ehti6
profili

  • bacakları jiletle almak

    jilet kılları çoğaltır kısmı uydurma değil. belden yukarısı isveçli belden aşağısı urfalı bi arkadaş var. bunun sebebi genetik olamaz.

    edit: her şeyi ne kadar ciddiye alıyorsunuz. kıl tipler sizi.

  • kpss 2016

    birkaç tavsiye verip kaçacağım.

    - kesinlikle bir günden fazla ara vermeyin. ara verdiğinizde film/dizi izlerken vs suçluluk duygusu oluşuyorsa iyi yoldasınız son aylarda gaza iyice basıp istediğiniz puanı alacaksınız. ama atanma için bir şey diyemem çok komik sayılar var atamalarda.

    - deneme/test en faydalı şekilde nasıl çözülür? deneme çözüyorsanız süre tutarak çözmelisiniz. hem de normal süreden 30 dakika kısarak. hız çok önemli. 2012'de yetiştiremeyen ben 2014'te 150'ye yakın deneme çözüp girdim son 30 dakika sorulara tekrar bakma şansı yakaladım ve 10'a yakın yanlışımı düzelttim. düzeltme yapmasaydım şu an atanamamıştım. soru çözerken ilk şıkta doğruyu buldunuz, işaretleyip geçmeyin. bazı sorularda en doğrusunu isterler. tüm şıkları kesinlikle okuyun. yanlış yaptığınız konuları tekrar edin. bu da çok önemli bütün açıklarınızı kapama şansınız oluyor.

    - konu anlatımı tek kitap olmalı. iki ayrı kitaptan çalışanın kısa sürede başarılı olması çok zor. sürekli elinizde tuttuğunuz kitabın görüntü olarak hafızanızda yeri vardır. soruyu görünce direkt o kitabın o sayfası gözünüzün önüne gelecek. iki kitap olunca error veriyorsunuz.

    - tv izlemeyin.

    başarılar!

  • life is drunk

    sözlüğün recep ivedik'i. entrylerin başı belli sonu belli. gülen kitle belli. kaliteden anlayan her yazar üç saniyede yazarı anlayıp aşağı iniyor ve life is drunk nickini görüyor.

    edit: entryleri kurgu mu doğru mu bakmıyorum. samimiyetsiz ve mizahtan fersah fersah uzak. kurgu olsa ne olur gerçek olsa ne olur, sanırsın masumiyet müzesi.

  • ayakta 69 yaparken camdan düşmek

    (bkz: adamın şakasına 12 yıldır kimse gülmemiş)

  • memeli mestan

    kendini rezil duruma sokmuyor zaten rezil.

  • çeviren eşekherif iyi seyirler dilerim

    bir "çeviri: taşkano iyi seyirler yo!" değil. özledik lan.

    edit: eşekherif'e haksızlık etmeyeyim. işini çok iyi yapıyor. bir de nazo82 var saygı duyulması gereken. ona da modern family çevirileri için minnettarız.