what is gravity34
profili

  • evde subliminal gürültü yapan iki kardeş

    hemen bunu yapan kardeşlerin psikolojik sorunları olduğu ya da dangalak oldukları sonucuna varmamak lazım. ortada düzenekler var ve bu konu ile ilgili bir planları var gibi görünüyor. muhtemelen tüm ev sahiplerini kaçırmak ve evleri ucuza almak istiyorlar.

  • kişinin hayatında çöp olan yıl sayısı

    eğer türkiye gibi bir orta doğu ülkesinde doğma talihsizliğini yaşıyor ve hayatınızın önemli yıllarını burada geçirmek zorunda kalıyorsanız; çöp olan yıllardan değil, belki de çöp olan bir ömürden bahsetmek gerekir. bunun temel sebebi; bu coğrafyalarda felsefe olarak bireysel özgürlüklerin kabul görmemesi ve bireyin özgürlük alanlarına ciddi kısıtlamalar getirilmesidir. böyle bir ortamda yaşamını sürdürmek zorunda kalan birey ise yoğun bir vasatlaşma baskısı altında kalır ve zamanla adeta solan bir çiçek gibi tüm renklerini ve tüm canlılığını kaybeder.

  • instagram'ın tek cümlelik özeti

    düz hayatlar yaşayan düz insanların, hayatlarını olduğundan daha sofistike göstermelerini ve kendilerini daha önemli hissetmelerini sağlayan, verdiği bu sanal tatmin duygusuyla kişileri bedenlerini ve hayatlarını pazarlamaları konusunda teşvik eden, ilerleyen safhalarda kişiyi belirli ürün ve fikirlerin satıcısı ve pazarlayıcısı haline getiren, kısaca insanı ve insan hayatını metalaştıran fotoğraf ve video paylaşım uygulamasıdır.

  • arap müşteriyi elleriyle besleyen garson kız

    kendi tarihini, kendi benliğini bir kenara bırakan ve başka bir milletin dini değerlerini ve hayat tarzını yücelten bir milletin evlatlarının, özendikleri milletin fertleri tarafından aşağılanması durumudur.

  • astrolojiye inançtaki inanılmaz artış

    astrolojiye duyulan inanç, şüphesiz insanın duygusal bir canlı olmasından kaynaklanıyor. ancak bu durum sanıldığı kadar masum değil. insanların burçlara kendilerini fazlaca kaptırmaları; kendi kaderleri üzerinde kontrol sahibi olduklarına dair duydukları inancın giderek zayıflamasına, tepkisizlik ve kadercilik gibi pasif eğilimler göstermelerine sebep oluyor. sonuç olarak kişinin düşünce kalitesi düşüyor ve kişisel gelişimi ciddi anlamda sekteye uğruyor.

  • hyperloop geliştiren türbanlı bacıların videosu

    önemli olan mühendisin cinsiyeti, dini ya da giyim şekli değildir; önemli olan, mühendisin geliştirdiği üründür. ürün sağlamsa ve çalışıyorsa gerisi faso fisodur. ancak ürünü bir türlü çalışırken göremediğimiz, ürünün kendisi hariç her şeyin konuşulduğu bir video olmuştur.

  • 13 temmuz 2022 sinan oğan'ın paylaştığı grafik

    bu kadar yüksek sayıda mülteci ya da sığınmacı olmaz zaten. bunun adı olsa olsa işgaldir. ki bunlar resmi rakamlardır. kayıt dışı olanlar da eklendiğinde, durumun vahameti daha net ortaya çıkacaktır.

    türk milleti çok vahim bir tablo ile karşı karşıyadır. bu sessiz istilayı halen normal göstermeye çalışan, konuyu ırkçılık düzlemine çekerek ucuz siyaset peşinde koşan çevrelere gereken ders verilmelidir.

  • 24 haziran 2022 dolar kuru

    bddk kararı etkili olmuş gibi bir hava yaratabilmek için dolara yine ve yeniden suni müdahale yapıldığını düşündüğüm kurdur. bir ülke düşünün ki; temel ekonomi politikası manipülasyon üzerine olsun. seçime kadar dökme suyla değirmeni çevirmeye çalışıyorlar ama nafile. yine daha fazla enflasyon ve ardından yine yüksek kurla karşılaşacağımızı öngörmek için artık ekonomi bilmeye bile gerek yok.

  • şükriye tutkun'un beren saat tweet'i

    bir dizi ya da filmde tecavüz sahnesi canlandıran bir kadın oyuncunun, bir hemcinsinin, bunu tecavüzü özendirmek için yaptığını iddia edebilecek kadar alçalabilen, seviyesizliğin bu kadarına da pes dedirten, son derece art niyetli ve vicdandan uzak bir kişinin attığı tweet'tir.

  • 7 mart 2022 marmaray'da öpüşen çifte saldırı

    aile var diye öpüşmek yasak, ancak aile yanında kafa göz dalmak ve şiddetin her türlüsünü sergilemek serbest. gerçekten aşırı mantıklı.

  • mesai bitimi 17.00 mi 18.00 mi olmalı sorunsalı

    18:00 yetmez. bence 20:00 olsun, iş yerinde uyuyalım. hatta işverene, iş yerinde uyuduğumuz için konaklama ücretini de takdim edelim. yahu yeri gelmişken, bu prangalar da baya hafif kalıyor artık, işverene rica edelim biraz daha ağır olanlarından yaptırsın bunların, neredeyse koşacağım.

  • prenses aylin youtube kanalı rezaleti

    rezalet puan baremini adeta delip geçmiş youtube kanalıdır. kanalın adı derhal "prenses aylin ile horror show" şeklinde değiştirilmeli ve +18 içerik kategorisine alınmalıdır. özellikle kedili video yürek zonklatmış, beyin hoplatmıştır.

    +1500 ( dikkat! jumpscare içerir )

    bunu izleyen zavallı bir veledin travma yaşamama ihtimali, türkiye'deki enflasyonun tek haneli sayılara inmesi ihtimalinden bile düşüktür. - tamam, biraz abartmış olabilirim - böyle ekstrem, zararlı ve çocukların psikolojisini olumsuz yönde etkileyecek içerikleri hazırlayan, yayımında ve yapımında emeği geçen herkesi başta şahsım olmak üzere, ülkem ve tüm insanlık adına esefle kınıyorum.

    edit : uyarı eklendi.

  • 28 kasım 2021 tanju özcan habertürk canlı yayını

    soru sormak ve cevabını dinlemek için orada bulunduklarını dahi anlayamayan bir takım seviyesiz ve sözde gazetecinin, konuk olan tanju özcan'a soru sormak yerine suçlayıcı itham ve iftiralarda bulundukları, cevap vermesine müsaade etmemek için mütemadiyen sözünü kestikleri, sık sık hadlerini aşarak konukla birebir tartışmaya girdikleri, moderatörün tüm bu yaşananlara seyirci kalarak rezil bir yönetim sergilediği, ancak tanju özcan'ın tüm bu olumsuzluklara, sözlü tahrik ve saldırılara rağmen sinirlerine hakim kalarak, üslubunu bozmadan meramını anlatmayı başardığı ve yine türk halkının gönlünde taht kurduğu program olmuştur.

  • yozgat'ta çekilen esrarengiz görüntü

    yozgat'taki okuyan ve düşünen son insanın yavaş yavaş yok olup, gözden kayboluşuna dair acıklı görüntü.

  • cahille sohbeti kesen dayılar

    inanılmaz yerinde tepkidir. türkiye'de eğitimsiz insanlara bu tip tepkiler verilmesi hususunda geç kalınmıştır. tepki verilmedikçe cesaret kazanan ve kendini her konuda haklı gören bir cahil ordusu oluşmuştur. verilmesi gereken doğru tepki budur. cahille sohbeti kesmeli, sözünün değersiz olduğu suratına söylenmelidir. ayrıca zamanında aysun kayacı'ya yapılan haksızlığı da tekrar hatırlara getirmiştir.

  • reflüyü azdıran şeyler

    uzun yıllar mide yanması şikayetlerim vardı. özellikle kahvaltıdan sonra çok şiddetli hissediyordum. doktorlar sorunun kola, çay ya da kahveden olabileceği konusunda ısrarcıydı. denemediğim ilaç ve beslenme yöntemi kalmadı. ne yaparsam yapayım şikayetlerimde en ufak değişiklik olmuyordu. ta ki bir gün sigarayı bırakana kadar. sigarayı bıraktıktan çok kısa bir süre sonra tüm sıkıntılarım yok oldu. başkaları için farklı sebepleri olabilir ancak benimkinin yüzde yüz sigaradan kaynaklandığını böylece teyit etmiş oldum.

  • yeni açılacak 1000 markete isim önerisi

    (bkz: peş-cash)

  • 19 eylül 2021 ümraniye sokak röportajı

    bu kadar tahrik altında ve yapılan tüm kışkırtmalara rağmen, metanetli kalarak, düşüncelerini anlatmayı başarabildiği için sabır nişanı ile ödüllendirilmesi gereken hanım kıza ait röportajdır. adeta yobaz kombosuna maruz kalmış bu hanım kızımızın sinirleri çelik gibidir.

  • necati şaşmaz'ın mehdiliğini ilan etmesi

    mehdi açısından oldukça zengin bir coğrafyada yaşıyoruz. ne mutlu bize. gece üstü açık kalan, sabah mehdiliğini ilan ediyor.

  • 5 eylül 2021 ali babacan milli bayram açıklaması

    son 19 senede, büyük oranda oy kaygısıyla, ülkede sadece dindar insanlar yaşıyormuş gibi ülkeyi yönetmeye çalışan siyasal islam kadrolarından gelmiş birinin açıklamasıdır. oyların bölünmesi ile sonuçlanabileceğinden, bu tip açıklamalarını olumlu karşılamak gerekir.