juninho de macedo saudade11
profili

  • 26 ekim 2023 aydın kyk yurdunda asansör kazası

    asansor makine motoru ureten bi firmanin sahibiyiz. o yuzden konusabilirim. bakimi yapan irmak asansor'u duymadim, daha once bi ticaretimiz yok. bu olay onlara ve muayene kurulusuna yazar. muayene edenler muhendis adamlar. en ufak sikintiyi yazarlar. etiketin rengi kirmizi ise kullanilmamasi lazim. yesil ve mavide sikinti yok devam. sari ise riskli. asansor dustu deniyor. asansor durduk yere dusmez. bussuru guvenlik ekipmani var. 1 kisi fazla bindi diye bu olay olmaz. asiri yuk kesinlikle vardir. atiyorum 1200 kg ustu yuk olursa asansor hareket etmez. panoda mi sikinti vardi acaba, bilemedim. sikayet edilmis haftalardir. belliki sikintili bi asansor. normalde o asansorun birkac gun kapali durup revize edilmesi gerekir. tabi bu da para demek.

    bugun ise gidemedim ama yarin ilk is olayin detaylarini ogrenmek. bizim makine kullanilmis mi onu da merak ettim. detaylari ogrenince yazarim.

    sonuc olarak bi can gitmis. gencecik bi kiz. allah rahmet eylesin. suclularin ceza alacagini pek sanmiyorum. o buna atar sucu, bu da baskasina.

    edit: o bölgede iş yapan sevdiğim bi asansörcü abiyle konuştum. karşı ağırlık azmış. ayrıca regulatörde sıkıntı varmış. asansör düşmemiş, aşağı doğru kaydırmış. kız da korkup dışarı çıkmak istemiş. olay dediğim gibi asansörcüye patlar diyo. yurdun müdürlüğüne yazı yazdıysa tamir edilmesi gerekiyor diye vs, o zaman yurt müdürlüğü suçlanır dedi.

  • mantı evliliği vs aşk evliliği

    aşk bi süre sonra biteceğinden tercihimi mantıdan yana kullanıyorum. aşkından öldün bittin sonra da gittin evlendin. e 3 ay sonra ay götünü döndü yattı ya of diye bik bik bik. mantı öyle mi? üçgeni var, kayseri var, çıtır olanı var, var oğlu var. yoğurt üstüne tereyağ, pul biber kızartıp onu da mantının üstüne boca ettin mi uf ki ne uf. bunu eşine yapabilir misin? ne tereyağ dökebilirsin ne de yoğurt. sokam öyle aşka.

  • anın fotoğrafı

    bir gün toprak olacak bu naçiz vicudumun fit görünümünü sabahları yediğim besleyici öğünlere borçluyum.

    görsel

  • ikizler burcunu tek cümlede anlatmak

    bizden biri yine birilerini yaralamis.

  • anın fotoğrafı

    gud mornink

    görsel

  • kızını hangi tuvalete götüreceğini bilemeyen baba

    bazen ben olabiliyorum cocuk tuvaleti vs yoksa. ulan kadinlar tuvaletine gitsek sapik damgasi yicez, erkekler tuvaletine gitsek icim rahat etmicek. tanimadigin birine de ablacim su bebeyi bi isettir de gel be diyemeyiz. en iyisi altina sic kizim, temizleriz.

  • çocuğu osursa hastaneye depar atan anne

    yeni nesil türk annesi. genlerinde var diyecem ama o da yok. sokakta kafa göz yarıp oyuna devam ettiğimi biliyorum.

    - ekreeeeeğm bunun burnuna nolmuş?????!!??

    -- sivilceye benziyor hayatım.

    - ne sivilcesi ne biçim babasın allah belanı versin yürü acileeee!

    not: gülün geçin diye yazılan şeylere paragraf döşeniyor ahahahah. bu arada 2.5 yaşında kızım var. ellerinizden öper. gayet sağlıklı.

  • alvaro negredo sanchez

    kap geldi.

    bonservis 2,5 milyon euro.

    senelik 4,35 milyon da kendisi.

  • beşiktaş

    7 taksitle oyuncu alan kulübün taraftarı da manyak amk. ahahahhaha. twitter'da 25 bin civarı takipçisi olan yabancı bi arkadaş twit atıyor ve altındaki yoruma dikkat. fikret orman bu hale getirdi milleti valla. öyle beleşe taraftarlık bitti ulan!

    buyrun

  • vodafone arena

    millet delirdi yemin ederim. bitse de gitsek bitse de gitsek dıptıs dıptıs. la olm bu nedir la ahahhaha.

  • jose ernesto sosa

    ersan'ın olayla bununki biraz farklı. hazır 2 tane oyuncu geldi ersan'ın yerine. sosa'nın alternatifleri şu anda tam hazır değil. atiba yanına veli, önde oğuzhan ya da atiba yanına tolgay, önde oğuzhan yapamıyoruz tam hazır olmadıkları için. he 15 milyon gibi uçuk bir teklif gelmişse kimse kusra bakmasın ama koy amına sat gitsin koy amına sat sat sat sat.