alabamaclarence8
profili

  • özkan uğur

    özkan uğur, burada ölmemiş biri için taziyelerini sunan moronlar için hiçbir şey ifade etmiyor aslında. bu embesillerin amacı adam öldüyse bunu ilk yazanlardan olmak istemek. ölüm üzerinden vicdan masturbasyonu yapmak. içten içe, ölse de bize mevzu olsa diye düşünüyorlar. dünyaya göktaşı çarpsa da sınav iptal olsa kafası bu.

  • feyyaz yiğit'in komik olmaması

    öncelikle feyyaz şive komedisi falan yapmıyor. feyyaz'ın iyi olduğu konu durum komedisi bölümü, deadpan humour ana bilim dalıdır. yani içinde bulunduğu saçmasapan ve absürt bir durum karşısında ciddi yüz ifadesiyle olayları ele alma komedisi. bunun geçmişteki en iyi temsilcisi buster keaton'dır ve eminim feyyaz'ın komedisini de etkilemiştir. ayrıca feyyaz'ı komik yapan diğer bir unsur da sahip olduğu fiziksel tip bence. adamın mizahı, ağzından dökülen kelimeler ve fiziksel özellikleri ile bir bütün oluşturuyor. "ben senin yılgın bir hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım" soru cümlesini ilkkan kursa komik olmaz ama işte yılmaz sorunca komik oluyor. feyyaz'ı komik ve absürt yapan şey "bak kutay, bugün sen arı olabil diye çok büyük bedeller ödendi" derken, bunu 6 yaşında bir çocuğa eğilip kararlı gözlerle ve tüm benliğiyle inanarak söylemesinde gizli.

  • yüzüklerin efendisi (dizi)

    dizinin her bölümünde bir saat boyunca nargile kafelerde tvde gösterilen alev videosu gibi sadece mordor ateşi gösterseler bile hayvanlar gibi izlenecektir.

  • ingilizcedeki en samimiyetsiz kelime

    (bkz: pathetic)

  • arda turan

    çek cumhuriyeti maçında efsane come backimizi başlatan golü attığında tüm türkiye'yi ayağa kaldıran adamdan şimdi geldiği nokta sosyolojik tez konusu olur. dünya futbolunda örneği azdır bu kadar sevilip sonrasında bu kadar nefret edilen bir futbolcu. kendisini bunu başarmasından dolayı tebrik ediyor ve 3 siktirle uğurluyorum.

  • kanoyla otobüse binemeyen çiftin şoförle kavgası

    dünyanın en vizyonsuz adamları neden bizim ülkemizde ya? lan düşünsene kano hobin var, gidiyosun biniyosun denizde nehirde falan, belli ki extrem sporları seviyorsun, montun columbia çantan wolfskin vs hani belli bir outdoor giyim zevkin de var. esenler otogarında köyden getirdiği turşu bidonunu otobüse tıkmaya çalışan emmi gibi kanoyu belediye otobüsüne sokmaya çalışır mısın mına koyım ya? abi kano sporunu yapma daha iyi. ya da siktir git bi zahmet araba kirala.

  • 15 ocak 2018 beşiktaş tanıtımı

    müthiş bir video olmuş ama en sonda arda’nın fotoğrafı çıksa ve altta “sen gelme ulan ayı” yazsa daha efsane olurdu :)

  • sylvester stallone

    pele’yle oynadığı victory filmi yeter.