden zengin ve güçlü oldular. yine de eski sömürgeleriyle ilişkileri üzerinden bugünkü durumunu açıklamaya çalışanlar olabilir ancak bırakın sıfırdan başlamayı fersah fersah geriden başlamak zorunda kalan almanya kimi sömürdü de tekrar avrupa'nın en zengin ve gelişmiş ülkesi olabildi? iç anadolulu ilkokul terk gurbetçileri mi?

  • burak yılmaz

    bilmiyorum dikkat ettiniz mi ama ceza sahasının hemen yanında lehimize olan faul pozisyonunda umtiti ile girdiği ikili mücadelede türkiye'de sürekli yaptığı arkası dönükken rakibi çekerek faul alma taktiğini uygulayan ve bunu geçen hafta şampiyonlar ligi finalini yöneten hakeme yediren uzman çavuş traşlı türk santrafor. işin komik yanı umtiti'nin ''asıl o beni çekiyor'' şeklindeki şaşkınlığı ve serzenişiydi.

    burak yılmazlandın umtiti.

  • polisin giremediği bölge

    hendek operasyonlarıyla tarihe gömülmüş geyik. eyplerin, canlı bomba ve canlı kalkanların, rpglerin, kanasların, keleşlerin ve bunların yanında nadir bulunan çeşit çeşit silahların kullanıldığı yerleri dümdüz eden devletin bu tecrübeden sonra tabanca, pompalı tüfek ve en fazla keleşe sahip olabilecek kuru götlü it kopuk takımını siklemeyeceği açık.

  • roboski katliamı

    katliam değildir. terör bölgesinde, gecenin karanlığında, sınır hattında ve teröristlerin de kullandığı bilinen katırlarla dolaşırsan bir f-16 kafana kafana bomba yağdırdığında ''devlet terörörö'' diye ağlamayacaksın.

    bir de roboski nerede lan ? rusya'da mı?

  • 21 temmuz 2018 fenerbahçe feyenoord maçı

    fenerbahçeli dört futbolcu ceza sahası içerisinde amk. bunu en son gördüğümüzde kenan ışık ayaktaydı.

  • chp'nin halkla bütünleşememesindeki temel sebep

    eğer az buçuk chp örgütü hakkında bilgi sahibiyseniz nedeni üzerinde çok düşünmezsiniz. seçim zamanı veya diğer zamanlarda chp teşkilatı kadar tembel, disiplinsiz, umursamaz ve her şeyi başkasından bekleyen başka bir örgüt göremezsiniz. seçim zamanı üç beş esnaf ziyareti dışında bunları çalışırken de göremezsiniz. seçim çalışmalarında ise mevcut durumdan şikayet etmek ve adaylarının ne kadar eğitimli veya iş bilir kişiler olduğunu anlatmaktan başka bir şey yapmazlar. buna rağmen hiçbiri burnundan kıl adırmaz. sanki her üyesi birer atatürk birer inönü amk.