ssewkii6
profili

  • survivor 2024 all-star

    3 yıl sonra ilk kez izledim, yunus emre gel benim toplarımla oyna minvalinde bir şey söylüyor berna'ya ve yaptırım 4 ödül cezası. ya acun kardeş senin kızların, eski eşlerin veya sevgilin yok mu? onlara böyle iğrenç bir şey söylense tepkin ne olurdu acaba?

  • kerem aktürkoğlu

    9 canlı futbolcu. her maç en az 4-5 kere kurşun yiyor. tekrara bakıyorsun kurşun sıyırmamış bile. çok yetenkli bir kardeşimiz ama şu an kritik bir eşikte ya hem iyi futbolcu ve iyi bir sporcu olmayı seçecek yada burak yılmaz olacak,caner erkin, arda turan olacak. tercih kendisinin.

  • erol bulut

    bence kendisi büyük trol. yine altay'ın harikalar yarattığı maçın sonunda ligin en çok pozisyon yakalayan takımıyız diyor. ulan biz ne izliyoruz bu adam ne izliyor. 30 maç oldu kazandığın maçların çoğunda maçın yıldızı kalecin ama sen iyi oynayıp çok pozisyon yakılıyorsun öyle mi? vah fener'in haline vah.

    tanım: anadolu takımı hocası

    edit: ikinci yarı biz üstündük dedi biraz önce. evet evet biz üstündük,baskılı oynadık dedi.

  • 5 ağustos 2019 tarkan instagram paylaşımı

    15 temmuz'da neredeydin diye soran adamla, tarkan'ın çıkışını ekrem imamoğlu'na bağlayan adam kardeştir. ikisi de aynı derecede çomardır.

    tarkan'ın çizgisi yıllarca değişmedi. tarkan'ın şarkıcılığından sonra aklıma gelen ilk özelliği çevreci oluşu. az biraz araştırın hasankeyf konusunda yaptıklarını,dile getirdiklerini görürsünüz. benzer olayların tamamına tepkisiz kalmadı ama bu sefer biraz sert girmiş kral.

    edit: gelen mesajlardan sonra tarkan’ın çevreci olmadığına inandım! çevreci olsa çadırda yaşardı değil mi? 2000’li yılların başında aldığı evin haberini gönderen var. allah akıl fikir versin.

  • survivor 2018 all-star

    oha hilmicem bildiğin mutsuzluktan ölecek. ödül oyununu kankalarından biri kazandı ama sinirden kudurdu. sembolde elendi köşesine çekildi. ne akıl veriyor ne kazanan arkadaşlarını tebrik ediyor. ben kazanamıyorsam kimin kazandığının önemi yok kafasında. geçen survivor’ı yancılıktan kazanamadı bu sene bencillikten kazanamayacak sanırım.

    hakan’ı sevmiyorum ama en akıllıları o. sembolü adem’in kazanmasını adem’den çok istemiyorsa ben de bir şey bilmiyorum. adem’in oylarının çok yüksek olduğunu tahmin ediyor ve her potaya adem ile çıkmaktansa kendi takım arkadaşlarıyla çıkmayı tercih ediyor. kaybedilen dokunulmazlıkta turabi ve adem’le potaya çıkması hakan için yolun sonu. şu an yol arkadaşı nagihan kazanırsa onun için riskin artacağının farkında. tabi yarın yine yalandan nagi’ye destek verir gibi yapacak. sevmiyor ama takdir ediyorum ne yalan söyliyeyim.

    adem iyi gidiyor. geçen sene en büyük handikapı performanstı bu sene uçuyor. diğer bir hatası oyun sonlarında kazanınca kendini övüp kaybedince mazeret uydurmasıydı benchte yanlız kalınca bu defosu ortadan kalkmış oldu. kazanırsa sevinirim.

    son olarak bir gözlemimi paylaşarak mektubuma son vereceğim. amigo gibi körü körüne yarışmacı desteklemeyin. bliber mısınız amk :) çok iyi çocuk ama kötü yarışmacı, parkurda uçuyor ama adam çirkef diyebilmek lazım.

    edit: adem oyun sonrası çok mütevazıydı. onun bu çizgisini ben dahil tüm destekçileri sürdürmeli. adam kazandı edebiyle rakiplerinin hakkını vererek kutladı galibiyetini. aksi tavırlar adem’e haterdan başka bir şey kazandırmaz.

  • survivor 2018 all-star

    acun elendigi gun nihat dogan'a bile methiyeler duzdun dakikalarca birsen gibi bir kadina yarim agizla iki cumle kurdun yazik. gercekten yine efendilik kaybetti.