baron17766
profili

  • 7 ekim 2021 optimar seçim anketi

    mhp afedersin kıçını yırtsa 10 alamaz. iyi parti de oy almamak için her şeyi denese 9 da kalmaz. yanlış yunluş bir seçim anketidir.

  • ak parti neden kaybedecek

    ak parti zaten kaybetti. kaybedecek diye neden araştırmaya gerek yok.

    akp 2015 haziranında alenen kaybetti. sonrasını hatırlayın. bombalar patladı, pkk azıttı. biz olmazsak böyle olur mottosu üzerinden hareketle bir korku iklimi yaratarak kasım da iktidar oldular.

    2016 da fetö olayı patladı birden. bu doktrin üzerinden de yürüttükleri siyaset iktidar süreçlerine etki etti. 2018 seçimlerinde imdadına mhp yetişti ve blok (ittifak) sistemini getirdiler. (bkz: cumhur ittifakı)

    2019 yerel seçimlerinde bildiğiniz büyük bir hüsran var akp için. apaçık seçimi kaybettiler. bütün büyük şehirler gitti.

    şimdi ise, sedat peker ile başlayan ve gittikçe büyüyen bir tehdit ile karşı karşıyalar. bu cendereden çıkabileceklerini sanmıyorum. ekonominin durumu zaten ortada. artık çeşitli kanalların, yandaş medya dedikleri aktörlerin endoktrinasyon süreçleri kendi seçmenini konsolide etmeye yetmiyor. ciddi bir güvensizlik hakim akp kanadında.

    bence önümüzdeki seçimi zaten çoktan kaybettiler.

  • 1 temmuz 2021 ülke ekonomisinin atağa kalkması

    kalkacak olan atak olmadığı gerçeği.

  • her 5 kızdan 1 tanesi göbek açıyor

    --- spoiler ---

    derdimiz kimsenin giyimine kuşamına karışmak elbette değil…
    --- spoiler ---

    bu kadar şey yazdıktan sonra içine şu yorumu katmak.

    az delikanlı olun lan! ben kılık kıyafete karışıyorum yorumum bu de..

    hem ayranım dökülmesin hem g**üm s**ilmesin.

  • soylu'nun hala istifa etmemesi

    düşündürmeye devam eden meseledir.

    bu kadar hadise oldu, hakkında sayısız itham var; hukuk anlamında eli ayağı düzgün sıradan bir ülkede bile dakika o koltukta oturamayacak iken, günlerdir aylardır halen makamında takılabilmektedir.

    türkiye işte...

    şimdiye kadar bu ithamların karşısında, kendince, partiyi, teşkilatlarını, her neyse işte, zan altında bırakmamak için istifa etse daha iyi bir şansı olabilirdi. şimdi iş döndü öyle bir hale evrildi ki, görevden uzaklaştırılsa kamuoyunda bu kadar itham kabul edildi sayılacak, görevi devam etse daha fazla ithamla karşılaşacak. iki ucu boklu değnek...

    daha neler neler göreceğiz bilemem ama, insanların bu kadar koltuk sevdalısı olmaları işin altında ne suların ne derelerin nasıl nehirlerin aktığını gösteriyor bize.

    rant rant rant...

  • engin ardıç'ın ejder meyveli smoothie savunması

    yalakalığın gerçek manasıyla sınır ve boyutlarının olmadığını gözler önüne seren durum.

    yazık! gerçekten tam bir (bkz: ali kemal). (bkz: saray yalakası).