ceviz dede12
profili

  • mauro icardi

    kafanı dağıt gel koçum diyen var ya.

    53 yaşında galatasaraylı'yım, ömrüm tribünde geçti, türlü türlü adam, türlü türlü takım, türlü türlü adet gördüm, ben hayatımda bu nesil galatasaraylı'lar kadar değer yargıları olmayan bir taraftar topluluğu daha görmedim.

    takım sivas'a gitmiş kar fırtına top oynayacak paşam meksika'da sikini büyütüyor, adam kafanı dağıt gel diyor ya.

    seni bu takıma bi daha çağıranın allah belasını versin, gittiğin yerde kal sakın ola gelme buraya, kimseden yemesen benden ıslığın var.

  • fenerbahçe

    ulan ne guzel aksam aminagoyum, becao gelmis, livakovic zagreb macinda fener'e gidiyorum diye bbg caner gibi agliyor, tff komisyon kurmus 28 sampiyonluk loading pensilvanya panikte saga sola kacisiyor...

    kurdun disine kan deydi aq, gok girsin kizil ciksun ya ali huuuuuuu.

    edit: tadiç açıklandı bu nasıl gece lan cama çıktım götümü açtım sallıyorum arrriiiibaaaaaaaaaaa.

  • altay bayındır

    jesus'un emir vermesine gerek mi var bazı şeyleri düşünmek için ya? bu adamın gerçekten 3 yaşında çocuk gibi taraftar azarlamasına gerek var mı?

    olm hadi altay çok kötü kaleci olsun, bütün yediği gollerde hatalı olsun, ıslıklanmayı sonuna kadar haketsin, yahu her türlü koşulda ıslıklamanın kime nasıl bir faydası var abicim, siz hayatınızda ıslıklanınca daha iyi oynayan bir insan evladı gördünüz mü bugüne kadar? hadi arkasında umut veren bir kalecin olur yine anlarım adamın üzerine toprak atıyorlar ki diğeri oynasın derim, arkadaki kalecilerin gs'li irfan can kovasıyla ertuğrul isimli çocuk.

    beyin yok ki düşünsünler abicim, kiev maçında putin diye bağıran salaklar da bunlardı, angus bunlar insan minsan değil, önüne koy koyucaksın yicekler bunlar, yalak koyucaksın su içicekler, kurbanda arabaya yükleyip pazara götürüceksin. stada giren taraftara iq testi yapmak lazım, stadyumdaki taraftar jesus gibi hocayı asla haketmiyor.

  • arda güler'in fenerbahçe'den ayrılmak istemesi

    msn.com'um haberiyle yüzlerce salak buraya damlayıp bu palavrayı tartışacak şimdi.

    gorillerin maksimum iq seviyesi 90'mış, eminim ki burada 85 falan vardır.

  • ersin destanoğlu

    saka maka haftaya yuzyilin derbisi var vallahi, yersin ile maltay vodafone park'ta oynanacak los kovaktikos'ta kozlarini paylasacak.

    gercekten cok cetin bir mucadele olacak gibi, yersin kalesine gelen 6 sutun tamamini aglarda gorerek kirilmasi guc bir rekora imza atsa da maltay'in da kalesine gelen ilk topu iceri alma ve her duran topta yanlis karari verme bonusu var.

    fikrimi soranlar oluyor, acikcasi ben beraberlik diyorum ama hic de belli olmaz. derbilerin atmosferi cok baskadir, ozellikle yersin-maltay derbisi yersin/maltay-baloncan patir derbilerinden cok daha heyecanli ve bol skorlu gecer genelde, o yuzden pesin konusan yanar benden soylemesi.

  • 17 eylül 2022 acıbadem'de kaybolan genç kız

    böyle vakalar oluyor, birey kötü bir şey yaşıyor, kimseye anlatmak istemiyor veya cesaret edemiyor, ne yapacağına karar verene kadar ortalıktan kaybolup kafasını toparlıyor, umuyorum bu kardeşimizde de durum böyledir, tez vakitte bulunması dileğiyle.

  • michy batshuayi

    muhasebecilere zor anlar yaşattı bu akşam. son dakikada o golü atarak kulübün kasasına ekstradan 400bin euro girmesini sağladı, maaşının yüzde kaçıdır, kaç gol daha atarsa maliyetini çıkartır falan zor işler gerçekten allah kolaylık versin.

  • her şey farklı olabilirdi hissi

    mallık.

    4 sene önce brezilya'nın chapecoense takımı oyuncuları güney amerika'nın uefa kupası'nda "son saniyede çizgiden çıkardıkları topla" finale çıktıkları için böyle seviniyordu;

    https://www.youtube.com/watch?v=jnkhxq17-va&t=5s

    final maçına giderken uçak düştü ve burada gördüğünüz insanların neredeyse hepsi hayatını kaybetti. eğer son saniye o topu çizgiden çıkarmasalardı da yenilselerdi belki o gün çok üzüleceklerdi ama şu anda hala yaşıyor olacaklardı.

    hayat da böyledir, bazı olay vardır olduğunda dünyan başına yıkıldı zannedersin, seneler geçer ulan iyi ki olmuş dersin, bazı olay vardır olduğunda dünyalar senin olur, seneler sonra bakar lanet olsun o güne dersin.

    keyfinize bakın arkadaş, her olay yaşanması gerektiği için yaşanır, pişman olmayın, tecrübe kazanıp daha iyisini yapmak için çaba gösterin.

  • 22 aralık 2021 karagümrük fenerbahçe maçı

    mesut hoca cok dogru bir kadro cikarmis sahaya.

    crespo kesilmis mert hakan kullanilmis mesela, sonucta turk ve comar olmak portekizli ve kaliteli olmaktan daha onemli dostluk kardeslik ve dis guclere karsi birlik beraberlik mesaji vermek acisindan.

    allah bin belanizi versin sizin aq, 100 senelik kulubu leblebi kokuttunuz, allah sizi yonetim kere ne biliyorsa oyle yapsin.

  • vitor pereira

    fenerbahçe tarihinde taraftar gazıyla kovulan çok hoca gördüm, ama kovulduktan sonra kendisini "kovanın" küfür yemesi şerefine nail olan iki adam oldu, biri 2014'te ersun yanal, biri de 2021'de vitor pereira.

    twitter'a bakıyorum, sözlükte yazılanlara bakıyorum, genel olarak taraftarın hocayla bir sıkıntısı yoktu, tam tersi çoğu kişi büyük sıkıntının yapılamayan transferler ve başkan tarafından bir türlü sağlanamayan sağlıklı çalışma ortamı olduğunun farkındaydı ve hoca değişiminin bir şeyleri değiştireceğine inanmıyordu, e peki senin başkan olarak derdin neydi aq de bu adama devre arasını bile göstermedin? 14 puan geriye düşmüşsün zaten, kimi getireceksin takımın başına da bu adamın başaramadığını başarıp o puan farkını kapatıp şampiyon yapacak seni, kenan koçak mı? hocaya sabretsen sezon sonunda elde edemeyeceğin neyi elde etmeyi planlıyorsun bu vakitten sonra hoca değişimiyle?

    35 senelik fenerbahçeli'yim, daum'a, zico'ya, hatta çok tutmasam da aykut'a yaptıkları sabotaj sebebiyle kendi taraftarına en çok küfreden futbol seyircisiyimdir bu ülkedeki belki, ama başkan olacak herif vizyonsuzluk çıtasını öyle bir seviyeye çıkardı ki fener taraftarı bile andy warhol kaldı adamın yanında aq. olaya gel lan, daum'u tek maçtan yemiş taraftar sabır diyor, 8 hoca değiştirdik ne değişti diyor, bir sezonu da aynı hocayla tamamlayalım artık sıkıldık diyor, siz benim vizyonumu anlayamamışsınız diyip taraftarı küçümseyen adam motorlu kurye kovar gibi hoca kovup duruyor.

    ulan azcık aklı olan insan oturur düşünür, bugüne kadar 8 tane hoca getirmişsin bu takıma, 8'i de mi kötüydü diye bir sorar kendine. verebileceğin iki cevap var;

    a- evet 8'i de kötüydü:

    peki peşisıra 8 tane kötü hocayı takımın başına bulup getirebilecek kadar malsan hala hangi yüzle o başkanlık makamında oturuyorsun?

    b- hayır kötü hocalar değillerdi:

    o zaman ne sikime sıkıntıları hocalara yükleyip sürekli hoca kovup duruyorsun?

    valla yetti arkadaş ya, buramıza kadar geldi. saygısızlık yapmayalım diyoruz, zor zamanda elini taşın altına koydu diyoruz ama dokuzuncu hocayı tayin etme ehliyetin yok işte lan, yapma işte bunu tadında bırak ya.

  • çirkin biriyle sevgili olmak

    elinin her parmagina ayri isim vermis 31ci gotelekler gelmis burada cirkin guzel edebiyati yapiyor. amina koduklarim sizi eksifest'te gormesek hepinizi marlon brando zannedecegiz, hayatim boyunca tek fest'te 3 saat gecirdim, sag gozumde 4 derece katarakt gelisti gozluk takmadan pipimi ayirt edemiyorum aq.

  • aykut kocaman'ın 18'de 17 maç kazanması

    nasrettin hocaya gitmisler demisler ki fener 18'de 17 yapmis ne diyorsun bu ise.

    hoca da demis ki ulan bre amina soktugum, umut bulut'lu, volkan sen'li, tolga zengin'li, huseyin cimsir'li koy takimi trabzon'un 18'de 16 yaptigina inaniyorsun da alex'li, lugano'lu, andre santos'lu, niang'li, stoch'lu, guiza'li, gokhan'li, emre'li fenerbahce'nin 18'de 17 yaptigina neden inanmiyorsun?

    dunya uzerinde sike yaparak ikinci olmus tek takim trabzonspor'dur.

    edit: colman vardi volkan sen yoktu gibi mesajlar gelip duruyor, tamam arkadaslar pes ettim colman varsa volkan sen yoksa geri aliyorum entry'i :d:d