certificated engineer4
profili

  • dünyaya kafa tutuyoruz diyen akp'li kadın

    bu ülke insanının cahilligini hafife almayın dedirten kadındır.
    bakınız atatürk nerdeyse girdiği tüm savaşları kazandı. biri hariç. atatürk cahillikle olan savaşı kazanamadı. cehalet bu ülkenin en büyük sorunu idi ve hala da öyle. durum bu iken bizden geçti ama z kuşağına mensup kardeşlerim eğer fırsatınız olursa bu ülkede bir dakika bile durmayın.

  • erkeklerin evlenmek istememe nedenleri

    -evliliğe karşı mısın?
    -hayır, birbirini sevmeyen karı kocalara karşıyım. mutsuz çocuklara, sevgisiz evlere karşıyım.

  • bir erkeğin fakir olduğunu anlamanın yolları

    bilinmezdir. pastanemize gelen bir adam vardı. her geldiğinde bir rulo pasta alır giderdi. giyinişine baktığımda acır ona bazen ekler ikram ederdim. nerden bilebilirdim herifin memleketin en zengin adamı olduğunu... öyle dış görünüşe, arabaya, telefona felan bakarak karar vermeyin. yanılırsınız.

  • aldatan erkeği yakalama yöntemleri

    ilk annem sayesinde ile öğrendiğim yöntemdir.
    tabi aldatma olayı eve atmak şeklinde gerçekleşmiyorsa bu yöntem pek işe yaramaz.
    köye gitmiştik 1 hafta felan kaldık. eve döndüğümüz günün akşamında evde fırtınalar kopmaya başladı. annem tabiri caizse babamın belasını zikiyordu. kavga bitti anneme neden babamı suçluyorsun nerden biliyosun seni aldattığını diye sordum. sen karışma dedi. hadi anlat diye ısrar etmemle beraber evden ayrılmadan önce banyodaki gideri tamamen temizlediğini ama geldiğinde orada kadın saçı bulduğunu anlattı.
    babam evde yatak veya başka yerlerdeki saçları temizlemiş ama banyo giderini düşünmemişti.böylece sherlock holmes annem sayesinde ilerde eşimi aldatmayı düşündüğümde alacağım önlemleri de öğrenmiş oldum.
    hoş aldatma olayını kendi evinde yapan en hafif tabirle aptaldır veya deli cesaretine sahiptir.