alice practice3
profili

  • twitch.tv'deki yarışmada çocuğa yapılan zorbalık

    bir grup saygısız 'ünlü' toplanmış, genç bir çocuğa saygı dersi veriyor. izlerken tüylerim diken diken oldu. herkes 'ünlü' herkes 'jüri' herkes 'sadrazamın sol ponponu' bu ülkede. sen 'ünlü' olduğundan ağzına geleni söyle adı goygoy yapıyoduk eğleniyorduk yaaaa olsun, en ufak bir cevap verilince sanki iki saattir saçmalayan kendileri değil de çocuk tez sunumunda böyle tepki vermiş gibi kaykıla kaykıla oturup saygı dersi ver.
    bu 'ünlü'ler kim hiç bilmiyorum, tanıyan biri isimleri de bknz larsa tek tek isimlerinin altına da görüşlerimi bildirmek isterim.

  • ben neden sizin gibi düşünemiyorum

    bağnaz, hosgorusuz fikirlerin nesilden nesile aktarildigini, çoğu kişinin bunları kendi fikriymis gibi benimseyerek döngüyü devam ettirdigini, içindeki bu kalıpları kirabilmek için bilinçli bir çaba gerektiğini özetleyen bir soru.

    adamın yazdığını okumayan/anlamayan onun yerine laf sokmaya koşan "özgür fikirliler" hemen kosmuslar ama.

  • madem eşitiz erkekle bayan 100 metreyi koşsun

    insan hakları ve esitlik nedir fikri olan bir insan zaten bunu söylemez. eşit toplumsal ve siyasi haklar vesaire kime anlaticaz ki. biyolojik bir eşitlikten degil bir insan olarak herkesin sahip olmasi gereken temel insan haklarinda esitlikten bahsediyoruz evet. ama bu mantıkla mesela engelliler de eşit haklara layik değil bunların gözünde. madem esitler 100 metre kossunlar değil mi?