kahvesodalimon7
profili

  • 22 ağustos 2022 fenerbahçe adana demirspor maçı

    açılın, adana demirsporluyum!

    öncelikle fenerbahçelileri tebrik ediyorum galibiyetten ötürü. bu maç hakkında söylenecek çok şey var, ama kesinlikle hakem hatası vs. değil. szalai'ye ilk yarıda verilmeyen sarı kart haricinde aman aman bir hata görmedim ben açıkçası. söylemek istediklerim bizim takımla ilgili.

    fenerbahçe bugün şahane mi top oynadı? hayır. maçta bizi 4'leyecek kadar ezdiler mi? hayır. e nasıl oldu bu skor?

    - birinci golde rodrigues beleşten penaltı yaptı. halbuki topu kontrol edememişti rakip, niye kontrolsüz dalıyorsun ve daha maçın başında gol yedirip moralleri bozuyorsun ?

    - ikinci golden birkaç dakika önce samet yine topu serdar dursun'a kaptırırken serdar alamadı önüne. neyseki aynı hatayı tekrar yaptı samet ve golü yedik. hatta gol de yetmemiş olacak ki ikinci yarıda da samet saçmalamaya devam etti ama montella hocam onu izlemeye devam etti. samet bu kadar hatalı ve konsantrasyonu düşük oynarken onu oyundan çıkarmamak hocaya eksi yazar. ayrıca bu golde sanki bir eleme maçının 90.dakikasındayız da gol atamazsak eleniyoruz gibi herkesin savunma güvenliğini bırakıp ileri çıkması saçmaydı.

    - üçüncü golde bizim hatamız yok, zajc güzel vurdu, şansın da yardımıyla şık bir gol oldu.

    - dördüncü gol öncesinde lüzumsuz sertlikte bir faul yap, kırmızı gör, üstüne arka taraftaki adamı bomboş bırak. bir kendimizin vurmadığı kaldı kaleye.

    sözün özü 4 golün üçünü bireysel hatalardan ve disiplinsizlikten yedik. ilk 2 maçı kazanmamıza rağmen üzerimizde olan gamsızlık ve lakayıtlık bugün kötü patladı. erken bir göt kalkması sendromu yaşıyor gibiyiz, acilen montella hocam takımı yeniden disipline etmeli. yoksa ilk 2 hafta şampiyonluk şarkısı söyleyip sonra ummadığımız yerlerde bitirebiliriz ligi.

    son olarak da belhanda ve onyekuru biraderlere bir çift lafım var: rakip seyirciyi gereksiz tahrik etmeye çalışmanızı geçtim, üzerinizde adana demirspor forması varken galatasaray'a yalakalık yapmaya çalışmanız mide bulandırdı. gözyaşı hareketi, eliyle 4 yapmalar falan. siz galatasaray'ın değil adana demirspor'un oyuncususunuz, gs-fb rekabetinde de tabiri caizse size giren çıkan bir şey yok. özel hayatında istediğin takımı tut, o seni ilgilendirir, ama bu formayı taşırken bu formaya layık davranacaksınız. yunus akgün galatasaray altyapısından çıkma, adamın hayali galatasaray'da oynamaktı, ama adana demirspor formasını giydiği sürece hiç böyle şaklabanlıklar yapmadı. tersine kulübü öyle sahiplendi ki, ayrılırken arkasından kötü laf eden bir tek demirsporlu çıkmadı. üstüne, bırak galatasaray'a yalakalık yapmayı, yunus gs maçında jeneriklik goller attı geçen sezon. onyekuru ve belhanda yetenekli olabilir, ama lütfen adana demirspor formasını yeteneklilerden önce karakterliler giysin.

  • nevşin mengü

    ümit özdağ ile yapmış olduğu programda muhteşem bir başarı göstermiş gazeteci. nagehan alçı ile hilal kaplan'ın toplamından da fazla saygısız ve antipatik olabilmek büyük başarı. tebrik ediyorum seni fon prensesi.

  • atatürk'ün baştaki söylemlerinin tamamen değişmesi

    atatürk'ün ağzından "kandırıldık" kelimesinin 2-3 ayda bir çıktığını hiç duymadık, kişileri karıştırıyor olmayasın furkan başgan?

  • neden hiç izmir'de patlama olmuyor

    "gelin beni sikin" demenin bir başka şekli bu. iki dakika o bok akan ağızlarınızı kapayın da millet yasını tutsun, siktiğimin kevaşeleri.

  • craig thomson

    kırk orospu bir araya gelse böyle orospu çocuğu doğuramaz.

  • götün yiyorsa dene

    pedofil, hırsız, din tüccarlarına anladıkları dilden verilmiş yanıttır.

  • ab ile vize kalkarsa gidilecek ilk ülke

    (bkz: neverland)

    kaldırılacak vizeyle anca buraya gidilir.